Chevalier Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Na tradicionalnoj manifestaciji „Večer Kur’ana“, održanoj protekle sedmice u švicarskom gradu Zofingenu, koja je okupila najeminentnije hafize svijeta, pred oko 2.000 okupljenih ljudi, uglavnom Bošnjaka, islam je primio bivši fudbaler FK Crvena zvezda iz Beograda Nenad Jevtić, koji je u okviru svečane ceremonije prihvatio ime Jusuf. Ovu vijest prenio nam je hafiz Emin ef. Tucović iz Mostara, koji je zajedno s hafizima Harunom Efendićem, Ćamilom Hajdarevićem i Sabahudinom Skejićem na tradicionalnom učenju Kur’ana u Zofingenu zastupao BiH. Priključite se Facebook grupi, Sandžaklive portala - Nenad, odnosno Jusuf, rekao je da je motivacija njegovog prelaska na islam u tome što je nekolika puta proučio Kur’an koji je na njega djelovao inspirirajuće. Kaže da je želio da pred velikim brojem ljudi izgovori šehadet. Dodao je i da je njegova savjest potpuno mirna i sretan je što pripada islamskoj vjeri - kazao nam je hafiz Tucović. Inače, Jevtić je trenutno fudbalski menadžer, a živi i radi u Švicarskoj. (Dnevni Avaz) http://www.sandzaklive.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=2558&catid=123&Itemid=193 ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 смилуј се Господе души његовој... :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Тај је изгледа доста играо главом... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Ништа спектакуларно. Његова слобода, његов живот. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 0442_feel Jusufe algabacaju http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Е кукала му мајка, боље да се није ни родио! Нека му се Господ смилује! algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Ништа спектакуларно. Његова слобода, његов живот. algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Ништа спектакуларно. Његова слобода, његов живот. ...mislis njegova smrt. Ipak, nije isto primiti Islam i napustiti Crkvu i preci u Islam. Drugo je veca tragedija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Ништа спектакуларно. Његова слобода, његов живот. ...mislis njegova smrt. Ipak, nije isto primiti Islam i napustiti Crkvu i preci u Islam. Drugo je veca tragedija Видиш, од ових ствари се прави спектакл. Не видим разлог томе. Питање је да ли је накада он и био у Цркви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Март 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Зато сам и ставио тему овде, да прочитам коментаре браће муслимана... 0203_cool ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 ne znam je li bio u Crkvi ili ne,ali sada sigurno nije "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Ништа спектакуларно. Његова слобода, његов живот. ...mislis njegova smrt. Ipak, nije isto primiti Islam i napustiti Crkvu i preci u Islam. Drugo je veca tragedija Видиш, од ових ствари се прави спектакл. Не видим разлог томе. Питање је да ли је накада он и био у Цркви. Тачно. Негде сам прочитао статистику да је само око (вероватно мање од) 1,3% становништва Србије црквено... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 ....i tako mi uđosmo u statistiku "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 "There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics." (Mark Twain) ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Шта да кажем осим да цитирам славног Његоша: "Бог вас клео погани изроди, што ће турска вјера међу вама". "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука