Jump to content

Спорна питања у Светом Писму

karadjordje

Препоручена порука

??? ?? ????? ???????????:??? ?????????? ????? ?????,???? ???????? ????? ?? ?? ?????? ????? ???????? ?? ???? ??????? ??????? ??? ????? ???????

Imas miroljuba petrovica , on govori o tome.Iako je covek "jeretik",(adventista) mislim da kao naucnik  ima u najmanju ruku zanimljive geoloske postavke.
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости

Imas miroljuba petrovica , on govori o tome.Iako je covek "jeretik",(adventista) mislim da kao naucnik  ima u najmanju ruku zanimljive geoloske postavke.

??????? ?? ????? ??????????, ??? ???? ?? ? ?????? ??? ??? ?????? ? ??, ??????????????, ????????? ???. ????? ???????? ????? ???. ????? ??? ??????????? ???? ??? ??????????? ???????? ? ??????????? ????????? ? ?????????? `????? ????`. ?? ??? ???? ???? ???? ?? ????, ??? ??? ?? ???? ? ???? ????:

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Гости

Mogu li pitanj iz otkrovenja???

Sta znaci zena sa detetom (cije dete pojede azdaja) i ona se sakrije u pustinju???

Da li je istina da su se vec 6 zla dogodila iz otkrovenja?

Da li je istina da su vec poceli sa cipovanje u Americi?

Unapred hvala.....................  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

зове се Откривење, зато што је откривено. није се откровило, отпао кров ...

чипови за сад немају везе са жигом звери, ако си то повезала, али свакако да се православац не треба чиповати по телу.

да, почели су чиповање, и не само у САД, за сад из параноје и ''медицинских'' мотива.

но, не треба да те то брине, нити викачи Апокалипсе, јер је речено:

И ми видесмо и сведочимо да Отац посла Сина да се спасе свет.

Прва саборна посланица Јованова, глава 4, стих 14

али и да се чуваш таквих:

Будите трезни и пазите, јер супарник ваш, ђаво, као лав ричући ходи и тражи кога да прождере.

Прва саборна посланица Петрова, глава 5, стих 8

дакле сваки онај који проповеда да зна кад, у дебелој је заблуди, јер:

А о дану том или о часу нико не зна, ни анђели који су на небесима, ни Син, до Отац.

Пазите, стражите и молите се Богу; јер не знате кад ће време настати.

Као што човек одлазећи остави кућу своју, и да слугама својим власт, и свакоме свој посао; и вратару заповеди да стражи.

Стражите дакле; јер не знате кад ће доћи господар од куће, или увече или у по ноћи, или у петле, или ујутру;

Свето Јеванђеље по Марку, глава 13, стих 32-35

остала питања су ми непознаница.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Slazem se sa Medom u potpunosti, dodao bih jos samo i to da je preterano bavljenje tim pitanjima opasno jer sve vise, na zalost i sve cesce, odaljuje covekla od njega samog, kao i njegovog naznacenja, okrecuci ga pitanjima u kojima ovaj nema ni malcice udela stvarajuci mu iluziju da ima. Jednom recju - bavite se sobom, menjajte sebe... i, vrlo brzo, cete uvideti da na taj nacin menjate i svet. Mislite o tome.

Mir Vam - Ugrin

Подели на овим сајтовима

???? ????? ?????????,????????....

za sad nema boljih...barem koliko ja znam.Dobar je miroljub samo se ponekad malo izgubi u objasnjenjima, tj. voli da odluta pa ni sam sebe ne skona sta je hteo reci 0110_hahaha
kako onda slusaoc jedan odluta slusajuci bezbroj rijeci unoseci u mozak te informacije  ,dalije dobro pa to  sve treba dase poslusa i na kraju sta od toga sve  ima  ,opterecenje mozga ,uh danas  lose raspolozena al napokon  vidjoh o kome se radi  koje to taj petrovic na nekom forumu su o njemu mnogo pricali  prenosili  price od njega uh koliko izbbrlja nija sama neznam o cemu pricam  oprostite
Подели на овим сајтовима

• Гости

???? ?? ?????????, ???? ??? ?? ?????????. ???? ?? ?????????, ????? ???? ...

?????? ?? ??? ?????? ???? ?? ????? ?????, ??? ?? ?? ????????, ??? ??????? ?? ?? ??????????? ?? ????? ???????? ?? ????.

??, ?????? ?? ????????, ? ?? ???? ? ???, ?? ??? ?? ???????? ? ''???????????'' ??????.

??, ?? ????? ?? ?? ?? ?????, ???? ?????? ??????????, ??? ?? ??????:

? ?? ??????? ? ????????? ?? ???? ????? ???? ?? ?? ????? ????.

???? ??????? ????????? ????????, ????? 4, ???? 14

??? ? ?? ?? ????? ??????:

?????? ?????? ? ??????, ??? ???????? ???, ????, ??? ??? ?????? ???? ? ????? ???? ?? ????????.

???? ??????? ????????? ???????, ????? 5, ???? 8

????? ????? ???? ???? ????????? ?? ??? ???, ? ??????? ?? ???????, ???:

? ? ???? ??? ??? ? ???? ???? ?? ???, ?? ?????? ???? ?? ?? ????????, ?? ???, ?? ????.

??????, ???????? ? ?????? ?? ????; ??? ?? ????? ??? ?? ????? ???????.

??? ??? ????? ???????? ?????? ???? ?????, ? ?? ??????? ?????? ?????, ? ??????? ???? ?????; ? ??????? ???????? ?? ??????.

???????? ?????; ??? ?? ????? ??? ?? ???? ???????? ?? ????, ??? ????? ??? ? ?? ????, ??? ? ?????, ??? ??????;

????? ????????? ?? ?????, ????? 13, ???? 32-35

?????? ?????? ?? ?? ???????????.

Uredu 0110_hahaha hvala...............a hvala i vama oce Ugrine 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...