Jump to content

Шешељ стиже из Хага

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 9. 11. 2014. at 22:09, Manolis рече

Једино ако се учлани у назадну странку, дотле ће морати да се покаже на изборима и да преџе цељзијус. :Д

Ono jes'. Ali znajući Šešelja možemo očekivati da upadne u skupštinu i kaže: "Gde god su svpski vadikali tamo je i Svpska vadikalna stvanka"! I da sedne na mesto predvidjeno za članove SNS-a. ;)

Подели на овим сајтовима

da proslavim 2000tu poruku ovde uz

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

kakav god da je seselj kao osoba, ovakav i onakav on je nas nacionalni mucenik, zato mi bez veze ove sprdnje na njegov racun....

vjerovatno mnogi misle ovaj kordun sirovina, divljak s brda zatucao se u seseljevu ideologiju ko i mnogi psihicki prolupali i slicne stvari... ne, ja se nikad sa njim politicki nisam slagao, ali mi je nacionalno svetinja, zaebavam se sam sa sobom kad mi najteze, sa nacionalnim nikada, al nikada, zato i ne razumijem druge ljude koje smatram za patriote kad to cine, stvarno ne razumijem.

Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2014. at 12:29, kordun рече

kakav god da je seselj kao osoba, ovakav i onakav on je nas nacionalni mucenik, zato mi bez veze ove sprdnje na njegov racun....

vjerovatno mnogi misle ovaj kordun sirovina, divljak s brda zatucao se u seseljevu ideologiju ko i mnogi psihicki prolupali i slicne stvari... ne, ja se nikad sa njim politicki nisam slagao, ali mi je nacionalno svetinja, zaebavam se sam sa sobom kad mi najteze, sa nacionalnim nikada, al nikada, zato i ne razumijem druge ljude koje smatram za patriote kad to cine, stvarno ne razumijem.

Ja sam umetnik i moj zivot je vezan za pozoriste. Seselj je jedini politicar kojeg znam da je upadao u nacionalno pozoriste sa svojom hordom istomisljenih divljaka i prekidao predstave... Varvarizam.

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2014. at 12:53, cloudking рече

Ja sam umetnik i moj zivot je vezan za pozoriste. Seselj je jedini politicar kojeg znam da je upadao u nacionalno pozoriste sa svojom hordom istomisljenih divljaka i prekidao predstave... Varvarizam.

Ја не волем варваризам, ал морам да признам да сам тада подржао тај варваризам. А подржао бих га поново.

Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2014. at 13:37, Жељко рече

Ја не волем варваризам, ал морам да признам да сам тада подржао тај варваризам. А подржао бих га поново.

Zasto?

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 9. 11. 2014. at 21:48, Жељко рече

А имал овде ишта да сам ја реко а да је неком под конац?

Не можеш свима удовољити.

Нисам те "боцкао" у смислу да тражим расправу. Чисто си ме натјерао на размишљање оном реченицом. Стварно, Шешељ, велики Србин и највећи националиста... Које су његове заслуге? Шта је постигао?

Он јесте велика личност, али који су му резултати? Не видим неке велике и значајне, осим дефинисања крајње српске деснице. Има ли још неко какво мишељње о томе?

Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2014. at 13:37, Жељко рече

Зашто?

Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2014. at 14:35, Ћириличар рече

Не можеш свима удовољити.

Нисам те "боцкао" у смислу да тражим расправу. Чисто си ме натјерао на размишљање оном реченицом. Стварно, Шешељ, велики Србин и највећи националиста... Које су његове заслуге? Шта је постигао?

Он јесте велика личност, али који су му резултати? Не видим неке велике и значајне, осим дефинисања крајње српске деснице. Има ли још неко какво мишељње о томе?

1. организовање добровољаца

2. подршка Милошевићу да опстане 10 година на власти

3. стварање партије која ће владати Србијом наредних 100 година и тренутно је на власти

4. дефинисање српског национализма ( с којим се ич не слажем)

5. први пут у историји раздвојен српски патриотизам од СПЦ

6. интеграција ДБ кадрова из комунистичке у националистичку идеологију

7. чупање каблова у скупштини

8. патент "кор од банане"

9. хладан шамар западној пропаганди

10 успешна борба са хашким судом и на крају шта је ово доли победа

Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2014. at 15:06, Жељко рече

Зато што су прекинули представу

Iako ne mogu da verujem da postavljam ovo pitanje ikada ikome ali zasto je dobro prekinuti jednu pozorisnu predstavu?

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2014. at 8:11, МилошБГ рече

da proslavim 2000tu poruku ovde uz

da proslvimo 20 567 poruku uz  tuznu istinu... :D

ajd da vidimo ko jos koristi takve slogane? :)

nsspuc1.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2014. at 15:19, cloudking рече

Iako ne mogu da verujem da postavljam ovo pitanje ikada ikome ali zasto je dobro prekinuti jednu pozorisnu predstavu?

Није требало ни дозволити да се игра.

Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2014. at 15:21, Млађони рече

da proslvimo 20 567 poruku uz  tuznu istinu... :D

ajd da vidimo ko jos koristi takve slogane? :)

nsspuc1.jpg

И пошвабљена кокарда...

ужас!

Подели на овим сајтовима

On 10. 11. 2014. at 15:29, Жељко рече

И пошвабљена кокарда...

ужас!

Vaistinu. :)

Ja bih d stvimo zmaja i slem sa rogovima na zastavu :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...