Jump to content

Руси направили вакцину за заштиту од радијације

Препоручена порука

;)

Ивице шта ти кажеш на ово?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Мислим није ово лоше, чуј вакцина против радијације.....али ово ме подсјећа као да је неко измислио вакцину против утицаја гравитације....и то ће ријешити многе проблеме које људи имају, неће се више умарати тралалала.....и ко ће него Руси...

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

A kada ce Rusi da naprave vakcinu za zastitu od Rusa?

;)Хахах, вакцина против русизма то би било генијално  0442_feel

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

није то лијепо.

Шта је проблем, јел свако ко је православан, мора да изражава наклоност Русији?

Подели на овим сајтовима

није то лијепо.

зашто се осјећаш прозваним?!

изволите нет је јако широк нађите демант умјесто да изражавате своју "ненаклоност" ... :) 1000000001010

Подели на овим сајтовима

није то лијепо.

зашто се осјећаш прозваним?!

изволите нет је јако широк нађите демант умјесто да изражавате своју "ненаклоност" ... prstgore dada

Не знам ниси навео шта ти није лијепо, да ли то што је неко скептик по питању да ли су Руси направили вакцину, и то је њих више изразило овдје, или од мене који сам додамо мало русофобије.  sideways9

Не занима ме много ова вијест, а и не чиним ништа лоше ако изражавам скептицизам. Не ради се о вакцини против грипа, него против радијације.....Уосталом, ако је тачно да је пронађена вакцина против радијације, то нема шта да се истражује, то ће се прочути и постаће ударна вијест на свим медијима, ако није биће само један чланчић који је блиц превео Са сајтова попут овог:

http://english.ruvr.ru/2011/03/22/47803569.html

Подели на овим сајтовима

sideways9

Scientists at a research center in Vladikavkaz, the capital of Russia’s North Ossetia Republic, have developed a unique vaccine, which neutralizes the radiation exposure on living organisms.

док се не појави демант, ја ћу се надати и Господу се молити да је истина, да се бар нештодобро роди у ове невоље дане...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...