Passenger Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Roko, nemoj tako da me zoves, ne prija mi ekstra Ako je moglo tako da se zakljuci, onda pretpostavljam da nije trebalo da ti crtam na sta mislim. Ali kad nije moralo tako da se zakljuci, kako je to moglo? nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 svi su prizvani,danas neka se niko ne vrati 0203_cool ekstra NOT... pravo si dijete koje ćeš boje jaje? Dal ocekujes od mene da budem ozbiljan na ovako glupoj temi, cija je jedina svrha jalovo ruganje ateistima... ruganje, i to na ovakav sveti i radostan dan... pravopop PS. EJ! Vernici! Proslo 12h, sad opet smete da psujete пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 ko ti se narugao,de, reci nam, odmah da ga isprebacamo ekstra "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 kako je to moglo? Урођена нам је предиспозиција за веровање, а не веровање само по себи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 ko ti se narugao,de reci nam odmah da ga isprebacamo ekstra Kazem jalovo, zato i nije vredno pomena... ovu temu dozivljavam kao temu za zezanje i opustenciju... dakle opooshteno ! Ne daj da te ovo praznicno raspolozenje udara na mafiju пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 PS. EJ! Vernici! Proslo 12h, sad opet smete da psujete ekstra Али и сутра је црвено слово. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Пустите људе они строго посте данас... ekstra Добро, није страшно, саће Први мај, па 25., има да се мрси онолико Добро је, ако Мрачњак настави да строго пости на пиво може лоше да се заврши... Dal ocekujes od mene da budem ozbiljan na ovako glupoj temi, cija je jedina svrha jalovo ruganje ateistima... ruganje, i to na ovakav sveti i radostan dan... Ех, па ако си толико оперисан од хумора онда можда и може да ти изгледа као "ругање"... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 PS. EJ! Vernici! Proslo 12h, sad opet smete da psujete ekstra Али и сутра је црвено слово. Jel da? ... e to vec nisam znao, ja mislim danas uskrs i kraj. Izvinjavam se... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 ko ti se narugao,de reci nam odmah da ga isprebacamo Kazem jalovo, zato i nije vredno pomena... ovu temu dozivljavam kao temu za zezanje i opustenciju... dakle opooshteno ! Ne daj da te ovo praznicno raspolozenje udara na mafiju 0203_cool ma opušteni smo ti mi skroz ekstra "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 PS. EJ! Vernici! Proslo 12h, sad opet smete da psujete ekstra Али и сутра је црвено слово. Jel da? ... e to vec nisam znao, ja mislim danas uskrs i kraj. Izvinjavam se... И прекосутра је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Ех, па ако си толико оперисан од хумора онда можда и може да ти изгледа као "ругање"... Ne rekoh li ja da je ovo tema za zezanje i opustenciju? ne pratis zvonko! sedi- jedan! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2011 PS. EJ! Vernici! Proslo 12h, sad opet smete da psujete ekstra Али и сутра је црвено слово. Jel da? ... e to vec nisam znao, ja mislim danas uskrs i kraj. Izvinjavam se... Код нас журка није без недељу дана... Ех, па ако си толико оперисан од хумора онда можда и може да ти изгледа као "ругање"... Ne rekoh li ja da je ovo tema za zezanje i opustenciju? ne pratis zvonko! sedi- jedan! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Ratko, prijatelju, okej. Iako ne kapiram kakve to veze ima sa onim sto je Zeljko napisao, slazem se ofkors ekstra nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 PS. EJ! Vernici! Proslo 12h, sad opet smete da psujete ekstra Али и сутра је црвено слово. Jel da? ... e to vec nisam znao, ja mislim danas uskrs i kraj. Izvinjavam se... И прекосутра је. U bre ... pa kolko to traje? Kad ce admin Aleksandar opet da se vrati na staro? Milsim koliko traje sve ovo? On dok se uzdrzava sve nekako pitomo deluje atmosfera na forumu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 PS. EJ! Vernici! Proslo 12h, sad opet smete da psujete ekstra Али и сутра је црвено слово. Jel da? ... e to vec nisam znao, ja mislim danas uskrs i kraj. Izvinjavam se... Код нас журка није без недељу дана... "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука