konstantin Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 ??? ?? ????? ???????????:??? ?????????? ????? ?????,???? ???????? ????? ?? ?? ?????? ????? ???????? ?? ???? ??????? ??????? ??? ????? ???????Imas miroljuba petrovica , on govori o tome.Iako je covek "jeretik",(adventista) mislim da kao naucnik ima u najmanju ruku zanimljive geoloske postavke. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 24, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Даје штура објашњења,нажалост.... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 ???? ????? ?????????,????????....za sad nema boljih...barem koliko ja znam.Dobar je miroljub samo se ponekad malo izgubi u objasnjenjima, tj. voli da odluta pa ni sam sebe ne skona sta je hteo reci 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Imas miroljuba petrovica , on govori o tome.Iako je covek "jeretik",(adventista) mislim da kao naucnik ima u najmanju ruku zanimljive geoloske postavke. ??????? ?? ????? ??????????, ??? ???? ?? ? ?????? ??? ??? ?????? ? ??, ??????????????, ????????? ???. ????? ???????? ????? ???. ????? ??? ??????????? ???? ??? ??????????? ???????? ? ??????????? ????????? ? ?????????? `????? ????`. ?? ??? ???? ???? ???? ?? ????, ??? ??? ?? ???? ? ???? ????: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2009 И ово је скопчано са темом: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest MiraSB Написано Септембар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 6, 2009 Mogu li pitanj iz otkrovenja??? Sta znaci zena sa detetom (cije dete pojede azdaja) i ona se sakrije u pustinju??? Da li je istina da su se vec 6 zla dogodila iz otkrovenja? Da li je istina da su vec poceli sa cipovanje u Americi? Unapred hvala..................... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2009 зове се Откривење, зато што је откривено. није се откровило, отпао кров ... чипови за сад немају везе са жигом звери, ако си то повезала, али свакако да се православац не треба чиповати по телу. да, почели су чиповање, и не само у САД, за сад из параноје и ''медицинских'' мотива. но, не треба да те то брине, нити викачи Апокалипсе, јер је речено: И ми видесмо и сведочимо да Отац посла Сина да се спасе свет. Прва саборна посланица Јованова, глава 4, стих 14 али и да се чуваш таквих: Будите трезни и пазите, јер супарник ваш, ђаво, као лав ричући ходи и тражи кога да прождере. Прва саборна посланица Петрова, глава 5, стих 8 дакле сваки онај који проповеда да зна кад, у дебелој је заблуди, јер: А о дану том или о часу нико не зна, ни анђели који су на небесима, ни Син, до Отац. Пазите, стражите и молите се Богу; јер не знате кад ће време настати. Као што човек одлазећи остави кућу своју, и да слугама својим власт, и свакоме свој посао; и вратару заповеди да стражи. Стражите дакле; јер не знате кад ће доћи господар од куће, или увече или у по ноћи, или у петле, или ујутру; Свето Јеванђеље по Марку, глава 13, стих 32-35 остала питања су ми непознаница. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest O.Ugrin Написано Септембар 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 7, 2009 Slazem se sa Medom u potpunosti, dodao bih jos samo i to da je preterano bavljenje tim pitanjima opasno jer sve vise, na zalost i sve cesce, odaljuje covekla od njega samog, kao i njegovog naznacenja, okrecuci ga pitanjima u kojima ovaj nema ni malcice udela stvarajuci mu iluziju da ima. Jednom recju - bavite se sobom, menjajte sebe... i, vrlo brzo, cete uvideti da na taj nacin menjate i svet. Mislite o tome. Mir Vam - Ugrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2009 ???? ????? ?????????,????????....za sad nema boljih...barem koliko ja znam.Dobar je miroljub samo se ponekad malo izgubi u objasnjenjima, tj. voli da odluta pa ni sam sebe ne skona sta je hteo reci 0110_hahaha kako onda slusaoc jedan odluta slusajuci bezbroj rijeci unoseci u mozak te informacije ,dalije dobro pa to sve treba dase poslusa i na kraju sta od toga sve ima ,opterecenje mozga ,uh danas lose raspolozena al napokon vidjoh o kome se radi koje to taj petrovic na nekom forumu su o njemu mnogo pricali prenosili price od njega uh koliko izbbrlja nija sama neznam o cemu pricam oprostite Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 8, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2009 Читај ти Лазара Милина 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2009 uh koje lazar milan elme zaposli sada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 8, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2009 Милин,не Милан 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest MiraSB Написано Септембар 8, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2009 ???? ?? ?????????, ???? ??? ?? ?????????. ???? ?? ?????????, ????? ???? ... ?????? ?? ??? ?????? ???? ?? ????? ?????, ??? ?? ?? ????????, ??? ??????? ?? ?? ??????????? ?? ????? ???????? ?? ????. ??, ?????? ?? ????????, ? ?? ???? ? ???, ?? ??? ?? ???????? ? ''???????????'' ??????. ??, ?? ????? ?? ?? ?? ?????, ???? ?????? ??????????, ??? ?? ??????: ? ?? ??????? ? ????????? ?? ???? ????? ???? ?? ?? ????? ????. ???? ??????? ????????? ????????, ????? 4, ???? 14 ??? ? ?? ?? ????? ??????: ?????? ?????? ? ??????, ??? ???????? ???, ????, ??? ??? ?????? ???? ? ????? ???? ?? ????????. ???? ??????? ????????? ???????, ????? 5, ???? 8 ????? ????? ???? ???? ????????? ?? ??? ???, ? ??????? ?? ???????, ???: ? ? ???? ??? ??? ? ???? ???? ?? ???, ?? ?????? ???? ?? ?? ????????, ?? ???, ?? ????. ??????, ???????? ? ?????? ?? ????; ??? ?? ????? ??? ?? ????? ???????. ??? ??? ????? ???????? ?????? ???? ?????, ? ?? ??????? ?????? ?????, ? ??????? ???? ?????; ? ??????? ???????? ?? ??????. ???????? ?????; ??? ?? ????? ??? ?? ???? ???????? ?? ????, ??? ????? ??? ? ?? ????, ??? ? ?????, ??? ??????; ????? ????????? ?? ?????, ????? 13, ???? 32-35 ?????? ?????? ?? ?? ???????????. Uredu 0110_hahaha hvala...............a hvala i vama oce Ugrine 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука