Ратко :( Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Цитат Сад би било најбоље да позиција започне контра штрајк глажу и жеђу тј. против расписивања избора. И да тихо замре политика... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Или бар да сви извуку неке поуке, мада мислим да су слабе шансе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Цитат Или бар да сви извуку неке поуке, мада мислим да су слабе шансе. Ма радикалне методе, какве црне поуке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 whackado facenew22222222 facenew22222222 shok stretcher Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Циркус facenew22222222 Да видимо шта ће да каже кад прекине штрајк whackado Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Цитат stretcher whackado facenew22222222 facenew22222222 shok stretcher stretcher 8084.gif "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Цитат Цитат Ja ga potpuno podrzavam sa strajkom i molim ga da izdrzi do kraja facenew22222222 shok . Томин потез није Хришћански а не знам како би овај твој окарактерисоа Vasa Internet Svetosti, najbolje da mi puknete ban. Bicu ponosan na Vas sto ste to ucinili i tako mi posvetili trunku vaseg Svetog Internet vremena whackado facenew22222222. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Цитат Циркус Да видимо шта ће да каже кад прекине штрајк Kad prekine strajk napravice koliciju sa sa DS odnosno tacnije posle izbora.Sve je to vec vidjeno samo je pitanje kakve ce sve gluposti da izvali kad ga budu podsecali da je strajkovao gladju i zedju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chianti Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Ako je u stanju da ovo uradi sebi, kada dodje na vlast, sta bi bio u stanju da uradi nama? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Занимљиво да политичари увек почињу пост крајем поста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 dobro Vucic upozorava, "nece moci jos dugo da izdrzi", pa ce ondak popiti casu vode hahahaa facenew22222222 inace nemam komentar, jer je vec sve, sto bi moglo da se kaze za nase politicare koji su na vlasti, receno Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Цитат Ako je u stanju da ovo uradi sebi, kada dodje na vlast, sta bi bio u stanju da uradi nama? Ех сад ... која конструкција, то значи да неки светитељ који пости на ништа 40 дана би вероватно био раван итлеру да дође на влас... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Цитат Цитат Ako je u stanju da ovo uradi sebi, kada dodje na vlast, sta bi bio u stanju da uradi nama? Ех сад ... која конструкција, то значи да неки светитељ који пости на ништа 40 дана би вероватно био раван итлеру да дође на влас... Не, ал пази Жељко, и није лоша конструкција. Ово говори колики је фанатик. Не можеш поредити побуде светитеља и политичара. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Цитат Цитат Вучић: "Stajaće pred vama i kamerama celog sveta, kap vode neće popiti, niti bilo čega, dok se dedinjski hazjajin ne osvrne na narod i kaže kada će biti izbori", istakao je Vučić i ujedno pozvao učesnike mitinga da ostanu mirni i ne reaguju ako mu pozli. " Е, и ја их позивам да не реагују... facenew22222222 1312_womens https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Цитат Цитат Шалу на страну Ма јок, бре - политику на страну. facenew22222222 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука