Дејан Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Pa ovaj citat,mislim na pink pravoslavce što njuejdzuju i razvodnjavaju Prvaoslavlje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Црни Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Pa ovaj citat,mislim na pink pravoslavce što njuejdzuju i razvodnjavaju Prvaoslavlje? То се може закључити из текста.... tuzansmajli8904 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odžačar Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Pa ovaj citat,mislim na pink pravoslavce što njuejdzuju i razvodnjavaju Prvaoslavlje? Ja nisam u toku - šta su "pink pravoslavci"? Je l "pink" kao televizija pa su to grand parada pravoslavci, ili "pink" kao gejevski pa su to gej parada pravoslavci, ili "pink" kao (raz)blaženi Vudstog "giv pis a čens" hipi pravoslavci? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Не постоји пинк православље. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odžačar Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Не постоји пинк православље. Ne postoji pink pravoslavlje, ali postoje pink pravoslavci, pa pitam na koje tačno se misli pošto to može da se pojavi u različitim varijantama....nijansama roze tuzansmajli8904 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Цитат Pa ovaj citat,mislim na pink pravoslavce što njuejdzuju i razvodnjavaju Prvaoslavlje? То се може закључити из текста.... tuzansmajli8904 Ja sam ti malo priglup , ne mogu da zaključim, pa mi moraš razjasniti! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odžačar Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Цитат Рецимо веома неисправно расуђивање у вези одабира партнера неких од чланова, базирано на боји коже итсл. Kad mi pričao Milić od Mačve kako njegov neki drugar jelte sa cigančicom, kaže mi, a ona lepa ko lutka. I da li Milićeva mama ili njegova mama, ne sećam se više, kao tu se zgranula -gde se to radi sa cigančicom. Radi se radi kaže Milić, kad je dobro žensko... Šta znaju ovi šta je dobro žensko, njima bitno samo da je Srbkinja... Kako ide ona stvar "Ja sam mala garava, crna tvoja ciganka..." 319.gif A de Srpkinja može da ne bude "dobra ženksa"? :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Црни Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Цитат Цитат Pa ovaj citat,mislim na pink pravoslavce što njuejdzuju i razvodnjavaju Prvaoslavlje? То се може закључити из текста.... :cheesy: Ja sam ti malo priglup , ne mogu da zaključim, pa mi moraš razjasniti! Наравно да ниси Дејане, покушаваш нешто.... Трећа опомена, бан, се то зове 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Цитат Цитат Рецимо веома неисправно расуђивање у вези одабира партнера неких од чланова, базирано на боји коже итсл. Kad mi pričao Milić od Mačve kako njegov neki drugar jelte sa cigančicom, kaže mi, a ona lepa ko lutka. I da li Milićeva mama ili njegova mama, ne sećam se više, kao tu se zgranula -gde se to radi sa cigančicom. Radi se radi kaže Milić, kad je dobro žensko... Šta znaju ovi šta je dobro žensko, njima bitno samo da je Srbkinja... Kako ide ona stvar "Ja sam mala garava, crna tvoja ciganka..." 319.gif A de Srpkinja može da ne bude "dobra ženksa"? :cheesy: Pa recimo ako je clan Obraza ili tako neke "avangarde" onda Boze pomozi sa tom njenom pamecu. Mislim moze biti super gradjena ali takvu mogu naci i u bordelu sa istom pamecu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Pa ovaj citat,mislim na pink pravoslavce što njuejdzuju i razvodnjavaju Prvaoslavlje? То се може закључити из текста.... :cheesy: Ja sam ti malo priglup , ne mogu da zaključim, pa mi moraš razjasniti! Наравно да ниси Дејане, покушаваш нешто.... Трећа опомена, бан, се то зове 319.gif Kao glavni baja među adminima mogu da te banujem kad god mi se oće bez da imaš tri opomene.Dakle ,šta je kod tebe to pink pravoslavlje ili je dovoljno da pogledam film rat za duše pa će mi se samo kazati? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anel Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Sta je Obraz?Jel neka hriscanska sekta kao kod nas vehabije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odžačar Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Рецимо веома неисправно расуђивање у вези одабира партнера неких од чланова, базирано на боји коже итсл. Kad mi pričao Milić od Mačve kako njegov neki drugar jelte sa cigančicom, kaže mi, a ona lepa ko lutka. I da li Milićeva mama ili njegova mama, ne sećam se više, kao tu se zgranula -gde se to radi sa cigančicom. Radi se radi kaže Milić, kad je dobro žensko... Šta znaju ovi šta je dobro žensko, njima bitno samo da je Srbkinja... Kako ide ona stvar "Ja sam mala garava, crna tvoja ciganka..." srcee A de Srpkinja može da ne bude "dobra ženksa"? srcee Pa recimo ako je clan Obraza ili tako neke "avangarde" onda Boze pomozi sa tom njenom pamecu. Mislim moze biti super gradjena ali takvu mogu naci i u bordelu sa istom pamecu. A ti voliš te iz bordela? srcee Al dobro je što ti "nije bitna spoljašnost" :cheesy: A da li je tebi važnije da nije "iz Obraza ili tako nečeg" nego da je pravoslavna? 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Рецимо веома неисправно расуђивање у вези одабира партнера неких од чланова, базирано на боји коже итсл. Kad mi pričao Milić od Mačve kako njegov neki drugar jelte sa cigančicom, kaže mi, a ona lepa ko lutka. I da li Milićeva mama ili njegova mama, ne sećam se više, kao tu se zgranula -gde se to radi sa cigančicom. Radi se radi kaže Milić, kad je dobro žensko... Šta znaju ovi šta je dobro žensko, njima bitno samo da je Srbkinja... Kako ide ona stvar "Ja sam mala garava, crna tvoja ciganka..." srcee A de Srpkinja može da ne bude "dobra ženksa"? srcee Pa recimo ako je clan Obraza ili tako neke "avangarde" onda Boze pomozi sa tom njenom pamecu. Mislim moze biti super gradjena ali takvu mogu naci i u bordelu sa istom pamecu. A ti voliš te iz bordela? srcee Al dobro je što ti "nije bitna spoljašnost" :cheesy: A da li je tebi važnije da nije "iz Obraza ili tako nečeg" nego da je pravoslavna? 319.gif Vazno je da nema "pamet" prosecnog clana Obraza jer ja za dovodjenje tako cega u red ja nemam ni strucnosti ni smirenja. Mislim hocu ja da pomognem ali za takav profil problema je ipak profesionalna pomoc majka sto kazu. Pre ce bilo koja iz bordela da se preobrazi u majku i suprugu nego li ce Obrazovka da se oBezObrazi. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Црни Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Pa ovaj citat,mislim na pink pravoslavce što njuejdzuju i razvodnjavaju Prvaoslavlje? То се може закључити из текста.... :cheesy: Ja sam ti malo priglup , ne mogu da zaključim, pa mi moraš razjasniti! Наравно да ниси Дејане, покушаваш нешто.... Трећа опомена, бан, се то зове 319.gif Kao glavni baja među adminima mogu da te banujem kad god mi se oće bez da imaš tri opomene.Dakle ,šta je kod tebe to pink pravoslavlje ili je dovoljno da pogledam film rat za duše pa će mi se samo kazati? Главни си? Одлично.... Дефетизам, капитулантство и кукавички пацифизам, ма како вешто били маскирани интерпретацијском злоупотребом библијских цитата; они који су, у име тобожње љубави према личним непријатељима, равнодушни према свима онима који желе да нас злодуховно, политички, војно, економски и на било који други начин раслабе, окупирају и пониште претварајући нас у робље Новог светског поретка. (Своје личне непријатеље побеђујемо кроз молитву и пост плодовима истинског смирења задобијеног благодаћу Божијом. Али, непријатеље Божије и непријатеље нашег Отачаства можемо побеђивати само праведном силом.) Трудио сам се да ти што општије кажем о томе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Црни Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Sta je Obraz?Jel neka hriscanska sekta kao kod nas vehabije? Помаже Бог брате Анеле! Селам! Наравно да није, Образ је пре свега политичка организација Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука