Jump to content

E tako se to radi, svaka čast na lukavosti!

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

Prelistavajući današnji 24 sata, besplatne novine, naiđoh na 3.strani na neupadljiv ali opet prilično primetan oglas..

----------

BESPLATAN KURS ENGLESKOG !

Početni i napredan nivo.

Učitelji kojima je engleski

maternji jezik.

Upis 24-og marta od 18 do 20 časova

Telefon: 0....

Miloša Pocerca 26 (Blizu kanadse ambasade)

Crkva Isusa Hrista svetaca poslednjih dana

------------------------------

E tako se to radi.

Platiš nekome nešto što mu je potrebno (kurs engleskog). U principu šta je džabe i Bogu je drago, kako kažu Srbi.

Ne pominješ ništa Gospoda..nego onako...slučajno nabaciš da to finansira ta i ta sekta ("Crkva").

Odličan rad.

Kod pravoslavaca taman posla da se nekome nešto plaća. Ima dosta sirotinje i tekućih problema. Mi ne možemo ovako da misionarimo... D a    l i  ? ? ?

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

и код нас има пуно оваквих случајева, све бесплатно језик овај, језик онај, курсеви фолови голови  а уствари  1000000001010

Подели на овим сајтовима

E sad se postavlja pitanje...

da li utvrđeni pravoslavac u veri može da ide na kurs stranog jezika koji organizuje neka sekta.

1. Ako je utvrđen ne može ništa da ga pomeri.

2. Nauči jezik za dž i šta ga briga.

3. Uđe u bazu podataka sekte i dobija mesečno brošure  0203_cool (za naredne besplatne kurseve)

4. Ako ima sreće dobije i neki paket sa odećom i praškom  4chsmu1

5. ... da li je to baš tako...

Ova "crkva" koja drži kurs..mislim da su to mormoni..."Crkva Isusa Hrista svetaca poslednjih dana"

Javljam vam se nakon prvog časa da vam javim kako je...  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Baš me zanima kako će to izgledati, obavezno javljaj.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Не ради се ту толико о лукавости јер они не шире нешто посебно мормонизам по свету,

једино што упознају друге о себи и желе да учине добра дела. Наиме, млади су у обавези да оду у свет и на неки начин чине нешто корисно другима и онда да се врате у земљу.

У томе је поента, барем колико је мени познато. Тако их васпитавају хришћанским идеалима.

Иначе, они верују у Свету Тројицу, али као три бића која чине једног Бога.

Биће поистовећују са личношћу. И имају пуно антропоморфизма које примењују на Бога.

А Бог столује на једној звезди у космосу, ваљда нека која је у центру.

Поред Библије имају и своју црквену књигу - Мормон.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Evo nešto o ekipici koja tamo boravi...

-------------

http://www.srpskadijaspora.info/vest.asp?id=6785

Подели на овим сајтовима

Evo nešto o ekipici koja tamo boravi...

-------------

http://www.srpskadijaspora.info/vest.asp?id=6785

Ма јок, какви мормони, то су наши језуити из америчког Opus Dei, само смо их тако прерушили у мормоне да их одмах не прокужите, хехехе! Иначе смо ми способни да их маскирамо у шта год хоћете, у грање и жбуње, могу изгледати као ваш отац или мајка, брат или сестра или ваш најбољи пријатељ, пријатељица. Мормони су то најлакше шта ми можмо од њих направит, могу изгледати и као вехабије или астронаути или златна рибица у акварку. А морају бити дискретни да их не препознате док тамо католиче села и градове по Србији, хехехе!

0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Ма јок, какви мормони, то су наши језуити из америчког Opus Dei, само смо их тако прерушили у мормоне да их одмах не прокужите, хехехе! Иначе смо ми способни да их маскирамо у шта год хоћете, у грање и жбуње, могу изгледати као ваш отац или мајка, брат или сестра или ваш најбољи пријатељ, пријатељица. Мормони су то најлакше шта ми можмо од њих направит, могу изгледати и као вехабије или астронаути или златна рибица у акварку. А морају бити дискретни да их не препознате док тамо католиче села и градове по Србији, хехехе!

Постављена слика

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...