kordun Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 пре 21 минута, Снежана рече dje nabavkljas hasis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 пре 1 минут, kordun рече dje nabavkljas hasis слушала малопре па поставила, иначе један мој друг им радио спот (не овај), добри музичари, шта ћу, ја деведесетих нисам слушала Бају малог Книнџу Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 пре 6 минута, Снежана рече слушала малопре па поставила, иначе један мој друг им радио спот (не овај), добри музичари, шта ћу, ја деведесетих нисам слушала Бају малог Книнџу zato smo i izgubili rat, vi beogradjani ste krivi iz uzica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 Управо сада, kordun рече zato smo i izgubili rat, vi beogradjani ste krivi iz uzica može biti, samo što ja nisam iz Užica Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 пре 2 минута, Снежана рече može biti, samo što ja nisam iz Užica ma ono krug dvojke, ja to zovem uzice, uzi beograd, aj zdravo Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 24, 2018 Пријави Подели Написано Јун 24, 2018 Rassoban је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 25, 2018 Пријави Подели Написано Јун 25, 2018 Rassoban је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 2, 2018 Пријави Подели Написано Јул 2, 2018 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 12, 2018 Пријави Подели Написано Јул 12, 2018 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 30, 2018 Пријави Подели Написано Јул 30, 2018 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 30, 2018 Пријави Подели Написано Јул 30, 2018 gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 30, 2018 Пријави Подели Написано Јул 30, 2018 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука