Jump to content

Све о указивању прве помоћи

Препоручена порука

Замолио бих све вас да покажете информације о целокупним или појединим указивањима помоћи повређенима.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Знам да је свако дужан барем док се полаже за возачку дозволу да научи појединости из пружања прве помоћи. Волео бих да овде постављамо све могуће текстове и слике о томе.

Већ дуже времена размишљам о томе да ли бих успео да пружим прву помоћ у случају да наиђем на повређеног човека. Знам једино да сам потпуно неспособан из стручне перспективе. И баш недавно десило се нешто где сам умало морао да спашавам живот човека који се преврнуо са колима. Али срећом није имао никакве озбиљне повреде.

А једном док сам био млађи присуствовао сам такође превртању кола где је младић током превртања испао кроз стакло од врата и задобио смртоносне повреде. Четворица нас је превукло младића до тротоара јер је несрећни младић висио наглавачке док му је једна нога била остала заглављена кроз прозор између волана. Недуго потом издахнуо је.

Зато не бих волео да ми се опет деси тако нешто и још да будем неупућен о томе како треба поступити. Молим вас да овде колико можемо изнесемо макар основна учења указивања прве помоћи.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...