Jump to content

СРАМОТА !!!! СРАМОТА !!!! СРАМОТА !!!! СРАМОТА !!!!

Препоручена порука

• 2 months later...
  • Одговори 33
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Hmm? Ma svi ste mi vi bash pravi hrishcani!  0102_laugh

Umesto da vam je drago shto ima ko da se stara o tom detetu ( da ga hrani, oblachi, vaspitava) vi se zalite shto su ljudi Jehovini svedoci! Pa shta hocete da kazete?! Da su samo pravoslavci podobni da budu roditelji i da niko drugi ne valja??? Koja gomila gluposti! U vashim rechima nema ni traga od hrishcanstva...

То што ти немаш развијен родитељски и родољубиви осећај је јасно већ из твојих првих постова о хетеросексуалном опредељењу.

Но то не значи и да ми који смо у већини , које нас је Бог дао такве какви смо и којима је по природи нормално да будемо нормални немамо те осећаје развијене и нормалне.

Дакле свако ко је родитељ се неће сложити са твојим површним проценама , јер је осим хране и одела јако битно и како ће дете бити васпитано.

Наравно да је примарно детету обезбедити опстанак ако му је живот угрожен, за то постоје надлежне државне институције , а и мимо њих наш народ је такав да би село само на крају одхранило то дете.

Али је битно да те надлежне институције пазе убудуће коме поверавају дете  јер се може десити да га дају педерима или педофилима, а то већ не може бити добро, ни по друштво ни по дете.

Наравно ви ћете сада рећи да су друго педери а друго педофили , али већина не види неке суштинске разлике, уосталом у Холандији се педофили управо позивају на педерска права да би остварили своја, ето ако смо ми овде на Балкану мало заостали па не разумемо неке ствари оно верујем они тамо у Холандији су гарант напредни  и нису тако заостали па знају шта раде и говоре.

Дакле ми као Хришћани сматрамо да није баш најсретније решење поверити дете некој пуританској нездравој верској средини у којој ће дете бити кињено и на силу терано да верује у Бога, јер ће то од тог детета само створити исфрустрирано биће.

А ви ако не верујете у ове поставке слободно идите мало у госте код неких Јеховиста и уживајте у њиховом "ненаметљивом" друштву.

Подели на овим сајтовима

Да дете васпитавају јеховини сведоци??? Па знате ли ви нашта ће да личи то детињство? Боље да су га Турци узели да буде Јаничар, боље би га васпитали.

Подели на овим сајтовима

Слажем се. У мом селу постоји једна породица ЈС. Њихов син иде са мојим у вртић. Јадничак, не учествује ни у чему. Не сме ни бомбону да узме кад неко нуди, а камоли да се игра на улици са другом децом!!!

Мада, то је њихово дете...

Али, ово...!!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...