Ратко :( Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Јел има двадесет година? Стварно је све добро, можда само да је за нијансу озбиљнија, да се не осмехује (кези) баш толико. Мало је нападно. Мислим да би остављала још бољи утисак. Првенствено мислим на овај средњи клип. Ina Ina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Јел има двадесет година? Стварно је све добро, можда само да је за нијансу озбиљнија, да се не осмехује (кези) баш толико. Мало је нападно. Мислим да би остављала још бољи утисак. Првенствено мислим на овај средњи клип. Meni je bas zbog toga simpaticna. Da nije takva, ne bi bila to sto jeste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Јел има двадесет година? Стварно је све добро, можда само да је за нијансу озбиљнија, да се не осмехује (кези) баш толико. Мало је нападно. Мислим да би остављала још бољи утисак. Првенствено мислим на овај средњи клип. Meni je bas zbog toga simpaticna. Da nije takva, ne bi bila to sto jeste. ...meni isto,bas zbog toga,divna mi je,puna duha... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Meni je bas zbog toga simpaticna. Da nije takva, ne bi bila to sto jeste. Ма у реду, наравно да треба да буде позитивна, али то може и када је мало умереније. Види у средњем клипу како се у једном делу мало уозбиљи и како јој лепо стоји. Овако се нешто нон-стоп осмехује гитаристи, имам утисак да је човеку мало и непријатно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Meni je bas zbog toga simpaticna. Da nije takva, ne bi bila to sto jeste. Umetnicka dusa.. ko se nije bavio pevanjem ili sviranjem nece razumeti ... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 А и ово када виче - ркр, ркр, ркр... - ко неко дете. Толико баш када се човек распилави мало буде и одбојно. Ina Ina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Super sada cemo mi njima da objasnjavamo kakvu muziku da pisu i kako da pevaju i kako da izvode... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Види, душо, ако пажљиво прочиташ шта сам писао видећеш да нигде нисам критиковао текст, ни музику, само сам скренуо пажњу на један део њеног интерпретирања. Не свиђа ми се толико симулирање среће. Ко се удуби видеће да је мало исфолирано. Осети се када је човек природан а када мало гура на силу. И понављам, првенствено мислим на средњи клип. Ina Ina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 И више ми се свиђа ова њена ранија фризура. Лепша је овако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Ево, на оној фотографији изнад је озбиљнији израз лица и баш је лепа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Види ово, милина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Јел има двадесет година? Ima 31 godinu.I super su joj brojanice na levoj ruci 0110_hahaha I sviđa mi se što je uspela da očuva detinji duh u sebi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 ova pesma je 0110_hahaha 0102_laugh smej.gif t4431 7896634 I ovde sa koncerta Eblouie Par La Nuit - ZAZ (Paris, La Cigale, 18 nov 2010) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Inače u našim novinama je pisalo da je poreklom sa naših prostora ali to je neprovereno i nigde više nisam našao taj podatak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука