Jump to content

СРАМОТА !!!! СРАМОТА !!!! СРАМОТА !!!! СРАМОТА !!!!

Препоручена порука

Не смета мени њихово човекољубље,али ми смета њихова мржња према свему што је хришћанско и то дијете ће сјутра,недај БОЖЕ,да буде њихов пионир ако се нешто не предузме одмах.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 33
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

moguce je da ce sutra dati neko dete i nekom samohranom pederu... kad su vecb ovo sto da ne i to.... jelte, to vec rade na zapadu,bilo je cak posebna emisija o tome...  istina,bogati pederski par bese,i verovatno ce to dete imati u materijalnom sve ono o cemu sam ja sanjao,jer imaju i para i dzinovsku kucu... ali....

махматма ганди је рекао:

свако се срце може истопити на ватри љубави,ако пак не успемо, то значи да ватра није била довољно јака!

Подели на овим сајтовима

Ta секта уосталом као и све друге много зла је учинила у нашој земљи. Него  crvenilo та директорка центра која је одобрила да се да дете Јеховиним сведоцима хм да није и она сама члан којим случајем. Ту има посла за све који су надлежни за ово питање ...ето узеше нам дете и то наше Православно и сви се праве тоше као да ништа није било... та директорка каже па дете колико сам видела добро пазе, можда га и добро пазе али га воде на ђавоље стазе у које су они поодавно, зар треба и то наше дете чија мајка каже да јој не дају ни крст да носи да постане као и они. Ништа ме више у нашој земљи не може зачудити каква нам је власт ето тако нам је . ТУГА .

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

moguce je da ce sutra dati neko dete i nekom samohranom pederu... kad su vecb ovo sto da ne i to.... jelte, to vec rade na zapadu,bilo je cak posebna emisija o tome...  istina,bogati pederski par bese,i verovatno ce to dete imati u materijalnom sve ono o cemu sam ja sanjao,jer imaju i para i dzinovsku kucu... ali....

?????? ?? ???? ?? ?? ?? ? ????? ???? ? ??? ???. ????? ?? ?? ????? ?????? ? ?????? ??????, ????? ?????, ????? ??????? ???? ???? ???? ??? ???????? ?????, ?? ?? ??? ???? ?????, ???? ??? ???? ????. ? ?????? ?? ?????? ????? ??? ????? ??????? ??? ?????? ??, ???? ??? ?? ?? ??????, ??????? ?? ?????? ?? ??? ??????, ???? ????? ???? ?? ???????, ????? ?? ??? ??????, ???? ? ?????? ?? ??????, ??????? ??????? ? ??? ?? ???? ???? ??? ??? ?? ??????? ?? ????...? ???? ??????? ?????? ?? ??? ???????? ????? ?????? ?? ?? ??????? ? ?? ?? ?? ??????? ????? ? ????????, ? ??? ?? ????... ???? ?? ?? ??????????? ???? ???? ????? ?? ???? ?? ???????? ???? ?? ????? ?? ????? ?? ?????.

? ???? ????????? ????? ?? ??? ????? ??????? ????..? ??? ?? ??? ???? ?? ????? ???????? ?? ?? ?? ????? ???????????? ? ?? ????????? ? ???????? ? ????? ?? ??? ????? ? ???????? ????? ?? ????? .

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Заиста је јако битно да ако се већ зна која је вероисповест детета, оно даје на старање  породици која је исте вероисповести. Ово се односи на све вере. И страшно је то да је Јеховиним сведоцима дато да одхрањују и васпитавају децу која су већ крштена у православној или било којој другој Цркви и како им веровати на реч (чак и да је написмено дају) да то дете неће полако, временом, увући у под окриље своје секте, па оне су гладне такве деце. Не могу да разумем било кога, па чак и атеисту да толико нема осећаја за духовне потребе тог детета. Није ни битно да ли је то дете свесно тога или не, али нико нема права да крши оно што му је традицијом породице самим рођењем дато.

Међутим, мени смета једна друга ствар - смета ми и понашање само мајке. Да јој је толико стало до тог њеног детеа, све би урадила да њена ћерка буде са њом. Зар она није свесна да то дете може бити и у најбогатијој породици, православној и да има све а опет не би било срећно јер није са својом мајком. Да ли је учинила баш све да то дете остане уз њу? То што је и сама из хранитељске породице није јој, по мени, толико јак аргумент. Где је ту одговорност планирања породице саме мајке. А посебно државе. Зар није постојала ни једна једина институција која би тој жени обезбедила било какав посао, било какав смештај, зар је једино решење било дати дете у хранитељску породицу а мајку пустити да се сналази како зна и уме.... Зар ни једна врата на која је покуцала јој се нису отворила? Или можда није довољно кајо лупала на њих....

Можда ћете ме осудити, можда ћете ме доживети као сурову особу, али ја сматрам да је и сама мајка крива за судбину својег детета, морала је много више да се потруди од рађања детета. Ни једној самохраној мајци није лако, па ипак, није свака таква мајка дала своје дете да други брину о њему.

Знам да то није тема овог пдф-а, али мени је и то запало за око...

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

мааааа да се помогне мајци да се скраси негде тајно, неки посао, било каква окућница и Бог ће их обе сакрити.

ја их не би ни пито, ни државу ништа, нити кога, не би никог ни упознао да не могу да причају, кад би знао да је правда на мојој страни.

можда је то радикално, ал ту нема места за зезање. само дрска и одсечна акција и довиђења.

каква нада, какав закон, какви питања, какви адвокати.

с друге стране криминалац доживотно, ал да вагам са дечјим животом - не знам дал би издржао минут да вагам о томе.

све то под условом да је правда на мојој страни.

Подели на овим сајтовима

?????? ?? ?? ??????? ????? ?? ?? ?????? ????? ?????, ???? ?????, ???? ????? ???????? ? ??? ?? ?? ??? ???????.

?? ?? ?? ?? ?? ????, ?? ?????? ?????, ???? ????, ?? ?? ????? ?? ??????? ?? ?? ???? ?? ???????, ??? ?? ???? ?? ?? ?????? ?? ????? ??????.

????? ?? ?? ?????????, ?? ?? ???? ????? ?? ??????. ???? ????? ? ??????? ?????? ? ????????.

????? ????, ????? ?????, ????? ??????, ????? ????????.

? ????? ?????? ?????????? ?????????, ?? ?? ????? ?? ?????? ??????? - ?? ???? ??? ?? ??????? ????? ?? ????? ? ????.

??? ?? ??? ??????? ?? ?? ?????? ?? ????? ??????.

socijalna služba da joj pomogne 0202_238

država da joj pomogne 0202_238

e moj medo, ko sa socijalnom službom posla nije imao taj ne zna ?ta je hod po trnju...

kad u?eš u socijalnu službu ponašaju se kao da si državni neprijatelj no1

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

не, не, мислим да се нисмо разумели.

ја сам у фазону да се дете заштити у овом случају, и то радикалном или било којом расположивом мером, ако треба ... наравно ако је правда на мојој страни.

али ако сам неки лудак, онда јој је свакако боље код мањег лудака. не и секташа, јел.

из моје перспективе нема нормалних, само се правимо.

веру у људе сам оставио.

а ми јесмо државни непријатељи - очекујемо да држава и власт са администрацијом раде за нас зато што смо их изабрали.

држава, власт и администрација имају другачије мишљење - да ми треба да их тетошемо док не цркнемо.

их што волим шалтерске службенике кад су ненормални, значи само на вику и терор раде 319.gif

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Hmm? Ma svi ste mi vi bash pravi hrishcani!  :)

Umesto da vam je drago shto ima ko da se stara o tom detetu ( da ga hrani, oblachi, vaspitava) vi se zalite shto su ljudi Jehovini svedoci! Pa shta hocete da kazete?! Da su samo pravoslavci podobni da budu roditelji i da niko drugi ne valja??? Koja gomila gluposti! U vashim rechima nema ni traga od hrishcanstva...

SIGGRANICA.jpg

"...I'll meet you in a glitter galaxy ..."

Подели на овим сајтовима

Ствар је у томе што мајка која није хтела да чува своје дете као и њена мајка њу дала дете у надлежну установу, а та установа предала дете хранитељској породици која га је тражила. Проблем је у томе што та породица припада секти Јеховиних сведока, а код нас су све верске заједнице изједначене са правима. Дете ће сигорно јер је то неминовност живота у таквој породици да постане Јеховин сведок, они му заправо од малена испирају мозак својим учењима и стварају од њега роба. То је веома специфична секта која огроман ментални притисак врши на своје чланство и чији многи чланови заврше као псички оболеле особе.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Велика већина људи у држави Србији се изјашњава као православна... а нико нас ништа не пита..

Понекад се чини као да више слушају све који су у мањини... да им не би тобоже угрозили права... Не мора значити да наша права нису угрожена, иако смо у већини... Ал'ко нас пита...

О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...