Jump to content

Шешељ стиже из Хага

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 8. 11. 2014. at 20:23, Жељко рече

Где су ти докази да је лаж?

Немају потребе или немају аргументе?

Не и није...пола ће вас Шеки сад поизбацивати јер да сте били способни не бисте му упропастили странку.

Бесмисленост те приче најбољи је доказ да је то лаж...

А  које аргументе СНС има? Идиотлуке оног Вучићевића и његових ,,поузданих извора"?. Ма дај, молим те...

Ово последње: нису СРС уништили ни Шаровић, ни  Радета, него издајници Вучић и Тома, тога је Шешељ итекако свестан. Зашто би он био љут на оне који су отали верни СРС? Извини, али ниђе везе у тој твојој тврдњи...

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 20:15, Православни Србин рече
едноставно, људи се радују Војином повратку и очекују да то скине рејтинг издајничком режиму.

Чек, ако сам те добро разумео Шешељев повратак ће да послужи томе да се скине рејтинг режиму?

Нису ли исто писали и причали режимски новинари и аналитичари?

Мислим ја не верујем у то скидање рејтинга али ми је занимљиво да ако режимски новинари то кажу онда ви који сте противници режима кажете: Лажу зли плаћеници!"

Али ако то исто ви кажете онда је то истина која је само једна и једина и то баш ваша.

Ал све је то без везе.

Оно што је мени ту кључни проблем јесте да ће Шешељев повратак бити у служби Српско/Српских превирања, зарад "скидања рејтинга режиму".

Зато сам говорио пре годину дана и пре пола године да ако ће Шешељ доћи у Србију да се бави политиком онда је боље за нас и за њега да умре у Хагу.

Јер његов повратак ће бити неславан и за њега и за Србију.

Ово је уствари оно понижење које ви просечни напаљени револуционарни Срби никад нисте у стању да видите а које нам запад увак ували.

Брига ме оћел рушити Вучића и дали ће сутра и сам Шешељ лично засести у фотељу премијера Србије.

Ал реално боље је да је умро у Хагу.

Биће циркуса, водаће га ко мечку по медијима, са тв-а на тв. По новинама и митинзима. Лепиће његове постере по целој Србији. Надахњиваће се многи његовим речима и тиме како је доакао режиму или неком новинару или било коме већ.

И кад се цео циркус заврши, а с обзиром на околности дуго неће ни трајати, остаће само горак укус, још једне подле намештаљке трулог запада дивљим и сировим Србљима да су будале и да могу да нам раде шта хоће, да могу буквално узети два рођена брата и окувати грађански рат, а ми ћемо да се ложимо и да навијамо час за једног брата час за другог не схватајући да су они само ( без обзира на сву њихову реторику ) марионете у рукама неке бриселске бабетине.

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 20:31, Православни Србин рече

Ово последње: нису СРС уништили ни Шаровић, ни  Радета, него издајници Вучић и Тома, тога је Шешељ итекако свестан. Зашто би он био љут на оне који су отали верни СРС? Извини, али ниђе везе у тој твојој тврдњи...

Ма иди. Од Томе и Вучића је прошло 6 година.

Што се СРС није опоравио за 6 година? 

Зато што је неспособан.

Ето зашто.

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 20:22, Жељко рече

Ама човече не би га ни пустили да му није пар месеци остало од живота.

Запад се више боји Шешеља него актуелни режим.

Која је поента теоретисати о ШББКББ ?

zato sto hocu da kazes to sto si rekao sad, mislio sam da si i ti kreno sa pricom kako je seselj niko i nista danas... seselj i kad ode ostace u srpskom narodu jako dugo vremena i to sigurno, to mjesto si je obezbjedio, mada je tesko to sa naseg horizonta dogadjaja sad vidjeti

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 20:35, Жељко рече

Чек, ако сам те добро разумео Шешељев повратак ће да послужи томе да се скине рејтинг режиму?

Нису ли исто писали и причали режимски новинари и аналитичари?

Мислим ја не верујем у то скидање рејтинга али ми је занимљиво да ако режимски новинари то кажу онда ви који сте противници режима кажете: Лажу зли плаћеници!"

Али ако то исто ви кажете онда је то истина која је само једна и једина и то баш ваша.

Не, нису. Они су причали (и причају) да се Шешељ враћа зато што постоји тајни ,,паклени план" да се изазову нереди, да се дестабилизује Србија, да се скрене Србија са ,,ЕУ-пута", итд. Дакле, то су причали режимски новинари и плаћеници.

И ти то врло добро знаш, само чини ми се да се мало правиш блесав.

Оно што је мени ту кључни проблем јесте да ће Шешељев повратак бити у служби Српско/Српских превирања, зарад "скидања рејтинга режиму".   Зато сам говорио пре годину дана и пре пола године да ако ће Шешељ доћи у Србију да се бави политиком онда је боље за нас и за њега да умре у Хагу. Јер његов повратак ће бити неславан и за њега и за Србију.

Ма да, то сад свако може да каже...знаш то власти увек раде, увек се позивају на национално јединство, увек су против подела (наравно, све је то лицемерно и лажно) кад им то одговара да би остали на власти. Па и Тадић је то радио, није Вучић то измислио.

Тако и сад ви причате ту причу.

Ово је уствари оно понижење које ви просечни напаљени револуционарни Срби никад нисте у стању да видите а које нам запад увак ували.

Е, па видиш, за мене је много веће понижење било кад је потписан онај срамни бриселски споразум, много веће понижење је било када су Вучић и Вулин гурали Србе на Тачијеве изборе, много веће понижење је било организовање геј-парада, и многа друга понижења која су Вучић и СНС приредили српском народу, а приредили су их. А све то по диктату истог тог запада и Брисела који сад, наводно каже Вулин, руши Вучића. Где сте тада били да говорите против тих понижења? И тада сте пенили против ,,злих Срба револуционара" који се буне против ,,Вучићеве мудре политике". Искрено, мислим да би и Карађорђе, данас, од вас добио ту етикету ,,Срба револуционара", коју лепите свима који кажу истину: да је Вучићев режим издајнички режим...

Е Жељко, Жељко...

Брига ме оћел рушити Вучића и дали ће сутра и сам Шешељ лично засести у фотељу премијера Србије.

Па не би рекао да те баш брига, ал ајд сад...

И кад се цео циркус заврши, а с обзиром на околности дуго неће ни трајати, остаће само горак укус, још једне подле намештаљке трулог запада дивљим и сировим Србљима да су будале и да могу да нам раде шта хоће, да могу буквално узети два рођена брата и окувати грађански рат, а ми ћемо да се ложимо и да навијамо час за једног брата час за другог не схватајући да су они само ( без обзира на сву њихову реторику ) марионете у рукама неке бриселске бабетине.

Мање-више сличне ствари тврди и Вучићевић. Само што и ти и он забораваљте да је Србија окупирана, да њоме владају западне марионете, да нико горе не понижава Србију и Србе од њих (тренутно су то Вучић и СНС),итд.

Али, ви и даље страхујете од Шешеља и његов долазак за вас је највеће ,,понижење"...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Мислим џаба ја причам и боље ми је да сам ћутао.

Мада нисам ни очекивао да ме разумеш и претпостављао сам да ћеш овако све схватити.

Како год. Време ће показати све.

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 21:04, Жељко рече

Мислим џаба ја причам и боље ми је да сам ћутао.

Мада нисам ни очекивао да ме разумеш и претпостављао сам да ћеш овако све схватити.

Како год. Време ће показати све.

Жељко, извини, али немаш аргумената, то је јасно ко дан. 

Него, мислим да је важан овај део о понижењима, тако да ћу то само поновити: па видиш, за мене је много веће понижење било кад је потписан онај срамни бриселски споразум, много веће понижење је било када су Вучић и Вулин гурали Србе на Тачијеве изборе, много веће понижење је било организовање геј-парада, и многа друга понижења која су Вучић и СНС приредили српском народу, а приредили су их. А све то по диктату истог тог запада и Брисела који сад, наводно каже Вулин, руши Вучића. Где сте тада били да говорите против тих понижења? И тада сте пенили против ,,злих Срба револуционара" који се буне против ,,Вучићеве мудре политике". Искрено, мислим да би и Карађорђе, данас, од вас добио ту етикету ,,Срба револуционара", коју лепите свима који кажу истину: да је Вучићев режим издајнички режим...

Дакле, у поређењу са понижењима која је српском народу приредио Вучићев режим, Шешељев долазак је ипак много мање понижење...

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 20:39, kordun рече

zato sto hocu da kazes to sto si rekao sad, mislio sam da si i ti kreno sa pricom kako je seselj niko i nista danas... seselj i kad ode ostace u srpskom narodu jako dugo vremena i to sigurno, to mjesto si je obezbjedio, mada je tesko to sa naseg horizonta dogadjaja sad vidjeti

Тачно, брате Кордун. Шешељ је свој траг оставио у српској историји. Ево, пренећу један одличан коментар са једног другог форума:

Шешељ је за разлику од свих осталих, актуелних политичара, једини који није мењао идеологију, једини који је пркосио хашкој накарадији и једини Србин који је своје иностране противнике, окупаторе Србије, правио смешним и чинио нас поносним што смо Срби. Његова унакрсна испитивања, која сам пратио са великом пажњом, ућиће у анале кривичног процесног права. Ја не знам ни за један сличан случај потпуног разваљивања једне оптужнице као што је то случај са Шешељевом. 

Такође, хрватске експерте је тако разобличио да је сваки објективан посматрач морао доћи до спознаје колико је бедна и ниска званична хр политика. Што се тиче историјских предавања које је држао, и она ће у мислима српског народа оставити јаснан програм. На трагу Дучића, Кочића и осталих великих српских имена која су нас прославила и учинила нашу историју светлом. Када историја да свој суд, Шешељ ће, ако ни због чег другог, оно због невероварног поноса, пркоса и знања које је демонстрирао у Хагу, имати значајно место, а ликови попут Вулина и осталих компрадора, конвертита и фарисеја који продају сва нацвионална блага, у историји ће бити забележени као обичне марионете којих ћемо се и ми и наши унуци стидети.

Дакле, поштовање према Шешељу нема везе са страначком припадношћу, јер лично сматрам да њега поштују сви честити и поштени Срби, без обзира за коју странку гласају.

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 21:07, Православни Србин рече

Жељко, извини, али немаш аргумената, то је јасно ко дан. 

Него, мислим да је важан овај део о понижењима, тако да ћу то само поновити: па видиш, за мене је много веће понижење било кад је потписан онај срамни бриселски споразум, много веће понижење је било када су Вучић и Вулин гурали Србе на Тачијеве изборе, много веће понижење је било организовање геј-парада, и многа друга понижења која су Вучић и СНС приредили српском народу, а приредили су их. А све то по диктату истог тог запада и Брисела који сад, наводно каже Вулин, руши Вучића. Где сте тада били да говорите против тих понижења? И тада сте пенили против ,,злих Срба револуционара" који се буне против ,,Вучићеве мудре политике". Искрено, мислим да би и Карађорђе, данас, од вас добио ту етикету ,,Срба револуционара", коју лепите свима који кажу истину: да је Вучићев режим издајнички режим...

Дакле, у поређењу са понижењима која је српском народу приредио Вучићев режим, Шешељев долазак је ипак много мање понижење...

Имао бих аргументе кад бих се спустио на твој ниво.

Ал шта ће ми то више у животу.

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 21:13, Жељко рече

Имао бих аргументе кад бих се спустио на твој ниво.

Ал шта ће ми то више у животу.

Ма важи...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...