zuti car Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 A koliko je tezak ceo komplet , mislim u kg? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
petarpan Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 Ако неког интересује непотпун комплет или неке књиге може да се јави на пп. Јефтино Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
предање-мс Написано Август 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 17, 2012 A koliko je tezak ceo komplet , mislim u kg? Цео комплет је тежак око 25 кг. "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БоКи шмекер Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 Ако би ми неко помого да дођем до књиге "Поуке аве Доротеја", био бих му јако захвалан! У Хиландарском комплету је то 2. књига по реду. "Всјакоје диханије да хвалит Господа!" (Псал. 150:6) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 @@БоКи шмекер, питај у задужбини Хиландара....http://www.hilandar.org/knjizara/ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука