oLjuba Написано Децембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2009 Драги Завиша, искрено речено ја не знам шта да вам одговорим?! Прочито сам два пута ову вашу поруку и на крају решио да је не разумем. То је у овом случају за мене најбоље. Можда би је разумео ако бих тумачио њену поруку, али ради нашег доброг односа које смо стекли још на верујем.орг не желим да то чиним. Поштујем вас као е-пријетеља, и то посебно зато што сте католик, јер криитикујем њену теологију, па да не сипадне да док пишем да мрзим иноверне... Никако и недај Боже милостиви! Помиње се срџба, предрасуда, неразумевање, "туђи програми" (ваљда преносно унијатизам зарад католичанства), мислим да се мисао разводњава и добија неку другу конотацију, па се ја повлачим. Наравно да се безусловно "слажем да је човек више рачунара и да заслужује више поштовања". Ако не грешим са овом репликом, желим да кажем да у мом односу према вама то сам са највише пажње гајио или стварао, јер свака порука раземњена између нас двојице то сведочи. Увек сам према вама био коректан. Дакле, решио сам да не разумем ову поруку, да не бих случајно погрешио анализирајући њену суштину, и управо то десило што саветујете "о компјутерима" у односуна живог човека - на све нас овде. Мислим да се тема завршава а и време ми је да се удаљим. Најискреније вас поздрављам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Децембар 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Сретан и благословен Божић по григоријанском календару свим римокатолицима који посећују наш форум! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Такође и нашој православној браћи који Божић прослављају по грегоријанском календару. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 ?????? ? ??????????? ????? ?? ?????????????? ????????? ???? ?????????????? ???? ???????? ??? ?????! ?????? ? ????? ???????????? ????? ???? ????? ??????????? ?? ?????????????? ?????????. ? ?? ???? ??????????........ 0202_238 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif 0110_hahaha "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Придружујем се честиткама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 такође клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Децембар 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Cestit i blagosloven Bozic svoj braci koja ga nocas docekuju i slave ! MIR BOZIJI , HRISTOS SE RODI !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Децембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Нека је срећан Божић Завиша :cheesy2: pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Hvala na čestitkama, evo upravo sam se vratio sa ponoćne mise. Po običaju puna crkva onih koji dolaze samo za Božić i Uskrs. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Свим хришћанима који данас славе Рођење Господа Исуса Христа, желим срећан празник- Христос се роди. Да празник проведу у породичној топлини дома. :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oLjuba Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Срећан Вам Божић Завиша! оЉуба Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 ???? ?????????? ???? ????? ????? ?????? ??????? ????? ??????, ????? ?????? ???????- ??????? ?? ????. ?? ??????? ??????? ? ?????????? ??????? ????. :cheesy2: 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 ?????? ? ????? ???????????? ????? ???? ????? ??????????? ?? ?????????????? ?????????. MIR BOZIJI HRISTOS SE RODI!. NEKA VAM BOGOMLADENAC HRIST PODARI RADOST,SMIRENJE,SLOGU I ZDRAVLJE. 0202_238 Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Завиша срећан Божић! А такође и осталој нашој браћи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Pa evo, kad se govori o "zabludama Latina", za početak bi bilo dobro znati što točno ti "Latini" vjeruju (odnosno što vjeruje Katolička Crkva). Mnogi, nažalost pričaju o nebrojenim zabludama kojih bi se katolici trebali odreći, a obično govore o nečemu što Katolička crkva nikad nije vjerovala, naprotiv. Što vjeruje Katolička Crkva to danas u vrijeme interneta nije teško otkriti. Gdje to piše? Pa u Katekizmu Katoličke Crkve koji je u službenoj verziji na deset jezika dostupan ovdje: http://www.vatican.va/archive/ccc/index.htm Ako vam više odgovara hrvatski prijevod, on je dostupan ovdje: http://www.hbk.hr/katekizam/ Ako vam je Katekizam previše dug za čitanje, postoji sažeta verzija Kompendij Katekizma Katoličke Crkve koji je u službenoj verziji na četrnaest jezika dostupan ovdje: http://www.vatican.va/archive/ccc/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука