Ратко :( Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 То је и мени пало на памет. Је ли, Дејане, је л удата? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 То је и мени пало на памет. Је ли, Дејане, је л удата? 0205_whistling ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 Dejane, ti si se zaljubio 0205_whistling Ne postoji normalan čovek koji može ostati ravnodušan na ovu količinu jednostavnosti,ljupkosti i intelekta.Iskreno mislio sam da posle vladike Nikolaja me više ništa neće ovoliko oduševiti ali sam se prevario. U svakom slučaju neki oblik zaljubljenosti definitivno jeste 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 Ne postoji normalan čovek koji može ostati ravnodušan na ovu količinu jednostavnosti,ljupkosti i intelekta. Ја сам тако доживео Емилију, форумашицу. Ina Ina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 Postavili me za urednika ove stranice ZAZ(Srbija) Aj učlanjujte se :bla:)) http://www.facebook.com/pages/ZAZSrbija/140810699319667?sk=wall Nemoj da se neko nije učlanio t4431evo dva izvođenja pesme La Historia De Un Amor od ove verzije rikneš a od ove vaskrsneš womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 Ja sam u predinfraktnom stanju Hristos vaskrse Zaz u Novom Sadu 24. avgusta, na festivalu Cantat!!! Stoji na Zaz officiel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 Мораш некако да одеш иза стејџа. Немој као обезбеђење, такве као она не воле шибаџије. И онда да макнеш овог Екрема и да осване фотка - ти загрљен са Заз... Вамос, Дејане!!! Ina Ina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 Мораш некако да одеш иза стејџа. Немој као обезбеђење, такве као она не воле шибаџије. И онда да макнеш овог Екрема и да осване фотка - ти загрљен са Заз... Вамос, Дејане!!! Od kud ti znaš šta ona voli girl_jumpinga i ja u opšte nisam šibadzija ne znam od kud ti to. I ona je jedina koja može da skine Ekrema sa avatara a da se on ne naljuti girl_jumping Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 Једном је Ана Ивановић изјавила да је нервира што мушкарци не смеју да јој приђу, јер мисле она је супер цура и има да ме откачи. Ето видиш. Тако је можда и са Изабел. Ако успеш да јој приђеш можда да је питаш да изађете? Сигурно би је то збунило, изненадило и шармирало, па би пристала. А? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 Једном је Ана Ивановић изјавила да је нервира што мушкарци не смеју да јој приђу, јер мисле она је супер цура и има да ме откачи. Ето видиш. Тако је можда и са Изабел. Ако успеш да јој приђеш можда да је питаш да изађете? Сигурно би је то збунило, изненадило и шармирало, па би пристала. А? Pa ti prvo priđi Ani pa kad mi kažeš kako si prošao onda možda i ja pokušam sa Zaz girl_jumping Ina Ina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 Што си на крај срца. Па ти сада имаш прилику. Ко ризикује добија, што би рекао Дел Бој. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 La Historia De Un Amor sa prevodom prst ka dole Zaz - Historia de un Amor sa prevodom Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Ne želim da snove sanjam drugačije od drugih dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 ona nezna i zenska, a ti velik i jak, bili biste dobar par! 4chsmu1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 ona nezna i zenska, a ti velik i jak, bili biste dobar par! 0110_hahaha bendoff A kako da joj pređem preko ovog repovanja pod tušem sa golim ragbistima ? :cheesy: winter winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука