Prolece Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Strasno i nemam drugi komentar... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 19, 2010 Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 Hmm? Ma svi ste mi vi bash pravi hrishcani! 0102_laugh Umesto da vam je drago shto ima ko da se stara o tom detetu ( da ga hrani, oblachi, vaspitava) vi se zalite shto su ljudi Jehovini svedoci! Pa shta hocete da kazete?! Da su samo pravoslavci podobni da budu roditelji i da niko drugi ne valja??? Koja gomila gluposti! U vashim rechima nema ni traga od hrishcanstva... То што ти немаш развијен родитељски и родољубиви осећај је јасно већ из твојих првих постова о хетеросексуалном опредељењу. Но то не значи и да ми који смо у већини , које нас је Бог дао такве какви смо и којима је по природи нормално да будемо нормални немамо те осећаје развијене и нормалне. Дакле свако ко је родитељ се неће сложити са твојим површним проценама , јер је осим хране и одела јако битно и како ће дете бити васпитано. Наравно да је примарно детету обезбедити опстанак ако му је живот угрожен, за то постоје надлежне државне институције , а и мимо њих наш народ је такав да би село само на крају одхранило то дете. Али је битно да те надлежне институције пазе убудуће коме поверавају дете јер се може десити да га дају педерима или педофилима, а то већ не може бити добро, ни по друштво ни по дете. Наравно ви ћете сада рећи да су друго педери а друго педофили , али већина не види неке суштинске разлике, уосталом у Холандији се педофили управо позивају на педерска права да би остварили своја, ето ако смо ми овде на Балкану мало заостали па не разумемо неке ствари оно верујем они тамо у Холандији су гарант напредни и нису тако заостали па знају шта раде и говоре. Дакле ми као Хришћани сматрамо да није баш најсретније решење поверити дете некој пуританској нездравој верској средини у којој ће дете бити кињено и на силу терано да верује у Бога, јер ће то од тог детета само створити исфрустрирано биће. А ви ако не верујете у ове поставке слободно идите мало у госте код неких Јеховиста и уживајте у њиховом "ненаметљивом" друштву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 19, 2010 Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 Да дете васпитавају јеховини сведоци??? Па знате ли ви нашта ће да личи то детињство? Боље да су га Турци узели да буде Јаничар, боље би га васпитали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 19, 2010 Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 Слажем се. У мом селу постоји једна породица ЈС. Њихов син иде са мојим у вртић. Јадничак, не учествује ни у чему. Не сме ни бомбону да узме кад неко нуди, а камоли да се игра на улици са другом децом!!! Мада, то је њихово дете... Али, ово...!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука