Ненад Р. Написано Август 26, 2017 Пријави Подели Написано Август 26, 2017 Ово јаре ме подсећа и на моје детинство. Имао сам и ја јаре. Играли смо се са њим, оно је трчало са нама. Играо сам се са децом, али што сам волео животиње то је за причу.Псе мачке обожавао. Од мачака сам бивао често изгребан али то ми није нимало сметало, тако да и дан данас волим животиње. Тада није било прање руку после дирања животиња па ми ништа није фалило. Сада сам само мало променио став, треба да деца перу руке када дирају животиње, али треба им омогућити да дирају животиње. Lady Godiva, Tavita and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Josip Broz Tito Написано Август 26, 2017 Пријави Подели Написано Август 26, 2017 Sjećam se kad sam skuhal svinjsku glavu nama djeci iz moje obitelji kako smo svi dobili proljev. Roditelji su me potom strogo kaznili. Zato sam postal komunistom! Tavita and goranger је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 26, 2017 Пријави Подели Написано Август 26, 2017 пре 8 минута, Josip Broz Tito рече Sjećam se kad sam skuhal svinjsku glavu nama djeci iz moje obitelji kako smo svi dobili proljev. Roditelji su me potom strogo kaznili. Zato sam postal komunistom! I ja se sećam toga Zato si nas posle ovde....kuhal samo tako goranger, АлександраВ and Tavita је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Josip Broz Tito Написано Август 26, 2017 Пријави Подели Написано Август 26, 2017 пре 2 минута, Драшко рече I ja se sećam toga Zato si nas posle ovde....kuhal samo tako Jeli bogati kako se ti toga sjećaš kad je to moje sjećanje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 26, 2017 Пријави Подели Написано Август 26, 2017 пре 2 минута, Josip Broz Tito рече kad je to moje sjećanje? Како твоје кад је то колективно сећање Ненад Р. and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 26, 2017 Пријави Подели Написано Август 26, 2017 пре 11 минута, Josip Broz Tito рече Jeli bogati kako se ti toga sjećaš kad je to moje sjećanje? Kljukali nas u OŠ kad smo bili mali...te si skuhal tu glavu, te si voleo pesmu "za svaku dobru reč..." Te "meknite se sve gore, da se bu videlo Zagorje...i zipka ta" Kud ti ona Ličanka nije skuhala neki prebranac da malo....ranije sjašeš sa Dedinja Tavita and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 26, 2017 Пријави Подели Написано Август 26, 2017 ....јер, сви смо ми били тито ... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Josip Broz Tito Написано Август 26, 2017 Пријави Подели Написано Август 26, 2017 пре 2 минута, Драшко рече Kljukali nas u OŠ kad smo bili mali...te si skuhal tu glavu, te si voelo pesmu "za svaku dobru reč..." Te "meknite se sve gore, da se bu videlo Zagorje...i zipka ta" Kud ti ona Ličanka nije skuhala neki prebranac da malo....ranije sjašeš sa Dedinja Ličanku mi nemoj dirati. Srce me moje boli kad se sjetim kako smo bili razdvojeni, ali moralo se tako zbog države. Ja zbilja ne znam kako svi ovo za svinjsku glavu znate. Moguće da sam nekom drugu ispričao pa da je on to nekom prenio a posle neko zapisao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Josip Broz Tito Написано Август 26, 2017 Пријави Подели Написано Август 26, 2017 пре 4 минута, АлександраВ рече ....јер, сви смо ми били тито ... Eto vidiš. Lakše ste svi bili Tito, nego Isus. Jer Tito je realan! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 26, 2017 Пријави Подели Написано Август 26, 2017 Управо сада, Josip Broz Tito рече Lakše Нико није помињао лакше. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 26, 2017 Пријави Подели Написано Август 26, 2017 Управо сада, Josip Broz Tito рече Ličanku mi nemoj dirati. Srce me moje boli kad se sjetim kako smo bili razdvojeni, ali moralo se tako zbog države. Ja zbilja ne znam kako svi ovo za svinjsku glavu znate. Moguće da sam nekom drugu ispričao pa da je on to nekom prenio a posle neko zapisao. Možda Nazor ili tako neko Ok, izvini sa Đovani (Jovanku) Inače ja sam se krstio prisustvu tvog unuka Joške, i mog dede Arse koga si poslao na all inclusive na "Kvarner" Josip Broz Tito је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Josip Broz Tito Написано Август 26, 2017 Пријави Подели Написано Август 26, 2017 Управо сада, АлександраВ рече Нико није помињао лакше. Hajde, hajde, lijepo priznajte da vam je bilo lakše biti komunistima nego sad pravoslavcima. Pa ja sam vas ustvari spasio od mračnjaštva popovskog. Evo pogledaj kakvi ste sad. Svi ste potonuli ko Titanik. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Август 26, 2017 Пријави Подели Написано Август 26, 2017 1 hour ago, Milan Nikolic рече сабљу шјекиру, брт. Аристарх је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 26, 2017 Пријави Подели Написано Август 26, 2017 Управо сада, Josip Broz Tito рече Hajde, hajde да свирамо гајде... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Josip Broz Tito Написано Август 26, 2017 Пријави Подели Написано Август 26, 2017 пре 2 минута, Драшко рече Možda Nazor ili tako neko Ok, izvini sa Đovani (Jovanku) Inače ja sam se krstio prisustvu tvog unuka Joške, i mog dede Arse koga si poslao na all inclusive na "Kvarner" Joška nije pravi komunist. No ja mu opraštam, kao i ostalim srbima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука