Богдановић Тамара Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 http://youtu.be/zO8u1GAZla8 како сам се ја исплакала слушајући ово.. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 http://youtu.be/rHIXB3-GCDI I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Zamolio bih svakog od vas kada posluša ovu ilahiju "suza siročeta" da se zamisli kakav je on prema onima koji su iskušani da nemaju jednog od svojih roditelja. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Šteta,ova prelepa ilahija ima 10 puta manje pregleda nego ova ... http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=reMzGehADFY Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Prvo brate nemoj minirati poruke i lijepe sadržaje onim što nema veze sa temom. Drugo ovo je ratna pjesma i u samom tekstu nema poziva ka uništenju drugoga i drugačijeg za razliku od srspkih ratnih pjesama poput one ja sam rođen gdje džamije nema muslimane mrzim od malena. ili lete džamije, ili pjesama u kojima se "bule ponižavaju2 ili pjesama u kojima se slavi genocid u Srebrenici itd. S toga Dejane kao što reče fali ti ozbiljnosti a bogami i dobronamjernosti. A što se tiče umetanja slika to je uradila neka budala koja nema veze sa islamom. Ataturk ima veze sa islamom isto kao jedan Mao Ce Tung. Bezveze ti je brate ovo što radiš i tebi je izgleda zadatak da sprečiš hriščanina po svaku cijenu da čuje nešto lijepo o islamu. Kao administratoru ti savjetujem da izbrišeš ovaj video i postaviš ga u novoj temi i o tome ćemo razgovarati. Ljudski te molim kao čovjeka da to ne radiš više. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Дејан је написао да је штета што ова друга има више прегледа него она прва која је предивна. Имаш ли неки видео од дјевојке која пјева илахије, презива се Голуб, не знам како јој је име, њена мајка ми је била комшиница у Ливну. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 znaš li dio teksta ilahije?Ovo mi je nedovoljno da bih znao o kojoj se ilahiji radi I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Ja sam samo naleteo na video klip i bio razočaran što jedan takav klip ima 10 puta veću preglednost nego ova ilahija. Slažem se da su sve ove pesme idiotske ,kao i ta da je neko rodjen gde djamije nema i ta pesma ima više pregleda nego bilo koja pravoslavna duhovna. Iskreno,ja sam ipak odbranio Islam jer niti istinski muslimani a ni hrišćani ne prave ovakve klipove ,ali nažalost takvi mentalni sklopovi dominiraju na ovim prostorima. bosanac and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Ja sam samo naleteo na video klip i bio razočaran što jedan takav klip ima 10 puta veću preglednost nego ova ilahija. Slažem se da su sve ove pesme idiotske ,kao i ta da je neko rodjen gde djamije nema i ta pesma ima više pregleda nego bilo koja pravoslavna duhovna. Iskreno,ja sam ipak odbranio Islam jer niti istinski muslimani a ni hrišćani ne prave ovakve klipove ,ali nažalost takvi mentalni sklopovi dominiraju na ovim prostorima. Slažem se.Ali hajdemo takve stvari i ne spominjati. Vjeruj ja sam se zgrozio od one pjesme iza koje stoje slike spaljenih džamija.Vjerujem da i svaki iskreni hriščanin se zgražava od toga.ami nismo na forumu idiota.Mi smo na forumu ljudi koji poštuju vjeru i vjerske osječaje.Zato hajde da idiotluke izbacimo njih je prepun internet. Justin Waters and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Ne razumijem albanski I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Euthyphro Написано Децембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2012 Ima jedna prelijepa ilahija koju često slušam. Na moju veliku žalost ne razumijem riječi. Dugo nisam čuo ljepšu ilahiju... De Maria Numquam Satis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2012 какав глас има ова жена једноставно довољно је рећи Елвира Рахић Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Децембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2012 Често певушим ову илахију feeble, Sir Oliver and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2012 Мен` се свиђа ова... ines је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zO8u1GAZla8 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука