Бартендаз Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 Ja sam pre verovao u hrišćanskog Boga. Posle sam shvatio da ako takav bog postoji, onda je običan slabić i prestao sam da verujem. I šta mi može takav bog? Ništa,opsovao sam ga 1000 puta do sada i nikakva kazna me nije stigla.Zato što slabić traži da drugi obavljaju njegov posao, a izgleda da se od njega ni malo ne razlikuju ni ovi što veruju u njega. Па можда ниси померио стену,па не верујеш више.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Март 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2011 link=topic=12199.msg386467#msg386467 date=1300642664] facenew22222222 možda nije mesto ali da li sujeverje ima množinu.... razna sujeverjarazno sujeverje Sad kad si pomenuo - nemam pojma. bliss jeeee The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 zvuči ko nebrojiva imenica pa mislim da nema množinu.... inače,nemam nikakve rituale i slično... hvala facenew22222222 shvatio sam da ja biram i da je to privilegija Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 Ja sam pre verovao u hrišćanskog Boga. Posle sam shvatio da ako takav bog postoji, onda je običan slabić i prestao sam da verujem. I šta mi može takav bog? Ništa,opsovao sam ga 1000 puta do sada i nikakva kazna me nije stigla.Zato što slabić traži da drugi obavljaju njegov posao, a izgleda da se od njega ni malo ne razlikuju ni ovi što veruju u njega. Који доказ, вау ! Ево ома трчим код попа да ми испише некрштеницу. Бухахахаха ! facenew22222222 bliss jeeee bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 Ja sam pre verovao u hrišćanskog Boga. Posle sam shvatio da ako takav bog postoji, onda je običan slabić i prestao sam da verujem. I šta mi može takav bog? Ništa,opsovao sam ga 1000 puta do sada i nikakva kazna me nije stigla.Zato što slabić traži da drugi obavljaju njegov posao, a izgleda da se od njega ni malo ne razlikuju ni ovi što veruju u njega. da,zaista se nekad čini da je tako... ali to ako stvari gledamo samo iz svog ugla... treba gledati širu sliku... Bog ne razmišlja kao mi... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 Ja sam pre verovao u hrišćanskog Boga. Posle sam shvatio da ako takav bog postoji, onda je običan slabić i prestao sam da verujem. I šta mi može takav bog? Ništa,opsovao sam ga 1000 puta do sada i nikakva kazna me nije stigla.Zato što slabić traži da drugi obavljaju njegov posao, a izgleda da se od njega ni malo ne razlikuju ni ovi što veruju u njega. Pa da ovo je klasično sujeverje. Kažeš opsovao si ga 1000 puta,hajde probaj da držiš njegove zapovijesti,pa onda pitaj ko je slabić. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 Ja sam pre verovao u hrišćanskog Boga. Posle sam shvatio da ako takav bog postoji, onda je običan slabić i prestao sam da verujem. I šta mi može takav bog? Ništa,opsovao sam ga 1000 puta do sada i nikakva kazna me nije stigla.Zato što slabić traži da drugi obavljaju njegov posao, a izgleda da se od njega ni malo ne razlikuju ni ovi što veruju u njega. Pa da ovo je klasično sujeverje. Kažeš opsovao si ga 1000 puta,hajde probaj da držiš njegove zapovijesti,pa onda pitaj ko je slabić. Jes. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 Ja sam pre verovao u hrišćanskog Boga. Posle sam shvatio da ako takav bog postoji, onda je običan slabić i prestao sam da verujem. I šta mi može takav bog? Ništa,opsovao sam ga 1000 puta do sada i nikakva kazna me nije stigla.Zato što slabić traži da drugi obavljaju njegov posao, a izgleda da se od njega ni malo ne razlikuju ni ovi što veruju u njega. Pa da ovo je klasično sujeverje. Kažeš opsovao si ga 1000 puta,hajde probaj da držiš njegove zapovijesti,pa onda pitaj ko je slabić. mislis na 10 bozijih zapovesti? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 Ma ne mora deset, dovoljne su dvije,ko može da ih ispuni ma jednu od njih probaj da održiš,pa se onda zapitaj "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 1. Ja sam Gospod Bog Tvoj; nemoj imati drugih bogova osim mene. FAIL 2. Ne pravi sebi idola niti kakva lika; nemoj im se klanjati niti im služiti. CHECK 3. Ne uzimaj uzalud imena Gospoda Boga svojega. CHECK 4. Sećaj se dana odmora da ga svetkuješ; šest dana radi i svrši sve svoje poslove, a sedmi dan je odmor Gospodu Bogu tvojemu. itekako CHECK 5. Poštuj oca svojega i majku svoju, da ti dobro bude i da dugo poživiš na zemlji. CHECK 6. Ne ubij. CHECK 7. Ne čini preljube. CHECK 8. Ne kradi. CHECK 9. Ne svedoči lažno na bližnjega svojega. CHECK 10. Ne poželi ništa što je tuđe. FAIL Pih, kazes dve... evo ja se svakodnevno bez izuzetka pridrzavam njih 8 a cak i nisam vernik... i da znas ni malo nije tesko ko sto pouksavas da ga mistifikujes... Da ne pocinjemo sa pricom tipa, sto nije zabranjeno zlostavljanje dece ili silovanje zena (ili obratno), al vazno da u nedelju ne sme da se radi... greh je :bla: пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 ne mislio sam na dvije 1,Ljubi Gospodina Boga svoga svim srcem svojim, svom dušom svojom, svim umom svojim i svom snagom svojom! 2,Ljubi bližnjega svoga,kao sebe sama! Svakako ako i jednu nisi ispunio,ni ove ti se ostale ne računaju "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 Ja sam pre verovao u hrišćanskog Boga. Posle sam shvatio da ako takav bog postoji, onda je običan slabić i prestao sam da verujem. I šta mi može takav bog? Ništa,opsovao sam ga 1000 puta do sada i nikakva kazna me nije stigla. Ниси чуо за одложено плаћање? Ту иде и камата: http://en.wikipedia.org/wiki/Compound_interest. :bla: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 Ne daj se zaplasiti, postoji i neograniceni grejs period... uz pokajanje i oprost :bla: пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 jeste sa tim što ti se uzima od glavnice prstgore i uvijek rizikuješ ,da ostaneš u međuvremenu bez posla 4chsmu1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 link=topic=12199.msg386485#msg386485 date=1300643728] zvuči ko nebrojiva imenica pa mislim da nema množinu.... inače,nemam nikakve rituale i slično... hvala prstgore shvatio sam da ja biram i da je to privilegija ја ово урезао на сто кад сам био клиња, врло сличним ножем 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука