Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?  

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

Taj lik uopste nije "pitao" Nila da se zakune, nego ga je napao da se zakune. Dobro je da ga Nil nije odalamio posred face... ja bih to verovatno uradio. I jos mu nudi kintu ko da je poslenji djilkos a ne covek koji je rizikovao zivot za nauku...

Neverovatno da neko moze ovaj video da gleda kao potvrdu za nesletanje na mesec... Ovaj video sluzi samo kao potvrda koliki su bolidi ljudi koji zastupaju te teze...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Јесте пракса, да се закуну над Светим Писмом. Али! Нисам се бавио духовним животом покојног Нила, али ако је човек атеиста-нема потребе да се заклиње над Библијом, а ако је био хришћанин, који се озбиљан хришћанин заклиње над Светим Писмом у замену за новац!?

Дакле, овај видео је најобичније смеће. Ајмо даље...

И да, да ли у твом координатном систему постоје људи који "немају цену"... Мислиm-ал` ти одговор... Можда су им само понудили цену.. O tempora! O mores!

Da su Hriscani,nikad se nebi ni kleli nad Biblijom.Nije rec o novcu,vec o eskiviranju direktnog odgovora.Video je "smece" ,jer si ga ti tako progalsio.Hiljade drugih ljudi misli drugacije.Pretpostavljam da je ovo latinksi,ne znam sta si napisao.Ja imam svoj jezik ,na koji sam ponosan i nije potrebo da ga Latinizujem i kvarim tudim jezikom.Znaci ako ne postavim video,odnosno link,svakaa druga diskusija je ikljucena jer tad spamujem i trolujem.Jel se to tako kaze?

Neverovatno da neko moze ovaj video da gleda kao potvrdu za nesletanje na mesec... Ovaj video sluzi samo kao potvrda koliki su bolidi ljudi koji zastupaju te teze...

Ti to indirektno pokusava da me omolazavas i vredjas?Naravno da video nije potvrda ncega,vec sugerise ljudima da razmisle i o drugacijim teorijama

Voleo bih da cujem odgovor Milana Nikolica na moja pitanja,stoga oblacak i Rakic,ako nemate zelje da pisete o temi,pokusajte biti strpljivi dok ja ne nadjem link,koji zelim da postavim.

Подели на овим сајтовима

Jel se to tako kaze?

Управо тако! Значи, ја Мелхиседек не верујем да су људи крочили на Месец је било сасвим довољно. И идеш на другу тему.

А пошто си рекао да постоје докази и самим тим си се укључио у дискусију pro et contra слетања на Месец-онда дај доказе!

Овако, ово ти је већ пета порука без одговора. Дакле спам... 

Подели на овим сајтовима

@@Melhisedek88,

Имамо само ракетни погон. То је као када су људи користили само весла - не можеш тражити од њих да путују преко океана.

Лако је стићи до Месеца у поређењу са Марсом. Три дана до Месеца и три дана назад.

Али до Марса треба осам месеци, затим треба тамо сачекати годину и по дана, и опет осам месеци путовати назад.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@@Melhisedek88,

Имамо само ракетни погон. То је као када су људи користили само весла - не можеш тражити од њих да путују преко океана.

Лако је стићи до Месеца у поређењу са Марсом. Три дана до Месеца и три дана назад.

Али до Марса треба осам месеци, затим треба тамо сачекати годину и по дана, и опет осам месеци путовати назад.

Sad sam jos vise ubedjen da je sve prevara.Znaci za takav poduhvat bi bila potrebna skupocena i futuristicka oprema.Ako planiraju da odu 2030-te,znaci da imaju razvijenu tehnologiju koja bi mogla da prati sav taj proces,koji je neophodan za takvu vrstu misije.Cudno je samo sto je ne primenjuju za teraformiranje Meseca(za koji je ocigledno potrebno mnogo manje),makar za ekspeditivna istrazivanja.Meni je to i dalje neshvatljivo ,ukoliko je ta vasa teorija zavere istinita,zasto se nista ne pokrece na Mesecu?

To bih mogao suporediti sa otkricem drevne Atlantide,pod pretpostavkom da se otkrije polozaj spomenute.Znaci otkrili bi  njenu lokaciju,i sledeceih 50 godina nebi nista radili.

Подели на овим сајтовима

Sad sam jos vise ubedjen da je sve prevara.Znaci za takav poduhvat bi bila potrebna skupocena i futuristicka oprema.Ako planiraju da odu 2030-te,znaci da imaju razvijenu tehnologiju koja bi mogla da prati sav taj proces,koji je neophodan za takvu vrstu misije.Cudno je samo sto je ne primenjuju za teraformiranje Meseca(za koji je ocigledno potrebno mnogo manje),makar za ekspeditivna istrazivanja.Meni je to i dalje neshvatljivo ,ukoliko je ta vasa teorija zavere istinita,zasto se nista ne pokrece na Mesecu?

To bih mogao suporediti sa otkricem drevne Atlantide,pod pretpostavkom da se otkrije polozaj spomenute.Znaci otkrili bi  njenu lokaciju,i sledeceih 50 godina nebi nista radili.

A sto ne pogledas negde (moze i wikipedija) da naucis razliku izmedju reci "putovanje" i reci "teraformiranje". Videces da su ta dva pojma ni u kakvoj korelaciji. Veze nemaju jedan s drugim i tehnologije koje se primenjuju su nebo i zemlja, te stoga ovakva poredjenja mogu jedino kao neuka da se okarakterisu.

Veruj mi, neveroatna je kolicina bistrine koja nastupi u coveku samo ako neguje makar minimalnu zelju za makar minimalnim obrazovanjem ili opstim znanjem...

Подели на овим сајтовима

A sto ne pogledas negde (moze i wikipedija) da naucis razliku izmedju reci "putovanje" i reci "teraformiranje".

Pa imam tebe,da izvrsis korekciju.Posto ja najverovatnije nisam dobro razumeo znacenje te reci,molio bih tebe da nam je detaljno obrazlozis.

Eto,nahrani svoj ego....

Covek je napisao sledece(Milan Nikolic)

Ta izjava predstavlja jedan vremenski interval,stoga je logicno ,ako su ljudi u stanju da naprave takve podvige u naucnim oblastima,da mogu i za

za teraformiranje Meseca(za koji je ocigledno potrebno mnogo manje),makar za ekspeditivna istrazivanja.

Ne znam sta tu nije jasno.

Подели на овим сајтовима

Pa imam tebe,da izvrsis korekciju.Posto ja najverovatnije nisam dobro razumeo znacenje te reci,molio bih tebe da nam je detaljno obrazlozis.

Eto,nahrani svoj ego....

Covek je napisao sledece(Milan Nikolic)

Ta izjava predstavlja jedan vremenski interval,stoga je logicno ,ako su ljudi u stanju da naprave takve podvige u naucnim oblastima,da mogu i za

Ne znam sta tu nije jasno.

Brate nije jasno kako mozes da pises ovakve stvari.

Kakve veze ima duzina putovanja sa tehnologijom teraformiranja?

i ne skreci vise temu nego daj te linkove sto si obecao pre sto godina... ja bih do sad terformirao mesec kolko tebi treba da nadjes par linkova :D

Подели на овим сајтовима

@@Melhisedek88,

Постоје снимци из орбите свих локација Аполо мисија.

Aman covece ja nisam kao pojedini forumas da sve pratim i sve znam.Ti si lepo rekao da pratis ovu temu,stoga ocekujem da mi konkretno odgovoris,sta su ljudi ucinili na mesecu za svo ovo vreme,i zasto tek tako malo,kad uzmemo za primer podatke da smo danas mnogo tehnoloski  razvijeniji  nego pre 45 godina.Ovo me samo zanima pod pretposvakom,da je ta vasa teorija o sletanju tacna.Ti meni i ostalim citaocima objasni sta se sve uradilo od sletanja na Mesecu i zasto samo to,zasto ne nesto vise,sto je u skladu sa razvijenom tehnologijom koju covek danas poseduje?

Ako ne mozes odgovoriti,nemamo sta dalje diskutovati. 8086.gif

Подели на овим сајтовима

Glavno je pitanje ,ako su Amerikanci uistinu sleteli na Mesec kako za ovih 45 godina nisu apsolutno nista urali na Mesecu.
 REci mi šta to zanimljivog ima na mesecu pa da se tamo šalju kojekakve misije, ionako od grdnih ratova što se vode po celom svetu vojsa svugde uzima para od svih pa i od nauke, a kada se već nema para bolje uložiti pare u nešto gde može da se otkrije nešto novo (LHC, misije na mars).
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...