obi-wan Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Ja sam kod jednog "brata" saznala da je njegov sin sa godinu dana poceo da posti svaki post! I to na vodi kad je na vodi, na ulju kad je na ulju... isto tako je i kod njegove mladje ceerke. Njegov argumenat za takav postupak je da njegova deca nikada nisu bila bolesna?? 1000000001010 Ali i to mi je bilo ekstremno. (Taj poznanik ne razgovara vise samnom! Jer sam na ovom forumu... Dalje ne moram da obrazlozavam sta je u pitanju!) algabacaju :bla: Ma bre, sekta ludacka, to su svi koji se ponasaju ovako umobolno... :cheesy:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Ja sam kod jednog "brata" saznala da je njegov sin sa godinu dana poceo da posti svaki post! I to na vodi kad je na vodi, na ulju kad je na ulju... isto tako je i kod njegove mladje ceerke. Njegov argumenat za takav postupak je da njegova deca nikada nisu bila bolesna?? 1000000001010 Ali i to mi je bilo ekstremno. (Taj poznanik ne razgovara vise samnom! Jer sam na ovom forumu... Dalje ne moram da obrazlozavam sta je u pitanju!) algabacaju :bla: Ma bre, sekta ludacka, to su svi koji se ponasaju ovako umobolno... :cheesy:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> Dacko je za Artemija!!!!Sto ne mora da znaci i da je SANJIN rodjak isto to!!! U svakom slucaju i ja mislim da je umobolno.... A i ne verujem da deca nisu bila bolesna, jer je par puta pominjao neke decije bolesti.. u svakom slucaju nije zdravo... ni fizicki a ni psihicki (za roditelje) Ja inace mislim da ovim ljudima treba oduzeti decu..... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
XIO Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Dobar dan svima. Elem, juče sam saznala da je rođak mog muža sa ženom svoju bebu od šest meseci podvrgao strogom postu. Beba je tri nedelje bila u bolnici i lekari su posumnjali na leukemiju zbog preterane slabosti. Međutim, posle je utvrđeno da je beba anemična i da joj je neophodna kvalitetna ishrana ali taj rođak i njegova žena i dalje muče to dete postom. Da li je, po vama, ovo normalno? Meni nije. Starija ćerka ima tri godine i smršala je do neprepoznatljivosti. Međutim, oni ne odustaju od toga da im deca poste. whackado ekstra :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Бог је скоро па свемогућ. Он може све да уради... осим да изневери очекивања свог верника. XIO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 to se zove zlostavljanje dece u ovom slucaju bebe, imaju srece sto mi nisu blizu jerbo bi radile pesnaje Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 http://www.ct24.cz/domaci/114410-socialka-selhala-dominikovi-rodice-uz-jednou-za-tyrani-odsouzeni/ Češki upravo sada ovih dana aktuelni slučaj: Roditelji ga mučili glađu, u cipele mu stavljali rajsnegle i špendlike, s tim je tako morao hodat po vani i u školu, krao djeci užinu da preživi palili ga cigaretama svuda po tijelu, mlatili i bili itd. itd.! Pogledam pa vam javim u kojoj je fazi suđenje, prijeti im i iznimni trest, kazna 20 godina zatvora! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 No comment except :mad:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='whackado' /> :mad:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='ekstra' /> :mad:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':mad:' /> Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 tuga brale kad su mu to rodjeni roditelji radili, nemam reci whackado Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Sacuvaj Boze i sakloni! :mad:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='whackado' /> :mad:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='ekstra' /> :mad:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':mad:' /> "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Zayron, ovo ne trebas da pokazujes nama jer smo svi mi istog misljenja. Ovo treba pokazati roditeljima.... Mada imam osecaj da to njima ne bi nisaznacilo. Njihov argument bi bio, da oni ne zlostavljaju njihovu decu. Oni nisu svesni sta rade!!!! Njima samo whackado pomaze.... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Češki upravo sada ovih dana aktuelni slučaj: Roditelji ga mučili glađu, u cipele mu stavljali rajsnegle i špendlike, s tim je tako morao hodat po vani i u školu, krao djeci užinu da preživi palili ga cigaretama svuda po tijelu, mlatili i bili itd. itd.! Pogledam pa vam javim u kojoj je fazi suđenje, prijeti im i iznimni trest 20 godina zatvora! Јадан дечачић. Обома бих одсекао руке и на доживотну робију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Ovdje imate i dalje tekstove i slike o njemu, zove se Dominik, oduzet im je, sad je u domu: http://www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&q=tirano+Dominik&ie=utf-8&oe=utf-8#sclient=psy&hl=cs&client=ubuntu&hs=lkz&channel=fs&source=hp&q=tyrani+Dominik&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=&pbx=1&fp=7dce0aab3622dfe3 Kad stavite u search bar: tyrani Dominik iskoči vam sve iz Googla u vezi njega! I protiv socijalnih radnika i škole tj. učitelja i policije bila predana krivična prijava! Uz roditelje naravno! Svi o tom znali u kakvom je stanju ali ništa nisu učinili! Sad su SVI ONI ZAJEDNO i s njegovim roditeljima optuženi za razne stepene i forme saučesništva, nepružanja pomoći, branjenja postignuća pravde i nečinjenja! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Samo zato što se rodio na svijet kao četvrto dijete i njegovi roditelji ga nisu htjeli, morao je od njih Dominik (8) pretrpjet grubo a dugotrajno zlostavljanje - tiraniju. Bestijalni IZRODI Lucie (32) i Jiří (34) bili sina kajšem (opsasčem), kuhačom i šakama, palili cigaretama po rukama i nogama i morili ga glađu tako da je morao drugim učenicima iz razreda krast užine kako bi barem nešto pojeo i preživio. K svojem "uveseljavanju" ga tjerali igrat (plesat uz muziku na radiju/magnetofonu) u teniskama u kojima su mu sipali rajsnegle i špenadle! Sakrivao se pred svojim tiranima u ormaru ali to mu mnogo nije pomagalo! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 батина је из раја изашла!!! whackado ekstra :mad: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Покушавам да у срцу пронађем зрнце љубави и самилости за те грешне родитеље, призивам у сећање цитате из светих књига које би ми помогле, али тешко иде whackado Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Ма одмах у полицију, не можеш њима ништа да објасниш кад су луди. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука