haveaniceday Написано Јун 11, 2020 Пријави Подели Написано Јун 11, 2020 2 hours ago, obi-wan said: A sto se tice procesora, vazda sam imao samo AMD, i zadovoljan sam kako rade. Takodje Ryzen 5 2600x bajo moj obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 11, 2020 Пријави Подели Написано Јун 11, 2020 пре 6 минута, haveaniceday рече u renderovanju 3d grafike, to im je poslednje polje slabosti Blender se nikako ne slaze sa ovim. haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јун 11, 2020 Пријави Подели Написано Јун 11, 2020 37 minutes ago, obi-wan said: Blender se nikako ne slaze sa ovim. haha, mislio sam uzivo renderovanje, kao u igrama ne znam kako radi blender... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 11, 2020 Пријави Подели Написано Јун 11, 2020 пре 6 минута, haveaniceday рече haha, mislio sam uzivo renderovanje, kao u igrama ne znam kako radi blender... Blender izuva na svim OS gde ga ima. haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јун 11, 2020 Пријави Подели Написано Јун 11, 2020 20 minutes ago, obi-wan said: Blender izuva na svim OS gde ga ima. Steta pa nemam vremena da se zezam sa time, a 3d modeliranje me bas zanima.... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јун 15, 2020 Пријави Подели Написано Јун 15, 2020 Свидела ми се ова neofetch команда/алат: haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јун 16, 2020 Пријави Подели Написано Јун 16, 2020 18 hours ago, gavrosaurus said: Свидела ми се ова neofetch команда/алат: gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јун 23, 2020 Пријави Подели Написано Јун 23, 2020 @obi-wan jos godinu dana i to je to, linux ce siti windows u gamingu JEDVA CEKAM obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 5, 2020 Пријави Подели Написано Август 5, 2020 It's surprisingly easy to switch a gaming PC to Linux today | PC Gamer WWW.PCGAMER.COM Not only is Linux easier than ever to use, but it's totally viable for gaming in 2020. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 16, 2020 Пријави Подели Написано Август 16, 2020 ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 25, 2020 Пријави Подели Написано Август 25, 2020 Linux familija je danas napunila 29 godina. ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 19, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2020 ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 19, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2020 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 24, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2020 haveaniceday and ronin је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 27, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2020 Violetta Valery and ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука