dragisa Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 Ne daj se zaplasiti, postoji i neograniceni grejs period... uz pokajanje i oprost 4chsmu1 sori a sta ti je ovo boldovano? oprost? prstgore Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 oprost grehova? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 21, 2011 Пријави Подели Написано Март 21, 2011 Имао сам пријатеља Моцу, који је још почетком деведесетих био скејтер. Оде Моца тако једног дана у Army-shop да купи камуфлажне панталоне. Испроба један модел, свиде му се, и реши да их купи. Међутим, панталоне су коштале 95 нечега (милиона, милијарди, не сећам се више), а Моца је код себе имао само 90. Продавачици буде жао да га врати, па му ипак да панталоне, с тим да се он сутрадан врати да јој донесе остатак пара. Док је Моца излазио из радње, помисли у себи - Е, баш ме брига што ћу да ти донесем тих 5 милиона (или чега већ), никад ме више у животу нећеш видети... У наредних 2 - 3 године Моца је те панталоне обукао 10 - 11 пута, и сваки пут када је у њима изашао у град - добио је батине. Нема ко га није нагазио - од скинхеда, преко рокабилијеваца, до дизелаша. На крају их је некоме поклонио... Ја иначе нисам сујеверан, и лично не верујем да се овде ради о било чему другом осим о случајности, или, у најбољем случају некаквој поетској правди, али ми паде на памет ова прича кад видех наслов теме, па хтедох да је поделим са вама... 0409_feel Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 21, 2011 Пријави Подели Написано Март 21, 2011 Ne daj se zaplasiti, postoji i neograniceni grejs period... uz pokajanje i oprost sori a sta ti je ovo boldovano? oprost? 0110_hahaha oprost grehova? nema tako neceg, kod nas :wink: Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 21, 2011 Пријави Подели Написано Март 21, 2011 Имао сам пријатеља Моцу, који је још почетком деведесетих био скејтер. Оде Моца тако једног дана у Army-shop да купи камуфлажне панталоне. Испроба један модел, свиде му се, и реши да их купи. Међутим, панталоне су коштале 95 нечега (милиона, милијарди, не сећам се више), а Моца је код себе имао само 90. Продавачици буде жао да га врати, па му ипак да панталоне, с тим да се он сутрадан врати да јој донесе остатак пара. Док је Моца излазио из радње, помисли у себи - Е, баш ме брига што ћу да ти донесем тих 5 милиона (или чега већ), никад ме више у животу нећеш видети... У наредних 2 - 3 године Моца је те панталоне обукао 10 - 11 пута, и сваки пут када је у њима изашао у град - добио је батине. Нема ко га није нагазио - од скинхеда, преко рокабилијеваца, до дизелаша. На крају их је некоме поклонио... Ја иначе нисам сујеверан, и лично не верујем да се овде ради о било чему другом осим о случајности, или, у најбољем случају некаквој поетској правди, али ми паде на памет ова прича кад видех наслов теме, па хтедох да је поделим са вама... Хахахха Иначе Нишизава (ако се з чита као з ) морам да приметим да редовно имате феноменалне постове. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
presretach Написано Март 21, 2011 Пријави Подели Написано Март 21, 2011 "Kad vam crna macka predje put, to znaci, da je zivotinja nekud krenula." ~ Groucho Marx Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 21, 2011 Пријави Подели Написано Март 21, 2011 Пу, пу, пу !!! Да чукнем у дрво три пута (чук, чук, чук) - уопште нисам сујеверна 0102_laugh Шалу, на страну. У једном веома тешком периоду свог живот, периоду очајног страха за дете, била сам сујеверна до лудила. По је било страшно. Плашила сам се свега, у свему сам видела предзнак нечега. ЈЕЗИВО! Само су ми вера и поверење у Господа и потпуно предавање Његовом промислу, помогли да сачувам разум.Хвала и слава Господу!!! Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Март 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2011 Имао сам пријатеља Моцу, који је још почетком деведесетих био скејтер. Оде Моца тако једног дана у Army-shop да купи камуфлажне панталоне. Испроба један модел, свиде му се, и реши да их купи. Међутим, панталоне су коштале 95 нечега (милиона, милијарди, не сећам се више), а Моца је код себе имао само 90. Продавачици буде жао да га врати, па му ипак да панталоне, с тим да се он сутрадан врати да јој донесе остатак пара. Док је Моца излазио из радње, помисли у себи - Е, баш ме брига што ћу да ти донесем тих 5 милиона (или чега већ), никад ме више у животу нећеш видети... У наредних 2 - 3 године Моца је те панталоне обукао 10 - 11 пута, и сваки пут када је у њима изашао у град - добио је батине. Нема ко га није нагазио - од скинхеда, преко рокабилијеваца, до дизелаша. На крају их је некоме поклонио... Ја иначе нисам сујеверан, и лично не верујем да се овде ради о било чему другом осим о случајности, или, у најбољем случају некаквој поетској правди, али ми паде на памет ова прича кад видех наслов теме, па хтедох да је поделим са вама... greengrin http://i52.tinypic.com/1zgfhhy.jpg[/img]KARMA IS A B*TCH 0102_laugh The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 22, 2011 Пријави Подели Написано Март 22, 2011 Kao 0110_hahaha sam verovao da ako nagazim na liniju na ulici nesto lose ce da se desi 0110_hahaha ...SVE DOK JEDNOG DANA AUTOBUS NA LINIJI 23. NIJE ZAKOCIO POLA METRA OD MOJE GLAVE 0212_rolleyes bighugbighug 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 Kao .mislise. sam verovao da ako nagazim na liniju na ulici nesto lose ce da se desi .mislise. ...SVE DOK JEDNOG DANA AUTOBUS NA LINIJI 23. NIJE ZAKOCIO POLA METRA OD MOJE GLAVE 0205_whistling :cheesy: одлично одвикавање .mislise. .mislise. .mislise. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 Ne daj se zaplasiti, postoji i neograniceni grejs period... uz pokajanje i oprost .mislise. sori a sta ti je ovo boldovano? oprost? 0205_whistling oprost grehova? nema tako neceg, kod nas :cheesy: извини, како нема опрост грехова? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 hihihihi пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 hihihihi Хахахах знао сам да ћеш да се јавиш..само чекаш да верници кажу различита мишљења хахаах каква си ти легенда хахахаха Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 Malo sale i zaje*ancije nije na odmet valjda... to ste mi i sami govorili kad sam dosao na forum пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 hihihihiзнаш, баш би било лепо да нешто и научиш и не радујеш се на своју необразованост, хихихихи. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука