pokajnik83 Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Da vidimo koliko nas ima i odakle sve piskaramo. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 ајде ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slusalica Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 vidi onaj ko ima pristup ip adresi, administracija foruma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Naravno, nego ajde da malo razmenjujemo iskustva, price... iz sveta. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Пријављујем се. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slusalica Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Naravno, nego ajde da malo razmenjujemo iskustva, price... iz sveta. Tvoja ideja, kreni!Samo nemoj naucne radove da radis na tu temu..izdavanje knjiga..ili nesto slicno. Inace cu da trazim svoju proviziju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Република Српска..јел дијаспора или Србија? :cheesy: Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Ecco un altro. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Nemacka , keln ja sam pocela.... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Prijavljujem se ... 0102_laugh http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Hrvatska We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Ту негде... 1000000001010 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Vipiteno-Sterzing Italia Ulica u kojij zivimo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Одма знам који сте ви - ови што нису окречили фасаду... 1000000001010 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука