Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?  

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

Ne vjerujem ! Nema prijeke potrebe za iznošenje razloga , jer ljudi koji su mnogo obavješteniji od mene po tom pitanju su do sada iznijeli mali milion razloga koji opovrgavaju to čovječije "dostignuće" . 

Као нпр ко? 

Иначе ово ме много потсећа на оно да ли ,,верујете" у ТЕ и чувени одговор не, не верујем то је само теорија и многи научници је одбацују и има много доказа против ТЕ, а кад се погледа ко су ти научници оно све неки беспосличари и хохштаплери финансирани од протестантских секти који не знају ни шта је наука, а још мање шта је ТЕ! 

Подели на овим сајтовима

Ne vjerujem ! Nema prijeke potrebe za iznošenje razloga , jer ljudi koji su mnogo obavješteniji od mene po tom pitanju su do sada iznijeli mali milion razloga

Немој да се љутиш, али такав је речник многих фундаменталиста због којих људи пате.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Sta smo to doneli iz svemira sto nam je praktichno koristilo u zivotu?

Наука и није ту да ти практично користи. Наука открива знанња ради, па после практичне науке то јест инжињери то користе практично.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

@@SHADOWS OF THE LIGHT,

Човек је биће које тражи смисао, порекло, судбину космоса. Човек испуњава територију и сматра је у свемиру још места за насељавање. То је идеја водиља Насе, коју не крију, није их блам да то кажу.

Zar nije smisao kosmosa obozenje?El nam trebaju sateliti da bi nam rekli da je kosmos samo refleksija u nashoj svesti?I ko je spominjo tucanje kamena i kakve to veze ima sa ovim sto ja pitam?Sustina tehnologije jeste da choveku pomaze konkretno u zivotu,da ima praktichnu primenu,da mu olakshava zivot....

Подели на овим сајтовима

Sta smo to doneli iz svemira sto nam je praktichno koristilo u zivotu?

Многе ствари које данас користимо су првобитно биле намењене за свемирска истраживања и много ствари које данас користимо треба да захвалимо управо достигнућима у свемирској технологији

Подели на овим сајтовима

Zar nije smisao kosmosa obozenje?El nam trebaju sateliti da bi nam rekli da je kosmos samo refleksija u nashoj svesti?I ko je spominjo tucanje kamena i kakve to veze ima sa ovim sto ja pitam?Sustina tehnologije jeste da choveku pomaze konkretno u zivotu,da ima praktichnu primenu,da mu olakshava zivot....

Брале, толико ствари у тренутку када је откривено није имало никакву практичну примену, па се онда тек после неки досетили, то знање искористили и направили нешто практично. 

Наука то ради, сазнаје ствари, а док не знамо шта ради и како ради, никако не може да направимо ништа практично од тога. 

Подели на овим сајтовима

Kako su ljudi mogli da odu na Mesec, kad Mesec ne postoji!?? Ja mislio da su do sada svi ukapirali da je to haarp hologram koji se pali noću...

Подели на овим сајтовима

Kako su ljudi mogli da odu na Mesec, kad Mesec ne postoji!?? Ja mislio da su do sada svi ukapirali da je to haarp hologram koji se pali noću...

Ај` брате, `ел не видите да вас хандре...

Подели на овим сајтовима

Od mene je po tom pitanju obavješteniji bilo koji hohštaplerski naučnik , kako vi to tvrdite . Pored toga , moje pravo je da i dalje ne vjerujem u to i teško da ću povjerovati ! Uz to , ne smatram to nikakvom važnom činjenicom za jednog sasma običnog čovjeka , kakvim sebi smatram , a pogotovo toliko važnom da bi sektaši i ostali slični njima imali ogromnu korist od uvjeravanja mene (i ostalih sličnih meni) u to da ga čovjek nije posjetio ! 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Od mene je po tom pitanju obavješteniji bilo koji hohštaplerski naučnik , kako vi to tvrdite . Pored toga , moje pravo je da i dalje ne vjerujem u to i teško da ću povjerovati ! Uz to , ne smatram to nikakvom važnom činjenicom za jednog sasma običnog čovjeka , kakvim sebi smatram , a pogotovo toliko važnom da bi sektaši i ostali slični njima imali ogromnu korist od uvjeravanja mene (i ostalih sličnih meni) u to da ga čovjek nije posjetio ! 

Не ради се о уверењу човек посетио или није, ради се о томе хоћеш ли да будеш наиван и да верујеш свакој причи коју ти неко сервира, да бираш ствари које ти се свиђају или ћеш да провериш све стране и да видиш ко те ту лаже. А веруј ми јако је корисно знати ко те лаже.

Подели на овим сајтовима

Ваљда је суштина бити нормалан и искрен. На шта то личи да износимо лажи и вређамо туђа достигнућа?

Је ли си ти био јутрос у радњи по хлеб? Да ли си ишао некад по хлеб? Замисли сада да неко тврди како никада ниси ишао. До те мере иду и на то спадају тврдње оних који негирају мисију на Месец.

Шта ми имамо од тога то сада није битно. То више не пали. Астронаути су зарадили за хлеб, неки тврде да су преваранти. Где је ту морал, каква убеђења се ту врте?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Шта ми имамо од тога то сада није битно. То више не пали. Астеронаути су зарадили за хлеб, неки тврде да су преваранти. Где је ту морал, каква убеђења се ту врте?

И то ти који тврде, свесно лажу и зарађују бога оца лове писајући књиге о тим лажима. Слбобода говора за њих, али и за нас који ће да их назовемо правим именом и да покушамо да покажемо што већем броју људи какви су то преваранти. 

Подели на овим сајтовима

НЕ!...иако су покушали да ме убеде и дали одговоре на сва могућа питања:

http://www.dr.dk/DR2/VidenOm/Temaer/Konspiration/

Било би лепо да се американци после 40 година врате на Месец и да ме убеде. Шта чекају, а тако близу је?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Мислиш да ти опет покажу лажне слике, монтажу и превару? Нема ништа док сама не одлетиш на Месец тамо где су били, где су оставили гомилу опреме, алатке, итсл. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...