Гости Guest Написано Мај 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Stefan ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Цитат Цитат Цитат изволите и дајте свој допринос сестре 0110_hahaha Ja sam dala svoj doprinos ravi нисам ја ничији учитељ. Ma moram malo da te zezam, što odma' shvataš ozbiljno 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 W.A. Mozzart? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 Духовне аристократе? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 2, 2011 Пријави Подели Написано Јун 2, 2011 Gde su Nikola i ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Јун 2, 2011 Пријави Подели Написано Јун 2, 2011 Пивопија? У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 2, 2011 Пријави Подели Написано Јун 2, 2011 Пивопија је ту, ено га на некој теми , хоће нешто да дискутује... Али, нема Пантелејмона, одавноо... dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 2, 2011 Пријави Подели Написано Јун 2, 2011 Цитат Gde su Nikola i dada? Моцарт га стварно нема.А Никола је променио име у аквин твикс тако нешто.Можда га због тога нисте приметили? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 2, 2011 Пријави Подели Написано Јун 2, 2011 Цитат Цитат Gde su Nikola i 0110_hahaha? Моцарт га стварно нема.А Никола је променио име у аквин твикс тако нешто.Можда га због тога нисте приметили? Mocartu je malopre svetlela zelena lampica, znači da je bio tu. dada A znam za Nikolu da je promenio nick ali nema ga k'o da je u zemlju propao... I kumim te Bogom, nemoj da mi persiraš! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Цитат Цитат Цитат Gde su Nikola i 4chsmu1? Моцарт га стварно нема.А Никола је променио име у аквин твикс тако нешто.Можда га због тога нисте приметили? Mocartu je malopre svetlela zelena lampica, znači da je bio tu. A znam za Nikolu da je promenio nick ali nema ga k'o da je u zemlju propao... 319.gif I kumim te Bogom, nemoj da mi persiraš! dada Извините нећу више! 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Соломон Кане? Или има друго форумско име? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Gde su Nikola i mocart? Моцарт га стварно нема.А Никола је променио име у аквин твикс тако нешто.Можда га због тога нисте приметили? Mocartu je malopre svetlela zelena lampica, znači da je bio tu. 0102_laugh A znam za Nikolu da je promenio nick ali nema ga k'o da je u zemlju propao... I kumim te Bogom, nemoj da mi persiraš! Извините нећу више! 0110_hahaha Evo ti ovaj smajlik, što bi rek'o Zajron 0409_feel 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Цитат Цитат Gde su Nikola i 0110_hahaha? Моцарт га стварно нема.А Никола је променио име у аквин твикс тако нешто.Можда га због тога нисте приметили? у је Моцарт, сваког дана објави по неки постер, али човек маоо одмара од сискусија као и Никола. Ту су, не брините. 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Цитат Цитат Цитат Gde su Nikola i ? Моцарт га стварно нема.А Никола је променио име у аквин твикс тако нешто.Можда га због тога нисте приметили? у је Моцарт, сваког дана објави по неки постер, али човек маоо одмара од сискусија као и Никола. Ту су, не брините. 0409_feel Drago mi je što nisu otišli 0110_hahaha 0102_laugh 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Цитат Цитат Цитат Gde su Nikola i ? Моцарт га стварно нема.А Никола је променио име у аквин твикс тако нешто.Можда га због тога нисте приметили? у је Моцарт, сваког дана објави по неки постер, али човек маоо одмара од сискусија као и Никола. Ту су, не брините. ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука