Jump to content

Антисемитизам: Српско-јеврејски односи

Оцени ову тему

Препоручена порука

Не стављам је тебе у фашистички кош, већ антијеврејски.

Сваки народ који буде против Израела, осетиће Божји гнев. О томе се ради.

Brate tek si tu pogresio. Ako ima neki narod koji vrlo cesto uzimam za primer, pozitivan, to su Jevreji. Sacuvali su svoj jezik, kulturu, veru, bez drzave, proganjani, ziveci po Getima, ubijali su ih nemilosrdno,decu im otimali, mislim sva moguca zla su im cinili i opet su se odrzali. I ja licno nemam nista protiv Izraela (izvuklao sam se za dlaku od Bozjeg gneva 0110_hahaha ), ali nemam ni protiv Palestinaca. Koliko ih je proterano znas li? Koliko ih je umrlo znas li? Gde zive i kako? Znas li?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 63
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Понављам, огромна већина Јевреја су ционисти. Држава Израел јесте протерала такозване Палестинце, али су и арапске земље протерале Јевреје. А јел си спреман да критикујеш Србе у Босни за протеривање муслимана и Хрвата без чега не би било Републике Српске?

мислиш или тврдиш???дај примјер само немој Сребреницу много је отрцана?!

Прво, ја не осуђујем Србе у Босни, само дајем пример да види колико је лицемеран.

Друго, неђи било који попис становништва пре рата за територију РС и ето ти доказа. Понављам, Срби су учинили добру ствар у Босни. Паметнији су од нас у Србији.

брате попис становништава у БИХ ГОДИНАМА коче муслиманске партије, а све ради малверзација са бројкама "убијених у ћетнићкој агресији" као и НАВОДНО протјераних!!!  не кажем било је али није толико да је РС настала на томе!

Ајде поштено реци колико муслимана данас живи у РС у односу на време пре рата. Јесу ли се оне џамије срушиле од старости?

пуно више него СРба у федерацији!!! ниси одавде и не знаш ситуацију, гледао си тв вјероватно и то је све што знаш још ако је "Глас Америке" у питању онда ми  је и јасно зашто тако мислиш.

нисам рекао да није било али у мјери коју ти исказујеш нема шансе јер  да је тако данас их  не би било у Босни,  а што лијепо не ДОЗВОЛЕ  попис па да видимо колико је мезара празно... масовних и организованих  проткервања није било! а сад што је неко осјећао  да нешто по њега не ваља није РС крива нити тадашња восјка. из БЛ муслимани су почели да масовно да бјеже када су пале српске општине и прве избјеглице почеле стизати у БЛ! дање на пп ако хоћеш да не спамамо више...

Немам намеру да расправљам на пп.

Опет, није ми јасно зашто мислиш да сам ја на неки начин против РС.

Такође ми није јасно откуд Србима рефлекс да се правдају за тај рат. Одбранили су се од непријатеља који је хтео да их затре, и избацили га ван. Нема зла у томе.

Истина, војска је морала више пазити на морал. Да је тако било, рат би био завршен у лето '92 и Босна би сва била српска.

מוות לאוסטאשים

Подели на овим сајтовима

Brate tek si tu pogresio. Ako ima neki narod koji vrlo cesto uzimam za primer, pozitivan, to su Jevreji. Sacuvali su svoj jezik, kulturu, veru, bez drzave, proganjani, ziveci po Getima, ubijali su ih nemilosrdno,decu im otimali, mislim sva moguca zla su im cinili i opet su se odrzali. I ja licno nemam nista protiv Izraela (izvuklao sam se za dlaku od Bozjeg gneva 0110_hahaha ), ali nemam ni protiv Palestinaca. Koliko ih je proterano znas li? Koliko ih je umrlo znas li? Gde zive i kako? Znas li?

Заборавио сам да одговорим на твоју тврдњу да не може Британија да Арапима одузме земљу и да је Јеврејима. То је жива истина.

Али, откуд теби идеја да Јевреји полажу право на Израел на основу Балфурове декларације? Бог им је дао земљу, и то је разлог што су тамо, а не неки Британски лорд.

מוות לאוסטאשים

Подели на овим сајтовима

Срби и Јевреји су одувек били заједно и у истом кошу, и не видим зашто би једни друге мрзели.

Право је питање зашто Хитлер и остали мрза нас и јевреје?

Да вас дакле нико не осуђује за јело или за пиће, или за какав празник, или за младине, или за суботе; (Колошанима 2:16)

Веру, коју имаш, имај за себе пред Богом. Блажен је ко не осуђује самога себе за оно што сматра да је добро - (Римљанима 14:22)

И пруживши руку своју на ученике своје рече: Ето мати моја и браћа моја. Јер ко извршује вољу Оца мог који је на небесима, онај је брат мој и сестра и мати. (Матеј 12: 47-49)

Подели на овим сајтовима

Заборавио сам да одговорим на твоју тврдњу да не може Британија да Арапима одузме земљу и да је Јеврејима. То је жива истина.

Али, откуд теби идеја да Јевреји полажу право на Израел на основу Балфурове декларације? Бог им је дао земљу, и то је разлог што су тамо, а не неки Британски лорд.

Znaci na osnovu Bozijeg prava su proterali Palestince?

Подели на овим сајтовима

Срби и Јевреји су одувек били заједно и у истом кошу, и не видим зашто би једни друге мрзели.

Право је питање зашто Хитлер и остали мрза нас и јевреје?

како објашњавате свој аватар који се иначе "не слаже"  са форумом?

Подели на овим сајтовима

Brate tek si tu pogresio. Ako ima neki narod koji vrlo cesto uzimam za primer, pozitivan, to su Jevreji. Sacuvali su svoj jezik, kulturu, veru, bez drzave, proganjani, ziveci po Getima, ubijali su ih nemilosrdno,decu im otimali, mislim sva moguca zla su im cinili i opet su se odrzali. I ja licno nemam nista protiv Izraela (izvuklao sam se za dlaku od Bozjeg gneva smej.gif ), ali nemam ni protiv Palestinaca. Koliko ih je proterano znas li? Koliko ih je umrlo znas li? Gde zive i kako? Znas li?

Znaci na osnovu Bozijeg prava su proterali Palestince?

Па нису их протерали, има их 1,5 милиона у самом Израелу и бар још 2,5 милиона на "окупираним територијама".

4. Мојсијева, глава 33

52. Отјерајте од себе све који живе у оној земљи, и потрите све слике њихове резане, и све слике њихове ливене потрите, и све висине њихове оборите.53. А кад их истјерате из земље, населите се у њој; јер сам вама дао ону земљу да је ваша.54. И раздијелите је у нашљедство ждријебом на породице своје; којих има више, њима веће нашљедство подајте; а којих има мање, њима подајте мање нашљедство; које мјесто коме ждријебом допадне, оно нека му буде; на племена отаца својих раздијелите нашљедство.55. Ако ли не отјерате од себе онијех који живе у оној земљи, онда ће они које оставите бити трње очима вашима и остани вашим боковима, и пакостиће вам у земљи у којој ћете живјети.56. И што сам мислио учинити њима, учинићу вама.

Нису послушали Божију заповест и зато је стање у Израелу такво какво је.

מוות לאוסטאשים

Подели на овим сајтовима

Исто као што смо ми протерали "Косоваре"....

Pa nije isto. Ta prica o proterivanju Albanaca sa kosova je namestena. Kao i prica o "agresiji srbije na Bosnu". Kada se slegla prasina i cinjenice iznele pred sud ispade da Srbija nije nikoga napadala. Kao i sa Kosovom. A razlike izmedju Izraelsko -Arapskog sukoba i gradjanskog rata u Ex Yu su ogromne. Svi oni koji su bili protiv Srbije ili skoro svi su bili na strani Izraela. I pomagali ga finansijski i vojno kao i danas sto cine. A istovremeno pomazu i tradicionalne srpske protivnike (Albance sa Kosmeta na primer) a Srbiju ne pomazu. Vidis srbija je bombardovana zbog "proterivanja Albanaca" a Izrael nije. Niti su mu uvodjene sandcije. Niti je sudjeno bilo kome iz Izraela. Niti pred Haskim sudom, niti pred Rimskim. I pobuna protiv Izraela (unutrasnja ako je bilo ne znam, znam da su ga napale okolne zemlje) je zavrsila proterivanjem Arapa, a Srbija je zavrsila pod Tomahavcima.

Подели на овим сајтовима

ми и Јевреји нисмо послушали папину и Хитлерову заповест и зато оће да нас истребе?   smej.gif

Да вас дакле нико не осуђује за јело или за пиће, или за какав празник, или за младине, или за суботе; (Колошанима 2:16)

Веру, коју имаш, имај за себе пред Богом. Блажен је ко не осуђује самога себе за оно што сматра да је добро - (Римљанима 14:22)

И пруживши руку своју на ученике своје рече: Ето мати моја и браћа моја. Јер ко извршује вољу Оца мог који је на небесима, онај је брат мој и сестра и мати. (Матеј 12: 47-49)

Подели на овим сајтовима

Sta je to Oprosna godina u Jevrejskom zakonu? (ovo je malo smej.gif smej.gif )

Подели на овим сајтовима

Исто као што смо ми протерали "Косоваре"....

Pa nije isto. Ta prica o proterivanju Albanaca sa kosova je namestena. Kao i prica o "agresiji srbije na Bosnu". Kada se slegla prasina i cinjenice iznele pred sud ispade da Srbija nije nikoga napadala. Kao i sa Kosovom. A razlike izmedju Izraelsko -Arapskog sukoba i gradjanskog rata u Ex Yu su ogromne. Svi oni koji su bili protiv Srbije ili skoro svi su bili na strani Izraela. I pomagali ga finansijski i vojno kao i danas sto cine. A istovremeno pomazu i tradicionalne srpske protivnike (Albance sa Kosmeta na primer) a Srbiju ne pomazu. Vidis srbija je bombardovana zbog "proterivanja Albanaca" a Izrael nije. Niti su mu uvodjene sandcije. Niti je sudjeno bilo kome iz Izraela. Niti pred Haskim sudom, niti pred Rimskim. I pobuna protiv Izraela (unutrasnja ako je bilo ne znam, znam da su ga napale okolne zemlje) je zavrsila proterivanjem Arapa, a Srbija je zavrsila pod Tomahavcima.

Ко је то на страни Израела? ЕУ мрзи Израел, нема земље против које је УН донела више резолуција, а САД стално врше притисак да Израел да Арапима државу у срцу старе Јудеје.

Има много богатих и утицајних Јевреја у Америци и то их вади за сада, али неће још дуго.

Израел није признао Косово, а Јапанци за којима ових дана цмиздримо јесу међу првима.

מוות לאוסטאשים

Подели на овим сајтовима

Sta je to Oprosna godina u Jevrejskom zakonu? (ovo je malo smej.gif smej.gif )

Стварно нема везе с овом темом.

מוות לאוסטאשים

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...