Jump to content

Sujeverja forumasa

Оцени ову тему

sqny

Препоручена порука

Имао сам пријатеља Моцу, који је још почетком деведесетих био скејтер. Оде Моца тако једног дана у Army-shop да купи камуфлажне панталоне. Испроба један модел, свиде му се, и реши да их купи. Међутим, панталоне су коштале 95 нечега (милиона, милијарди, не сећам се више), а Моца је код себе имао само 90. Продавачици буде жао да га врати, па му ипак да панталоне, с тим да се он сутрадан врати да јој донесе остатак пара. Док је Моца излазио из радње, помисли у себи - Е, баш ме брига што ћу да ти донесем тих 5 милиона (или чега већ), никад ме више у животу нећеш видети...

У наредних 2 - 3 године Моца је те панталоне обукао 10 - 11 пута, и сваки пут када је у њима изашао у град - добио је батине. Нема ко га није нагазио - од скинхеда, преко рокабилијеваца, до дизелаша. На крају их је некоме поклонио...

Ја иначе нисам сујеверан, и лично не верујем да се овде ради о било чему другом осим о случајности, или, у најбољем случају некаквој поетској правди, али ми паде на памет ова прича кад видех наслов теме, па хтедох да је поделим са вама... 0409_feel

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Имао сам пријатеља Моцу, који је још почетком деведесетих био скејтер. Оде Моца тако једног дана у Army-shop да купи камуфлажне панталоне. Испроба један модел, свиде му се, и реши да их купи. Међутим, панталоне су коштале 95 нечега (милиона, милијарди, не сећам се више), а Моца је код себе имао само 90. Продавачици буде жао да га врати, па му ипак да панталоне, с тим да се он сутрадан врати да јој донесе остатак пара. Док је Моца излазио из радње, помисли у себи - Е, баш ме брига што ћу да ти донесем тих 5 милиона (или чега већ), никад ме више у животу нећеш видети...

У наредних 2 - 3 године Моца је те панталоне обукао 10 - 11 пута, и сваки пут када је у њима изашао у град - добио је батине. Нема ко га није нагазио - од скинхеда, преко рокабилијеваца, до дизелаша. На крају их је некоме поклонио...

Ја иначе нисам сујеверан, и лично не верујем да се овде ради о било чему другом осим о случајности, или, у најбољем случају некаквој поетској правди, али ми паде на памет ова прича кад видех наслов теме, па хтедох да је поделим са вама... :)

Хахахха :) Иначе Нишизава (ако се з чита као з :) ) морам да приметим да редовно имате феноменалне постове. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Пу, пу, пу !!! Да чукнем у дрво три пута (чук, чук, чук) - уопште нисам сујеверна 0102_laugh

Шалу, на страну. У једном веома тешком периоду свог живот, периоду очајног страха за дете, била сам сујеверна до лудила. По је било страшно. Плашила сам се свега, у свему сам видела предзнак нечега. ЈЕЗИВО! Само су ми вера и поверење у Господа и потпуно предавање Његовом промислу, помогли да сачувам разум.Хвала и слава  Господу!!!

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ја иначе нисам сујеверан, и лично не верујем да се овде ради о било чему другом осим о случајности, или, у најбољем случају некаквој поетској правди, али ми паде на памет ова прича кад видех наслов теме, па хтедох да је поделим са вама... greengrin

height=300http://i52.tinypic.com/1zgfhhy.jpg[/img]

KARMA IS A B*TCH 0102_laugh

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Kao 0110_hahaha sam verovao da ako nagazim na liniju na ulici nesto lose ce da se desi  0110_hahaha

...SVE DOK JEDNOG DANA AUTOBUS NA LINIJI 23. NIJE ZAKOCIO POLA METRA OD MOJE GLAVE  0212_rolleyes bighugbighug 0110_hahaha

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Kao .mislise. sam verovao da ako nagazim na liniju na ulici nesto lose ce da se desi  .mislise.

...SVE DOK JEDNOG DANA AUTOBUS NA LINIJI 23. NIJE ZAKOCIO POLA METRA OD MOJE GLAVE  0205_whistling :cheesy: :(

одлично одвикавање  .mislise. .mislise. .mislise.
Подели на овим сајтовима

Ne daj se zaplasiti, postoji i neograniceni grejs period...  uz pokajanje  i oprost .mislise.

sori a sta ti je ovo boldovano? oprost?  0205_whistling

oprost grehova?

nema tako neceg, kod nas  :cheesy:

извини, како нема опрост грехова?  :(
Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...