Срђан Шијакињић Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Ја не могу да нађем речи...Слава им, хвала им... Нема речи довољно јаких. Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Најодвратније ми је од свега, то што сам прочитала у репортажи новинара Преса о Кошарама, што Албанци славе 9.април као дан победе на Кошарама и сећање на своје хероје.Ту им долази врх косовске власти на прославу и тд. А новинар каже да је свака шиптарска кућа у околини дала по мушку главу у редове Овк, и онда смо им криви ми Срби. За неку деценију, истина ће бити потпуно занемарена.Истина о двеста српских хероја који су бранили српску земљу од више хиљада дрогираних убица. они 9. априла одају почаст својој дрогираној братији коју су наши граничари, ВПолиција, 63 падбр, 72 спец, и остале јуначке јединице ВЈ побиле на Кошарама у одбрани Отаџбине. Ниси разумјела новинара,поред тога што су све дале синове у "ОВК" све те куће су остале без истих дрогираних мушких глава због тога су се заклели да неће "српска нога на Кошаре никад више" ... истине је већ данас другачија.... ал полако само... мени се у животу стотину пута десило да када знам да сам управу а "запнем ко јуне" никада не бих постигао циљ а када би све пустио у Божије руке све би било ИДЕАЛНО... полако само полако ТИХА ВОДА БРЕГ РОНИ.... колико се дрогирају, Бог да ми опрости сами ће себе уништити... Разумела сам ја да је свака кућа у околини Кошара изгубила по мушку главу, али они никако неће да разумеју да им за то нису криви Срби, већ њихов ОВК и Нато пакт.И још то славе као велику победу и херојство. Али ја не разумем докле ће да се ћути код нас. Слава и вечно хвала јунацима са Кошара. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Нека је слава вама, браћо наша! Нисте за џабе крв пролили...Како каже наш народ: ''Србија је вечна док су јој деца верна.'' Једнога дана, опет ће се тамо вијорити Српска ''тробојка'... prstgore Господе,опрости грехе онима којима си доделио да у борби положе своје животе за Веру и Отаџбину и дај им нераспадљиве венце у дан Праведног Суда Твог. Јер си Ти Заступник, Победа и Спасење свих оних који се надају у Тебе, и Тебе славимо, Оца, Сина и Светога Духа, сада и увек и у векове векова.Амин." :drugarstvo: Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anel Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Све је ово тачно, само не знам ко ће све ово да прочита.... joooj greengrin 0102_laugh Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Па кад питају зашто се не прича... greengrin 0102_laugh „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Ја не могу да нађем речи...Слава им, хвала им... Нема речи довољно јаких. Баш тако. Трагично је колико су узвишене душе били ти хероји који су по цијену властитог живота бранили своје ближње, односно колико се њихово свето страдалништво данас крије од јавности. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука