Semberac Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Pozivam sve ljubitelje gusla da postavljaju najlijepse pjesme. Натан, Драгана Милошевић, pink panter and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Март 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2011 "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Март 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Moja omiljena pjesma koja me uvjek poziva u ustanak. Karadjordje treba svima nama u srcu da bude. Njegov glas treba da nas vodi u ustanak. VLAST DAHIJA CE JEDNOG DANA PASTI. VRATICEMO SRBIJU SRBSKOM NARODU. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Март 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Narodni guslar Veselin Dacic-Milica(Pogibija Milice Rakic).flv KOME JE MALA MILA BILA KRIVA? STICI CE VAS NASA RUKA I U BRISELU. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Март 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2011 "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gospodin X Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 први део други део трећи деоНе превазиђена гусларска трагедије. Ко не воли гусле, нека је преслуша, немогуће да ће било кога оставити равнодушним.... pink panter је реаговао/ла на ово 1 И ако имам пророштво и знам све тајне и сва знања, и ако имам сву веру да и горе премештам, а љубави немам, ништа сам. IКор.13,2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Март 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Гусле су инструмент који смо добили од Господа. Тај инструмент је очуво духовни, национални и расни идентитет Срба. Тај инструмент је подстицо вјековима србски народ да се бори за Крст часни и слободу златну. Тај инструмент је сачуво нашу златну и славну историју од заборава. На нама младима је да научимо бар мало да гусламо како би тај Божији инструмент предали нашим потомцима. Прави Србин највише слуша гусле. ГУСЛЕ СУ СВЕТИЊА. Драгана Милошевић and Православни Србин је реаговао/ла на ово 2 "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Март 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Да се хероји никада не забораве. АМЕРИКА АМЕРИКА СВЕ БИ ЖИВО ДАЛА ДА УХВАТИ ДА УХВАТИ НАШЕГ ЂЕНЕРАЛА Али србски народ га НЕ да душманима. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Март 29, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2011 "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 pink panter је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 pink panter and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Evo, da malo oživim temu... Nije Gete bio baš blesav.. pink panter је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука