Дејан Написано Август 17, 2011 Пријави Подели Написано Август 17, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Август 17, 2011 Пријави Подели Написано Август 17, 2011 Нема више оног црнца за контрабасом, тих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Sutra je koncert Zaz L'accordeoniste sa prevodom Zaz - La Chanson des Vieux Amants sa prevodom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Нема више оног црнца за контрабасом, тих. Да се момци не увреде, али њој дефинитивно требају бољи музичари од оне двојице. Овај гитариста са "Ton Rêve" снимка изнад је пуно бољи (или је то исти, само научио да свира...). Није ми јасно само зашто не убаци још једну гитару то би обогатило звук 100%. Као на пример: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Sutra je koncert prstgore Не очекујем ништа мање него да прекосутра у https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8106.0.html видим вас двоје. .please..gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Овај гитариста са "Ton Rêve" снимка изнад је пуно бољи (или је то исти, само научио да свира...). Није ми јасно само зашто не убаци још једну гитару то би обогатило звук 100%. Није исти, ово је други, старији минимум десет година. Него мени није јасно што пева оно - шарарарара тирлилилили -, и то у свакој песми. Мене то нервира (нарочито оно симулирање трубе), и то ме нервира да не могу ни да слушам уопште. Иначе, глас јој је стварно леп. Ina Ina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Tребало би порадити мало на свему томе, али онда би се изгубила аутентичност што би рекли чистунци... :cheesy: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Spot Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Spot Zaljubljena u noci od smrtonosnih svetlosnih zraka Od automobila koji prolaze,oci sitne kao u ciode glava Cekala sam sto godina da se vratis u bezbojnim ulicama Dosao si ,zvizdeci Zaljubljena u noci od smrtonosnih svetlosnih zraka Gadjam konzerve,udaljene kao brodove Da,izgubila sam glavu,voleci te sve vise Dosao si ,zvizdeci Zaljubljena u noci od smrtonosnih svetlosnih zraka Da li ces uzivati u zivotu,ili samo posmatrati kako prolazi Skoro nista nije ostalo od nasih zamagljenih noci Osim tvog pepela ujutru U ovom metrou prepunom prevrtljivosti Na sledecoj stanici,maloj evropskoj Stavi ruku ispod mog srca Zaljubljena u noci od smrtonosnih svetlosnih zraka Prodji jos jednom rukom za kraj Cekala sam sto godina da se vratis u bezbojnim ulicama Dosao si ,zvizdeci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sladja Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Јел има двадесет година? Стварно је све добро, можда само да је за нијансу озбиљнија, да се не осмехује (кези) баш толико. Мало је нападно. Мислим да би остављала још бољи утисак. Првенствено мислим на овај средњи клип. Baš naprotiv,da nema tog osmeha ne bi bila ono što jeste! možda grešim,ali baš tim osmehom i lepim pesmama širi pozitivnu energiju.Meni se mnogo dopada takva kakva je i bar da ima više takve omladine,gde bi nam bio kraj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sladja Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Zaljubljena u noci od smrtonosnih svetlosnih zraka Od automobila koji prolaze,oci sitne kao u ciode glava Cekala sam sto godina da se vratis u bezbojnim ulicama Dosao si ,zvizdeci Zaljubljena u noci od smrtonosnih svetlosnih zraka Gadjam konzerve,udaljene kao brodove Da,izgubila sam glavu,voleci te sve vise Dosao si ,zvizdeci Zaljubljena u noci od smrtonosnih svetlosnih zraka Da li ces uzivati u zivotu,ili samo posmatrati kako prolazi Skoro nista nije ostalo od nasih zamagljenih noci Osim tvog pepela ujutru U ovom metrou prepunom prevrtljivosti Na sledecoj stanici,maloj evropskoj Stavi ruku ispod mog srca Zaljubljena u noci od smrtonosnih svetlosnih zraka Prodji jos jednom rukom za kraj Cekala sam sto godina da se vratis u bezbojnim ulicama Dosao si ,zvizdeci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sladja Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 likefaceeeeeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Baš naprotiv,da nema tog osmeha ne bi bila ono što jeste! možda grešim,ali baš tim osmehom i lepim pesmama širi pozitivnu energiju.Meni se mnogo dopada takva kakva je i bar da ima više takve omladine,gde bi nam bio kraj Мислим да је живот без осмеха прилично промашена ствар, и да су људи без осмеха поприлично одбојни. Осмех је најлепши говор душе, незамењива ствар. Али постоји и профи кез који оставља благи, или јачи, горкаст укус. Па, ето, можда сам сад појаснио шта сам оним раније хтео да кажем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука