Јаков. Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Nenad Bajić? Nema ga odavno. Ono što je Čola bio za ženske, to je Nenad za decu. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Nenad Bajić? Nema ga odavno. Ono što je Čola bio za ženske, to je Nenad za decu. ту је. само не пише. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 Nishizawa gde si ???????????????????? nedostajes !!!!!!!!!!!! Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 Nishizawa gde si ???????????????????? nedostajes !!!!!!!!!!!! Иван Илић, Google, cloudking, Marjanovic, nana, nk404, Tanja ex Petrija, Golub, Иван Цветковић, Facebook, Mилена Р., Драшко, JelenaLela, bosanac, Николa, Страхиња Матковић, Superintendent, florenntina,Dragana Milosevic, o.Gavrilo, дезертер, Bing, horatio, sqny, Borg, Danijela, Batman, emilija, Нифада, Dragi, mlnrakic, kaja, JESSY, Manastir Bradaca, Драган Јашић, Јелина, Ивица, Vaske, dragan.dr, hiznisawa, Katarina J., Dr Venko, Yahoo, пандацикс, Давор73, obi-wan, nikolay, Stanoje Stankovic, Gaša, Auror, Tatjana Popov, drvce, Ђорђе Р, Тихон, Ивановић, Jerihon, Avocado, keka, Milan Nikolic, sasab, Sir Oliver, Name, radosti,Владо М, *SHONE*, Interesant, zlaja, Ана, flops, Aleksandar Simetic, Биљана Павловић, dokumenta, бојансрбин, NikodimK, grigorije22, sleki, о. Агапије, Muramasa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 Иван Илић,Google,cloudking,Marjanovic,nana,nk404,Tanja ex Petrija,Golub,Иван Цветковић,Facebook,Mилена Р.,Драшко,JelenaLela,bosanac,Николa,Страхиња Матковић,Superintendent,florenntina,Dragana Milosevic,o.Gavrilo,дезертер,Bing,horatio,sqny,Borg,Danijela,Batman,emilija,Нифада,Dragi,mlnrakic,kaja,JESSY,Manastir Bradaca,Драган Јашић,Јелина,Ивица,Vaske,dragan.dr,hiznisawa,Katarina J.,Dr Venko,Yahoo,пандацикс,Давор73,obi-wan,nikolay,Stanoje Stankovic,Gaša,Auror,Tatjana Popov,drvce,Ђорђе Р,Тихон,Ивановић,Jerihon,Avocado,keka,Milan Nikolic,sasab,Sir Oliver,Name,radosti,Владо М,*SHONE*,Interesant,zlaja,Ана,flops,Aleksandar Simetic,Биљана Павловић,dokumenta,бојансрбин,NikodimK,grigorije22,sleki,о. Агапије,Muramasa pa sto ne pise ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 Nishizawa gde si ???????????????????? nedostajes !!!!!!!!!!!! потпис sqny је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 Иван Илић,Google,cloudking,Marjanovic,nana,nk404,Tanja ex Petrija,Golub,Иван Цветковић,Facebook,Mилена Р.,Драшко,JelenaLela,bosanac,Николa,Страхиња Матковић,Superintendent,florenntina,Dragana Milosevic,o.Gavrilo,дезертер,Bing,horatio,sqny,Borg,Danijela,Batman,emilija,Нифада,Dragi,mlnrakic,kaja,JESSY,Manastir Bradaca,Драган Јашић,Јелина,Ивица,Vaske,dragan.dr,hiznisawa,Katarina J.,Dr Venko,Yahoo,пандацикс,Давор73,obi-wan,nikolay,Stanoje Stankovic,Gaša,Auror,Tatjana Popov,drvce,Ђорђе Р,Тихон,Ивановић,Jerihon,Avocado,keka,Milan Nikolic,sasab,Sir Oliver,Name,radosti,Владо М,*SHONE*,Interesant,zlaja,Ана,flops,Aleksandar Simetic,Биљана Павловић,dokumenta,бојансрбин,NikodimK,grigorije22,sleki,о. Агапије,Muramasa ja sam tu constatly,samo slabo pisem,kad nisam u elementu ni ne gledam sta ima novo Драшко and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 zeleni zub ? Mилена КШ, Ignjatije and Баба је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rayela Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Ja navratih, ali vise nikoga ne poznajem. Vidim a ni mene niko ne poznaje animal030 Пајко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Па остани да се подсетимо... zru Пајко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 и упознамо.... "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 gde je Solomon? Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 gde je Solomon? Он стварно недостаје. Али и Шангај, Душа, Зорица и многи други. Нека се јаве бар по некад Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Ђе нам је Ратко С? Да ли је барем здрав? Драшко је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 26, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Деки Соломон је ту, ако Бог да ускоро ће кренути да пише. За Ратка не знам, волео бих да знам шта је са човеком. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука