Teleskop Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Da li je neko od forumasa ucestvovao ili jos uvek ucestvuje na forumu B92? Ako mozete ovde da odgovorite ili slanjem pp, svejedno, bio bih vam jako zahvalan. "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 http://forum.b92.net/topic/29602-rado-ide-srbin-u-popove/page__view__findpost__p__1343754 o.Goran jeste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Некада давно, али су ми досадили због сталног бановања bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Нисам нити бих икада учествовао. заправо, ја и не учествујем на форумима сам на ЖРУ. Да, улествовао сам на Видовдану где сам био активан на теми о свештеницима, а по потреби учествујем и на Верујем.орг, али не баш активно, морам да признам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Da li je neko od forumasa ucestvovao ili jos uvek ucestvuje na forumu B92? Ako mozete ovde da odgovorite ili slanjem pp, svejedno, bio bih vam jako zahvalan. Што? Треба ти нека испомоћ на некој теми? Да се региструјемо? Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука