karadjordje Написано Август 9, 2009 Пријави Подели Написано Август 9, 2009 Пошто се отварају теме о еволуцији/креацији/интелигентном дизајну,осјетио сам потребу да отворим тему о спорним питањима у Светом Писму. Почео бих од тога како су настале различите људске расе? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 9, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 9, 2009 ????? ?? ???????? ???? ? ?????????/????????/????????????? ???????,??????? ??? ??????? ?? ??????? ???? ? ??????? ???????? ? ?????? ?????. ????? ??? ?? ???? ???? ?? ??????? ????????? ?????? ????? ???? ???? ????? ? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 9, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2009 Како објаснити капацитет Ноеве барке?Колика је била барка?Да ли се мјере из књиге Постање могу узети буквално? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 11, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2009 Да ли постоји објашњење? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2009 ???? ????????? ????????? ????? ???????????? ?? ???? ???????? ?? ?? ????? ?? ????? ??????? ???? ????? ????????? ???, ? ???? ???????? ??????... ?????? ??? ????????, ??? ????? ???????? ?? ????? `????????? ?????`, ?? ??????? ?????? ? ?? ???? ????????: ?? ??? ??? ????? ???? ?? ?? ??, ?????, ????????? ?????? ????? ??????? ?????? ????????? 1?*1?*41 ??, ????? ????? ???????????? `??????` ????? ?? ?????, ?????? 41 ??. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 16, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2009 Да ли постоји објашњење како су све животињске врсте-сем морских,јер морске не треба спасавати од потопа,стале у барку а поред њих храна за исте и поред свега тога мјесто гдје ће вршити нужду? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2009 ?? ?? ??????? ????????? ???? ?? ??? ?????????? ?????-??? ???????,??? ?????? ?? ????? ????????? ?? ??????,????? ? ????? ? ????? ??? ????? ?? ???? ? ????? ????? ???? ?????? ???? ?? ?????? ?????? ???? ?? ???????? ???????? ?????, ?? ?? ??? ???????????: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Август 16, 2009 Пријави Подели Написано Август 16, 2009 Eво и планине Арарат на коју се спустила Нојева барка по писању Библије. Гледао сам давно један документарац и добро памтим када се један истражитељ спустио у саму барку која је и те како очувана с обзиром на време које је прошло од потопа. Можда може нешто да се нађе на Јутубе али сада нема времена. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2009 Armenian Navy Band - Ararat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 16, 2009 Пријави Подели Написано Август 16, 2009 okamenjena barka Satelitski snimak, ako ko ima google earth nek proba Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 16, 2009 Пријави Подели Написано Август 16, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 17, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Е сад,које доказе имамо да се десио потоп? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2009 ? ???,???? ?????? ????? ?? ?? ????? ?????? ????? ?? ???? ?????, ???? ???????????? ???????????? ?????, ? ??? ????? ???? ? ?? ???? ???? ?? ????? ?????? ? ??????, ???? ????? ??????? ? ???? `potop`. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 24, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Ево да будем конкретнији:ако изоставимо Свето Писмо,како научници знају да се заиста десио потоп?Да ли због наслага каменца или нечег другог? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 ??? ?? ????? ???????????:??? ?????????? ????? ?????,???? ???????? ????? ?? ?? ?????? ????? ???????? ?? ???? ??????? ??????? ??? ????? ???????mnogo je siroka tema ali po naslagama zemljista,fosilnim ostacima itd itd Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука