Jump to content

Шешељ стиже из Хага

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 8. 11. 2014. at 19:38, Православни Србин рече
Међутим, то што си се ти ухватио само за ту кованицу (ајд, да признам и да је то ружно, јесте) а игнорисао све остало што сам написао, довољно говори о томе да немаш аргумената, као и већина оних који отворено или прикривено бране Вучића и СНС-режим...

Ма аргументе имам да те згазим као муву, ал имам и високу температуру а и оматорио сам на овим форумским дискусијама па ме више мрзи.

На крају никад неке вајде од тога није било.

Изгазио сам тако на стотине форумаша и џаба, они се само окрену оду на други форум и опет наставе ко Шваба тралала...

Тако да извини, хеби га, искрено да ти кажем мрзи ме.

Понекад ћу понешто набацити чисто да вам разбијем те трипчине које имате, и то је то. Ти наравно имаш све право овога света да и даље тврдиш како је то само због мојега одсуства аргумената, не љутим се наравно, него је управо то стил одсуства аргумената када некоме оспораваш аргументе и пре него их изнесе.

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 20:08, Православни Србин рече

Ма знам ја да та прича није од јуче, пласирају њу напредњаци малтене од кад су основали СНС.

Али, ипак за такву тврдњу немају ниједан једини доказ.

А причати тако неке приче без иједног доказа, јесте безобразлук. А и кривично дело. Ма није им свеједно што се Воја враћа, признао ти то или не...

А нема доказа ни да је лаж.

А нешто се радикали нису ни потрудили да то негирају.

Искрено мислим да је највећа фрка у врху СРС-а што се Шешељ враћа, има да их испостројава данима и вероватно пола поизбацује.

А СНС као што знаш је посебна странка. 

Подели на овим сајтовима

Извор: Танјуг, РТВ

Вучић: Шешељу желим добро здравље и брз опоравак

КИКИНДА -

Премијер Србије Александар Вучић рекао је данас да лидеру Српске радикалне странке Војиславу Шешељу, који је пуштен на привремену слободу из Хашког трибунала, жели добро здравље и брз опоравак.

video_icon.gif

"И то је све, нема ни 'и' ни 'али'", рекао је Вучић одговарајући на питања новинара после отварања граничног прелаза Наково-Лунга код Кикинде.

На поновљена питања новинара у вези са Шешељем и да ли је разговарао са Хашким трибуналом о условима његовог пуштања, Вучић је кратко одговорио "не".

"Ми му желимо добродошлицу, брз опоравак и добро здравље", рекао је Вучић.

Он је, на питања да прокоментарише изјаву министра за рад, запошљавање, борачку и социјалну заштиту Александра Вулина који је рекао да је пуштање на слобуду Шешеља покушај дестабилизације Србије, премијер Вучић је навео да Вулина веома поштује, али да то неће да коментарише.

vucic-u-nakovu_660x330.jpg
Танјуг (Сава Радовановић)

"А што се тиче стабилности Србије и многих који чекају некакву врсту нестабилности, подсећам да су многи призивали 'украјински сценарио' у изборној кампањи", рекао је Вучић.

Још се не зна Рама посетити Прешево

Премијер Александар Вучић изјавио је данас да још није познат план посете албанског премијера Едија Раме Србији, те ни да ли ће он посеити Прешево.

"У Београду су јуче била три премијера, нисам стигао да се бавим том посетом", рекао је премијер и додао да ће се Рамом бавити током викенда.

У Београду су у петак боравили француски, румунски и црногорски премијер.

"Још не знам", казао је Вучић на питање да ли ће Еди Рама посетити Прешево.

Он је назначио да Србија постаје све значајнији фактор у Европи и свету и то илустровао чињеницом да је јуче био француски премијер Мануел Валс, да је данас са румунским премијером дошао из Београда, да је јуче био и црногорски премијер Мило Ђукановић, да за два дана долази албански премијер Еди Рама, а за четири дана и заменик немачке канцеларке Ангеле Меркел, Зигмар Габријел.

"Мислим да то довољно говори како се Србија понаша", рекао је Вучић.

Он је додао да је предузео најтеже мере које је један политичар могао да предузме на територији јужне Европе, а да на то није натеран.

Навео је да је то урадио зато што сматра да је то најбоље за земљу и зато што га оцена тога што је урадио и што ради интересује у историјском смислу, а не како ће на то да гледа дневна политика.

"Поносан сам на то", рекао је Вучић и додао да је уверен да ће Србија већ од 2016. године бити земља са највећим привредним растом у Европи.

"Кад народ буде мислио да му је боље са Пајтићем, Шешељем, или било којим другим политичарем, склонићу се  са власти"

Вучић је поручио да је његов посао да води земљу и да ће то радити све док за то има подршку народа.

"Никада себи нећу да дозволим због тога што мислим да радим најбоље за своју земљу, што радим поштено и смем свакога у лице да погледам, и пошто је то тако, не желим да држим власт мимо народне воље", рекао је Вучић одговарајући на питања новинара.

"Ја да будем (председник ДС и премијер Војводине) Бојан Пајтић и да са шест или 16 одсто држим власт, не пада ми на памет", казао је Вучић одговарајући на питање да ли ће ући у политичку полемику са лидером радикала Војиславом Шешељем кад се буде вратио у Србију из Трибунала у Хагу.

Вучић је додао да ће се онога тренутка кад народ буде мислио да му је боље са Пајтићем, Шешељем, или било којим другим политичарем, тог тренутка склонити са власти.

Како је додао, он је на месту премијера народном вољом.

"Немојте да бринете. Ја да држим власт по сваку цену, не пада ми на памет", поручио је Вучић.

Навео је да је уверен и да када оде са власти, када изгубе неке изборе, да ће у историји јасно и недвосмислено, као што се у Немачкој суди о раду бившег канцелара Герхарда Шредера, тако судити и ономе што је он урадио за Србију.

"А Србија ће за две, три године бити много боље место за живот, сигурније место за живот, биће много уваженија земља, а никада није била уваженија него што је то данас", закључио је премијер Србије који је данас са румунским премијером отворио гранични прелаз Наково - Лунга, код Кикинде.

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 20:01, Жељко рече

Ма ја то по дифолту, јербо је цео нет затрпан револуционарима.

А и имам неку одвратност према револуционарима, некако се од малена осећам као контрареволуционар.

Ништа лично.

Ма,претерујеш човече, какви револуционари, какви бакрачи.

Једноставно, људи се радују Војином повратку и очекују да то скине рејтинг издајничком режиму.

Какве револције, какви,,паклени планови", маните се тих прича и те параноје...

Њихов је посо да од мрава праве слона. Од политичких противника криминалце. Од полумртвог Шешеља да праве тек рођеног  тираносауруса рекса.

Ево, ја мислим да је ружно што стално помињеш то ,,полумртви Шешељ", ,,само што није умро", итд, написао сам већ и поновићу: то колико ће ко да живи, то је ипак у Божијим рукама (молим се Богу да Воја поживи што дуже), тако да људи који лицитирају ,,ево, само што није умро", ,,Шешељ је на самрти",  итд, тиме само говоре о себи и ни о чему другом...

И ту улогу мученика Вучић прво добро се уживео, а друго добро је носи, баш му иде. Народ га стварно као таквог препознаје. Мислим настрану то што код Срба сваки владар страда ( не значи и да је сваки свети мученик ) и што како сам чуо и сам Вучић је свестан те могућности. Али он је до сад једини који је на тој причи профитирао. Добро сем Тита, тај је профитирао на свим причама и на свим матрицама балканског менталитета.

Вучић је профитирао јер није постојала алтернатива досманлијском режиму, који се смучио народу и на отвореним лажима којима је лагао српски народ. Али, свакој лажи дође крај, доћиће крај и Вучићевим лажима...

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 20:12, Жељко рече

Не знам ја чито у новинама да долази да се свети.

А где си то читао? Јел у ,,Информеру"? 

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 20:11, Жељко рече

А нема доказа ни да је лаж.

А нешто се радикали нису ни потрудили да то негирају.

Искрено мислим да је највећа фрка у врху СРС-а што се Шешељ враћа, има да их испостројава данима и вероватно пола поизбацује.

А СНС као што знаш је посебна странка. 

Наравно да је лаж.

Радикали немају ни потребе да се труде да оповргавају тако небулозне глупости које пласирају СНС-спинери...

Ма јесте, највећа фрка је у СРС, како да не...

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 17:45, Жељко рече

О Боже која сте ви деца!!!

Сви, ја мислио да имам озбиљне саговорнике.

Прво Шешељ је лоша инвестиција. Нико чак ни противници Вучића неће финансирати ту инвестицију јер сви али баш сви знају да јој је рок веома кратак.

Ово морам овако рећи, јесте безочно, али на жалост ви то очигледно нећете да видите.

Друго чак и да помоћу штапа и канапа дође до неких финансија, СРС је у расулу, сви јачи кадрови су прешли у СНС и ни један се неће вратити. Пре свега јер лично познају Шешеља а код Шешеља нема праштања. Значи никоме није рачуница да се врати.

Значи СРС у расулу без кадрова и без изгледа за кадровима у скорије време, а време је у овом случају кључно.

Треће чак и ДС који тренутно из интереса финансира и подржава СРС неће уложити толики труд у рехабилитацију СРС-а пре свега што су свесни да је то промашена инвестиција и на крају што ако би се СРС опоравио не би им захвалио на томе него би им био противник.

Значи и тзв. пријатељи СРС-а су заправо њихови непријатељи.

Што се тиче осталих патриотских партија. НИКО, али апсолутно нико неће хтети да се подреди пропалом СРС-у и на смрт болесном Шешељу. Чак шта више сви ће у њима видети сад мало озбиљнију конкуренцију и пре ће ући у дил са Вучићем против Шешеља него са Шешељом против Вучића. Почевши од Двери па до ДСС-а и свих других.

Запамтите ово што сам рекао па ћемо после гледати ко заиста има везе а ко нема везе са политичком анализом.

Љигаве и формалне изјаве о ненападању или некаквој подршци - сви из тзв патриотског блока ће дати на почетку али пратите ток ствари.

Оно што је најлуђе у целој овој причи јесте то да ће Вучић са Шешељом на политичкој сцени још и профитирати.

ja sam tebi reko da zanemaris bolest, pa da onda sagledas efekat koju bi seselj mogao da izazove na politickoj sceni, znam i ja da od tog svega nema nista, nemojte podcjenjivati seselja on ima talenat da okupi oko sebe ne obicne ljude nego fanatike u neku ruku. da je njemu zdravlja ne bi ti bilo bas tako kako ti pricas,a ovako u ovim uslovima to ce biti tako....

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 20:18, feeble рече

Brz oporavak coveku koji ima metastaze. Pa ovaj ne moze da bude pristojan, dzaba mu onaj lazni osmeh.

Па јесте пристојан. Како си дошао до тога  да није пристојан?

Ал не значи да није циник.

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 20:08, Жељко рече

Ма аргументе имам да те згазим као муву, ал имам и високу температуру а и оматорио сам на овим форумским дискусијама па ме више мрзи.

На крају никад неке вајде од тога није било.

Изгазио сам тако на стотине форумаша и џаба, они се само окрену оду на други форум и опет наставе ко Шваба тралала...

Тако да извини, хеби га, искрено да ти кажем мрзи ме.

Понекад ћу понешто набацити чисто да вам разбијем те трипчине које имате, и то је то. Ти наравно имаш све право овога света да и даље тврдиш како је то само због мојега одсуства аргумената, не љутим се наравно, него је управо то стил одсуства аргумената када некоме оспораваш аргументе и пре него их изнесе.

Ма важи...

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 20:20, kordun рече

ja sam tebi reko da zanemaris bolest, pa da onda sagledas efekat koju bi seselj mogao da izazove na politickoj sceni, znam i ja da od tog svega nema nista, nemojte podcjenjivati seselja on ima talenat da okupi oko sebe ne obicne ljude nego fanatike u neku ruku. da je njemu zdravlja ne bi ti bilo bas tako kako ti pricas,a ovako u ovim uslovima to ce biti tako....

Ама човече не би га ни пустили да му није пар месеци остало од живота.

Запад се више боји Шешеља него актуелни режим.

Која је поента теоретисати о ШББКББ ?

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 20:19, Православни Србин рече

Наравно да је лаж.

Радикали немају ни потребе да се труде да оповргавају тако небулозне глупости које пласирају СНС-спинери...

Ма јесте, највећа фрка је у СРС, како да не...

Где су ти докази да је лаж?

Немају потребе или немају аргументе?

Не и није...пола ће вас Шеки сад поизбацивати јер да сте били способни не бисте му упропастили странку.

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 20:19, Жељко рече

Други су то пренели,ту причу први су пласирали Вучићеви Информер и слични. А онда то прихватио и досманлијски Блиц.

А Шешељ рекао да жели да уништи СНС, политички наравно, а не да се свети деци и унуцима, како су то спинери и ботови пласирали. А иначе, ту причу пласирали су још кад је пре неколико месеци Шешељ требало да буде пуштен. Сада опет пласирају ту причу.

То још једном показује колико су Вучић и његови послушници ниско пали...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...