Jump to content

Свим атеистима...

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 115
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Pa malo je konfuzno kada se kuka na rezultate "nasilne ateizacije", a onda se u nastavku govori o tome da je hriscanstvo nesalomivo.

Па видиш да је опстало без обзира на све. А то што је несаломиво није разлог да се не критикују глупави насилни методи.

Насиље је глупаво у ком год контексту.

Подели на овим сајтовима

Vi danas slavite pobedu nad smrcu kao da je smrt nesto lose...

Jel vi volite da idete u raj ili ne?  nesiguran

Khm... jedno pitanjce... po vasoj svetacnoj Bibliji, ko je prvi pronasao Isusov prazan grob (tj. pecinu)? I koga je taj neko tamo zatekao?  Hristos vaskrse

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Pa malo je konfuzno kada se kuka na rezultate "nasilne ateizacije", a onda se u nastavku govori o tome da je hriscanstvo nesalomivo.

Па видиш да је опстало без обзира на све. А то што је несаломиво није разлог да се не критикују глупави насилни методи.

Насиље је глупаво у ком год контексту.

Au kakva provokacija, zar u nasilje da diras?  Hristos vaskrse

Svakako je nasilje glupavo. Ali glupavo je i stvari neprecizno etiketirati. "Nasilna ateizacija" navede coveka da pomisli da su ti gulazi postojali da ljudi ne bi verovali u Boga, a ne da bi se ideoloski indoktrinirali.

Nego ponavljam, cudno je da je hriscanstvo nesto urodjeno, a opet na kraju zna da padne na testu? Da su ubedjivali druge da se ne seksaju, rezultati njihovog truda bi bili kudi kamo skromniji.

A ovaj... ne znam sta je hriscanstvu u Rusiji lose poslednjih 20 godina? Za to vreme smo mi Hrvate zamrzli taman onoliko kao sto smo ih mrzeli pre svih onih godina dok su nas ubedjivali da smo braca. Cudo si ti mediji  nesiguran

nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja!

Подели на овим сајтовима

Vi danas slavite pobedu nad smrcu kao da je smrt nesto lose...

Jel vi volite da idete u raj ili ne?  nesiguran

Khm... jedno pitanjce... po vasoj svetacnoj Bibliji, ko je prvi pronasao Isusov prazan grob (tj. pecinu)? I koga je taj neko tamo zatekao?  Hristos vaskrse

pazi kako se izbjegava riječ vaskrsenje,ali do detalja

hajde reci neće da te boli

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Svim vernicima- nesiguran PRAZNik, pa da i drugim danima budete dobri i pravedni... ne samo na crveno slovo Hristos vaskrse

Evo, sam cu da odgovorim na svoja pitanja...

Sto se tice komunisticke opresije religije, nikakvu stetu religiji nije ona nanela jer su ljudi nakon pada komunizma osetili ko pusteni s lanca pa je religioznost uzela masivnog zamaha u tim post-crvenim perodima... zato je sada  u padanju... dovodi se na normalan nivo.

Zpravo, najbolja stvar koja bi crkvi sad mogla da se desi jeste jos jedno nasilno potiskivanje... jer tako se postize mucenistvo koje se kasnije koristi kao jedan od najmocnijih instrumenata ekspanzije i revansizma  Hristos vaskrse

naravno toga nece biti, tako da... sorry but **bi ga prstgore

Подели на овим сајтовима

Svakako je nasilje glupavo. Ali glupavo je i stvari neprecizno etiketirati. "Nasilna ateizacija" navede coveka da pomisli da su ti gulazi postojali da ljudi ne bi verovali u Boga, a ne da bi se ideoloski indoktrinirali.

Nego ponavljam, cudno je da je hriscanstvo nesto urodjeno

Не него да би се казнили зато што верују у Бога, између осталог.

А ко је рекао да је Хришћанство нешто урођено?

Подели на овим сајтовима

Sto se tice komunisticke opresije religije, nikakvu stetu religiji nije ona nanela jer su ljudi nakon pada komunizma osetili ko pusteni s lanca pa je religioznost uzela masivnog zamaha u tim post-crvenim perodima... zato je sada  u padanju... dovodi se na normalan nivo.

Zpravo, najbolja stvar koja bi crkvi sad mogla da se desi jeste jos jedno nasilno potiskivanje... jer tako se postize mucenistvo koje se kasnije koristi kao jedan od najmocnijih instrumenata ekspanzije i revansizma  Hristos vaskrse

naravno toga nece biti, tako da... sorry but **bi ga Hristos vaskrse

upravo tako,

vidiš kako i ne znajući govorite istinu, nesiguran

jer su stradanja spasonosna tj krst je spasonosan,

ili kako kaže ap pavle gdje se umnoži grijeh umnoži se i blagodat  

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

pazi kako se izbjegava riječ vaskrsenje,ali do detalja

hajde reci neće da te boli

vaskrsenje vaskrsenje vaskrsenje vaskrsenje vaskrsenje vaskrsenje vaskrsenje vaskrsenje vaskrsenje

o cemu ti decko pricas?

A znam, izbegavas odgovore ... no problem,predvideo sam to pa sam sam odgovorio nesiguran  (vidi klip gore)

vaskrsenje vaskrsenje vaskrsenje vaskrsenje vaskrsenje vaskrsenje vaskrsenje vaskrsenje vaskrsenje

Подели на овим сајтовима

Sto se tice komunisticke opresije religije, nikakvu stetu religiji nije ona nanela jer su ljudi nakon pada komunizma osetili ko pusteni s lanca pa je religioznost uzela masivnog zamaha u tim post-crvenim perodima... zato je sada  u padanju... dovodi se na normalan nivo.

Zpravo, najbolja stvar koja bi crkvi sad mogla da se desi jeste jos jedno nasilno potiskivanje... jer tako se postize mucenistvo koje se kasnije koristi kao jedan od najmocnijih instrumenata ekspanzije i revansizma  ;)

naravno toga nece biti, tako da... sorry but **bi ga :D

upravo tako,

vidiš kako i ne znajući govorite istinu, ekstra

jer su stradanja spasonosna tj krst je spasonosan,

ili kako kaže ap pavle gdje se umnoži grijeh umnoži se i blagodat  

Znaci komunizam vam je ucinio uslugu... pa tako reci pobratime!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...