nishizawa Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 нешто се размишљам можда и јесте неки `Србин` кога је Деки Виловски преварио за неколико хиљада еврића па се сада свети јер не може да га стигне у грчку где има азил. Да знаш да, од свих изнесених претпоставки, ова највише пије воду... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Март 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Е, пошто видим да је једнима досадно, а другима забавно на овој теми, занима ме зашто уопште објављујете овакве вести и постављате овакве теме, ако то форумаше не занима и не подстиче на поштен и озбиљан разговор? dada Тема јесте озбиљна, али члан који је покренуо тему је желео да наведе људе на своју воденицу окривљујући Цркву за ово. Мој је став да је ово урадио неко ко нема везе са Црквом и то је то. Не знам ко је урадио, свашта ми пада напамет. Господид "истина" ову тему користи за своја лична незадовољствима и фрустрације (што и показује знаковима узвика које пише у неколико порука заредом). У томе га подржавају поједини чланови којима је циљ да унесу што више пометње. Ми то нећемо дозволити и то је то. Нећемо дозволити ни ниподаштавање ове теме, али очекујемо озбиљност у изношењу мишљења. Тема је толико озбиљна да нећу да ћутим и чекам да се нешто деси. Ово је отишло толико далеко да ће ускоро недај Боже доћи и до проливања крви због неког тамо идиота. Члан који је ово покренуо је прво забринут за своју породицу а затим и за монахе које лично познаје. Читам и једноставно неверујем шта пишете, ово је напад на монахе а не на српску заједницу како представљате и ко год тврди другачије, лаже. Ово је трећи напад, случајно ?! Добро ако ви тако кажете. Кућа је била празна и капарисана и у њој нико није живео и капара је плаћена узетим кредитом да још буде грђе. Чак и да је истина то што пишете, добро изнајмићемо другу кућу. Да ли сте сигурни да неће бити и четвртог и петог напада, чисто сумњам ?! Хајка која се води преко медија нерешава проблем, напротив ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Март 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Ово је урадила српска рука ! На основу чега тврдиш да је ово урадила српска рука? Пази пријатељу "истино", ово су веома озбиљне оптужбе. Ако већ овако нешто износиш онда се представи и кажи своје име јер ово треба и доказати. Овако доводиш људе у забуну. Рекох, ко је год ово урадио тај нема везе ни са Богом ни са Црквом. Подмукли молотовљев коктел на монахе бацио је Србин ! Идиот који је ово урадио кајаће се скупо због овога што је урадио и нека му се Господ смилује ! Моје име и презиме оче мој драги добићете ускоро на кућној адреси у виду судског позива ! Наравно да нема везе са Црквом већ са криминалним бандама раде за новац ! У реду. dada Немој само да се много нервираш, то утиче на лепоту. Праштај те оче заиста нисам очекивао од Вас овако јадан и глуп одговор ! Узгред да Вас обавестим да лепота у православљу незначи ама баш ништа, важна је ИСТИНА ! Не пада ми напамет да се препуцавам са лажњацима по форуму. Нарочито је добро када неко ко нема храбрости да каже своје име и презиме говори о истини. Пошто је мој одговор глуп и јадан препоручујем ти да више не пишеш на овој теми. Узгред да пазиш на речник. Сигурно да те више нећу толерисати. Моје име ће вам ускоро бити доступно оче јер сте ви и ваш сајт између осталих један од иницијатора и коловођа ове хајке на "секташе" по целој Србији. Можете да ме вређате, нападате, банујете, ма можете шта хоћете може вам се , али заборављате да не можете докле хоћете. Против вас ћу се борити ИСТИНЕ ради и због своје деце која ником нису крива. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума "Живе Речи Утехе" и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација. Теби се баш плаћају судски трошкови аааа? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 19, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Јеси ли ти нормалан човече? О чему ти причаш? Па наравно да нећу допустити да разни анонимуси се овако изигравају. Знам ја да расколницима смета наш сајт, зато су га и рушили, зато су правили спискове за одстрел, звали телефонима, претили батинама, тужбама... ништа то није ново. Ко си ти да тебе неко дира? "Истина"? Видиш, ја сам тај који овде пише и ми не водимо никакве кампање против било кога, баш нас брига за било какве кампање. Али ако мислиш да ћемо ћутати док нам расколници руше Цркву- наравно да нећемо. То што се расколницима не то не допада и што им квари концепцију ништа ту не можемо. Жао ми је. Хоћеш да тужиш форум? Изволи. Слободно. А против "нас" се нећеш борити овде. Бори се где год знаш и умеш. То је твоја памет и твој пут чувених бораца за "истину". Имаш опомену због клеветања Уредништва. Ово ти је опомена пред бановање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Ово је урадила српска рука ! На основу чега тврдиш да је ово урадила српска рука? Пази пријатељу "истино", ово су веома озбиљне оптужбе. Ако већ овако нешто износиш онда се представи и кажи своје име јер ово треба и доказати. Овако доводиш људе у забуну. Рекох, ко је год ово урадио тај нема везе ни са Богом ни са Црквом. Подмукли молотовљев коктел на монахе бацио је Србин ! Идиот који је ово урадио кајаће се скупо због овога што је урадио и нека му се Господ смилује ! Моје име и презиме оче мој драги добићете ускоро на кућној адреси у виду судског позива ! Наравно да нема везе са Црквом већ са криминалним бандама раде за новац ! У реду. Немој само да се много нервираш, то утиче на лепоту. Праштај те оче заиста нисам очекивао од Вас овако јадан и глуп одговор ! Узгред да Вас обавестим да лепота у православљу незначи ама баш ништа, важна је ИСТИНА ! Не пада ми напамет да се препуцавам са лажњацима по форуму. Нарочито је добро када неко ко нема храбрости да каже своје име и презиме говори о истини. Пошто је мој одговор глуп и јадан препоручујем ти да више не пишеш на овој теми. Узгред да пазиш на речник. Сигурно да те више нећу толерисати. Моје име ће вам ускоро бити доступно оче јер сте ви и ваш сајт између осталих један од иницијатора и коловођа ове хајке на "секташе" по целој Србији. Можете да ме вређате, нападате, банујете, ма можете шта хоћете може вам се , али заборављате да не можете докле хоћете. Против вас ћу се борити ИСТИНЕ ради и због своје деце која ником нису крива. Misliš ko ono u Kuriru što ste se borili ? - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Март 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Ово је урадила српска рука ! На основу чега тврдиш да је ово урадила српска рука? Пази пријатељу "истино", ово су веома озбиљне оптужбе. Ако већ овако нешто износиш онда се представи и кажи своје име јер ово треба и доказати. Овако доводиш људе у забуну. Рекох, ко је год ово урадио тај нема везе ни са Богом ни са Црквом. Подмукли молотовљев коктел на монахе бацио је Србин ! Идиот који је ово урадио кајаће се скупо због овога што је урадио и нека му се Господ смилује ! Моје име и презиме оче мој драги добићете ускоро на кућној адреси у виду судског позива ! Наравно да нема везе са Црквом већ са криминалним бандама раде за новац ! У реду. Немој само да се много нервираш, то утиче на лепоту. Праштај те оче заиста нисам очекивао од Вас овако јадан и глуп одговор ! Узгред да Вас обавестим да лепота у православљу незначи ама баш ништа, важна је ИСТИНА ! Не пада ми напамет да се препуцавам са лажњацима по форуму. Нарочито је добро када неко ко нема храбрости да каже своје име и презиме говори о истини. Пошто је мој одговор глуп и јадан препоручујем ти да више не пишеш на овој теми. Узгред да пазиш на речник. Сигурно да те више нећу толерисати. Моје име ће вам ускоро бити доступно оче јер сте ви и ваш сајт између осталих један од иницијатора и коловођа ове хајке на "секташе" по целој Србији. Можете да ме вређате, нападате, банујете, ма можете шта хоћете може вам се , али заборављате да не можете докле хоћете. Против вас ћу се борити ИСТИНЕ ради и због своје деце која ником нису крива. Misliš ko ono u Kuriru što ste se borili ? Мислиш на запаљену кућу у Житковцу ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Ово је урадила српска рука ! На основу чега тврдиш да је ово урадила српска рука? Пази пријатељу "истино", ово су веома озбиљне оптужбе. Ако већ овако нешто износиш онда се представи и кажи своје име јер ово треба и доказати. Овако доводиш људе у забуну. Рекох, ко је год ово урадио тај нема везе ни са Богом ни са Црквом. Подмукли молотовљев коктел на монахе бацио је Србин ! Идиот који је ово урадио кајаће се скупо због овога што је урадио и нека му се Господ смилује ! Моје име и презиме оче мој драги добићете ускоро на кућној адреси у виду судског позива ! Наравно да нема везе са Црквом већ са криминалним бандама раде за новац ! У реду. bighugbighug Немој само да се много нервираш, то утиче на лепоту. Праштај те оче заиста нисам очекивао од Вас овако јадан и глуп одговор ! Узгред да Вас обавестим да лепота у православљу незначи ама баш ништа, важна је ИСТИНА ! Не пада ми напамет да се препуцавам са лажњацима по форуму. Нарочито је добро када неко ко нема храбрости да каже своје име и презиме говори о истини. Пошто је мој одговор глуп и јадан препоручујем ти да више не пишеш на овој теми. Узгред да пазиш на речник. Сигурно да те више нећу толерисати. Моје име ће вам ускоро бити доступно оче јер сте ви и ваш сајт између осталих један од иницијатора и коловођа ове хајке на "секташе" по целој Србији. Можете да ме вређате, нападате, банујете, ма можете шта хоћете може вам се , али заборављате да не можете докле хоћете. Против вас ћу се борити ИСТИНЕ ради и због своје деце која ником нису крива. Misliš ko ono u Kuriru što ste se borili ? Мислиш на запаљену кућу у Житковцу ? Misliš da ja ne znam ko je podmetnuo onu splačinu popu Ivanu u kuriru ? - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Јеси ли ти нормалан човече? О чему ти причаш? Па наравно да нећу допустити да разни анонимуси се овако изигравају. Знам ја да расколницима смета наш сајт, зато су га и рушили, зато су правили спискове за одстрел, звали телефонима, претили батинама, тужбама... ништа то није ново. Ко си ти да тебе неко дира? "Истина"? Видиш, ја сам тај који овде пише и ми не водимо никакве кампање против било кога, баш нас брига за било какве кампање. Али ако мислиш да ћемо ћутати док нам расколници руше Цркву- наравно да нећемо. То што се расколницима не то не допада и што им квари концепцију ништа ту не можемо. Жао ми је. Хоћеш да тужиш форум? Изволи. Слободно. А против "нас" се нећеш борити овде. Бори се где год знаш и умеш. То је твоја памет и твој пут чувених бораца за "истину". Имаш опомену због клеветања Уредништва. Ово ти је опомена пред бановање. Због претњи упућених мојој породици борићу се против вас свуда и на сваком месту, суд или улица мени је свеједно. Мене не можете да уплашите ! Polako mali čoveče , misliš da će neko da ti poveruje na tako otvorene i bezočne drskosti . Sad si ti kao žrtva nekog zloduha popa . - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Ово је урадила српска рука ! На основу чега тврдиш да је ово урадила српска рука? Пази пријатељу "истино", ово су веома озбиљне оптужбе. Ако већ овако нешто износиш онда се представи и кажи своје име јер ово треба и доказати. Овако доводиш људе у забуну. Рекох, ко је год ово урадио тај нема везе ни са Богом ни са Црквом. Подмукли молотовљев коктел на монахе бацио је Србин ! Идиот који је ово урадио кајаће се скупо због овога што је урадио и нека му се Господ смилује ! Моје име и презиме оче мој драги добићете ускоро на кућној адреси у виду судског позива ! Наравно да нема везе са Црквом већ са криминалним бандама раде за новац ! У реду. bighugbighug Немој само да се много нервираш, то утиче на лепоту. Праштај те оче заиста нисам очекивао од Вас овако јадан и глуп одговор ! Узгред да Вас обавестим да лепота у православљу незначи ама баш ништа, важна је ИСТИНА ! Не пада ми напамет да се препуцавам са лажњацима по форуму. Нарочито је добро када неко ко нема храбрости да каже своје име и презиме говори о истини. Пошто је мој одговор глуп и јадан препоручујем ти да више не пишеш на овој теми. Узгред да пазиш на речник. Сигурно да те више нећу толерисати. Моје име ће вам ускоро бити доступно оче јер сте ви и ваш сајт између осталих један од иницијатора и коловођа ове хајке на "секташе" по целој Србији. Можете да ме вређате, нападате, банујете, ма можете шта хоћете може вам се , али заборављате да не можете докле хоћете. Против вас ћу се борити ИСТИНЕ ради и због своје деце која ником нису крива. Misliš ko ono u Kuriru što ste se borili ? Мислиш на запаљену кућу у Житковцу ? Misliš da ja ne znam ko je podmetnuo onu splačinu popu Ivanu u kuriru ? Мислиш да ја не знам ко је запалио кућу ? O pa naravno da znaš. - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 ''Мислиш да ја не знам ко је запалио кућу ?'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 A to smo svi znali, zar ne. To je bilo toliko očekivano da nije nikoga iznenadilo. Eto zašto vas artermite to uopšte nije iznenadilo ? Pa zato što ste to očekivali. A zašto ste to očekivali? Pa zato što je istina samo jedna. - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Март 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Ово је урадила српска рука ! На основу чега тврдиш да је ово урадила српска рука? Пази пријатељу "истино", ово су веома озбиљне оптужбе. Ако већ овако нешто износиш онда се представи и кажи своје име јер ово треба и доказати. Овако доводиш људе у забуну. Рекох, ко је год ово урадио тај нема везе ни са Богом ни са Црквом. Подмукли молотовљев коктел на монахе бацио је Србин ! Идиот који је ово урадио кајаће се скупо због овога што је урадио и нека му се Господ смилује ! Моје име и презиме оче мој драги добићете ускоро на кућној адреси у виду судског позива ! Наравно да нема везе са Црквом већ са криминалним бандама раде за новац ! У реду. bighugbighug Немој само да се много нервираш, то утиче на лепоту. Праштај те оче заиста нисам очекивао од Вас овако јадан и глуп одговор ! Узгред да Вас обавестим да лепота у православљу незначи ама баш ништа, важна је ИСТИНА ! Не пада ми напамет да се препуцавам са лажњацима по форуму. Нарочито је добро када неко ко нема храбрости да каже своје име и презиме говори о истини. Пошто је мој одговор глуп и јадан препоручујем ти да више не пишеш на овој теми. Узгред да пазиш на речник. Сигурно да те више нећу толерисати. Моје име ће вам ускоро бити доступно оче јер сте ви и ваш сајт између осталих један од иницијатора и коловођа ове хајке на "секташе" по целој Србији. Можете да ме вређате, нападате, банујете, ма можете шта хоћете може вам се , али заборављате да не можете докле хоћете. Против вас ћу се борити ИСТИНЕ ради и због своје деце која ником нису крива. Misliš ko ono u Kuriru što ste se borili ? Мислиш на запаљену кућу у Житковцу ? Misliš da ja ne znam ko je podmetnuo onu splačinu popu Ivanu u kuriru ? Мислиш да ја не знам ко је запалио кућу ? O pa naravno da znaš. Читаћеш у новинама, јер доћи ће то ђубре опет. Мора да долија кад тад ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Ово је урадила српска рука ! На основу чега тврдиш да је ово урадила српска рука? Пази пријатељу "истино", ово су веома озбиљне оптужбе. Ако већ овако нешто износиш онда се представи и кажи своје име јер ово треба и доказати. Овако доводиш људе у забуну. Рекох, ко је год ово урадио тај нема везе ни са Богом ни са Црквом. Подмукли молотовљев коктел на монахе бацио је Србин ! Идиот који је ово урадио кајаће се скупо због овога што је урадио и нека му се Господ смилује ! Моје име и презиме оче мој драги добићете ускоро на кућној адреси у виду судског позива ! Наравно да нема везе са Црквом већ са криминалним бандама раде за новац ! У реду. bighugbighug Немој само да се много нервираш, то утиче на лепоту. Праштај те оче заиста нисам очекивао од Вас овако јадан и глуп одговор ! Узгред да Вас обавестим да лепота у православљу незначи ама баш ништа, важна је ИСТИНА ! Не пада ми напамет да се препуцавам са лажњацима по форуму. Нарочито је добро када неко ко нема храбрости да каже своје име и презиме говори о истини. Пошто је мој одговор глуп и јадан препоручујем ти да више не пишеш на овој теми. Узгред да пазиш на речник. Сигурно да те више нећу толерисати. Моје име ће вам ускоро бити доступно оче јер сте ви и ваш сајт између осталих један од иницијатора и коловођа ове хајке на "секташе" по целој Србији. Можете да ме вређате, нападате, банујете, ма можете шта хоћете може вам се , али заборављате да не можете докле хоћете. Против вас ћу се борити ИСТИНЕ ради и због своје деце која ником нису крива. Misliš ko ono u Kuriru što ste se borili ? Мислиш на запаљену кућу у Житковцу ? Misliš da ja ne znam ko je podmetnuo onu splačinu popu Ivanu u kuriru ? Мислиш да ја не знам ко је запалио кућу ? O pa naravno da znaš. Читаћеш у новинама, јер доћи ће то ђубре опет. Мора да лија кад тад ! Čuj , imam jedan recept za tebe. Al šanuću ti na pp. - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Шта да лија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука