Jump to content

Наши радови

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ово је радила моја кћер! Она има 14 година! :) 

406451_3392246486347_610743482_n.jpg

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 345
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Врло је талентована! Имате сличан потез, види се да воли маму  srcee

Изузетна је са бојом, црвена обала је супер решење, само јој мало покажи перспективу

Подели на овим сајтовима

19kp.jpg  qk30.jpg
Neki moji radovi od pre 5-6 godina...

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

52e2.jpg537.JPGs5fb.jpg Malo starih skrabotina olovkom!

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

Баш лепо! Још да је боља фотографија... Јел радиш још?

Upravo se pokrecem,posle 6 godina pauze....:)

A postavicu jos starijih radova,samo moram pohvatati ljude kad su kuci,pa da uslikam svoje radove kod njih.

Подели на овим сајтовима

Е, обавезно, па да и ми уживамо у њима. Ја многе своје радове нисам фотографисала, сад ми је баш жао, а немам могућност да одем да то урадим накнадно. Зато сад фотографишем чак и међуфазе...

Подели на овим сајтовима

Зато сад фотографишем чак и међуфазе...

Pametno...podravam.Mozda postavim  veceras  mura lsto trenuno radim...ako iskopam odgovarajacu cekicu.Inace lep ti je Spirdon,njemu se moli za brak(jeste culi forumasi i forumasice)

Подели на овим сајтовима

E sad, nemam pojma kako da stavim sliku ovde pa da probam...Inače, ja sam antitalenat za slikanje, ali Bog nekako pomogne pa ispadne gledljivo :)https://fbcdn-sphoto...079817641_n.jpg
аааааа! - како ми се допада овај сведени стил, можда ти то називаш неумећем, али мени је фантастична.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...