Jump to content

Шешељ стиже из Хага

Оцени ову тему

Препоручена порука

zalud pominjes Boga

Ti ces da mi odredids zalazes se za ideologiju i coveka koja da se sprovede u delo mora da se pobije ili proteraa gomila ljudi.... i jos ga 'ladne glave pravdas kako je on ok i nije ratohuskac....

Sio mi ga djura....

U cemu se onda on razlikuje od onih koji su tebe proterali? Samo u "dresu" koji nosi. Isti je to sljam.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

QQ, vukajlija moze samo od Vucica da zivi. Mnogo dobro

http://vukajlija.com/reakcije/153853

http://vukajlija.com/reakcije/153805

http://vukajlija.com/reakcije/131525

:Д 

Подели на овим сајтовима

Ti ces da mi odredids zalazes se za ideologiju i coveka koja da se sprovede u delo mora da se pobije ili proteraa gomila ljudi.... i jos ga 'ladne glave pravdas kako je on ok i nije ratohuskac....

Sio mi ga djura....

U cemu se onda on razlikuje od onih koji su tebe proterali? Samo u "dresu" koji nosi. Isti je to sljam.

dalko vise glava je palo za demokratiju pa to nije argument protiv demokratije

Подели на овим сајтовима

inace sta ti imas da mi o icemu popujes, meni i bilo kome, sam si rekao tu da nemas svetinje u zivotu sem hrista, pa si onda naknadno prosirio na crkvu i svetce. tebi da je hristos vrhovna svetinja onda bi bilo logicno da su ti i mnoge druge stavri svetinje, poput oca, majke, covjek uopste, svetinja je i istina, pravda, saosjecanje sa mucenistvom, srpske zrtve npr. sve to ti je hristov lik u ljudima, samo men se cini da su tebi svetinje u zivotu neke pravne norme i akti, bilo domaci il medjunarodni, sta da ti kazem, u gadnom si dusevnom sosu, spasavaj se, ja ti to od srca zelim, pobjedi frustracije, ne moras ih prosipati po drugim ljudima 

Подели на овим сајтовима

Vladika Irinej: Šešelju ugrožena ljudska prava!    

Činjenica da se u 21. veku neko 12 godina nalazi u istražnom zatvoru bilo koje civilizovane države skandalozna je i čudovišna sama po sebi. Ali, da se neko 12 godina nalazi u istražnom zatvoru Tribunala koji su osnovale UN govori o stanju zapadne civilizacije uopšte - rekao je episkop bački

Episkop-backi-Irinej-Bulovic-2.jpg

Episkop Irinej je naveo da se u slučaju Šešelja, “kao i u svakom drugom sudskom procesu”, ne rukovodi ni stranačkim, ni ideološkim, ni bilo kakvim ovozemaljskim motivima i ciljevima nego se isključivo zalaže za “pravednost i zakonitost”.

Sudsko veće Haškog tribunala odlučilo je juče da pusti optuženog Vojislava Šeselja na privremenu slobodu, zbog teškog zdravstvenog stanja. Srbija je obavestila Holandiju da može da garantuje za Šeselja, ako se on pravno obaveže da će da poštuje uslove Tribunala.

Tanjung

Подели на овим сајтовима

seselj nikad nije prizivao rat, ali je napravio veliki posao da pomogne srpskom narodu u odbrani zbog toga u proslom ratu nije bilo bas ko ui pretproslom, nisu srbi tako lako ginuli, hrvati su bar po tom pitanju losije prosli i to znatno, te stvari nisu ratno huskacke, pogledaj malo sta je radio seselj i kako je unapred znao..
Kao onomad (98) što je učestvovao u vlasti koja je zaslužna što se sa Kosovom desilo ono što se desilo. Što je odbijao sve i svašta da bi na kraju izbio rat i mi na kraju prihvatili mnogo gore stvari nego što smo tada  mogli da prihvatimo, koliku je materijalnu štetu Srbija pretrpela i još važnije koliko je života izgubljeno zato što je on radio najbolje za Srbiju i srBski narod, zapitaj se po neki put.
Подели на овим сајтовима

Kao onomad (98) što je učestvovao u vlasti koja je zaslužna što se sa Kosovom desilo ono što se desilo. Što je odbijao sve i svašta da bi na kraju izbio rat i mi na kraju prihvatili mnogo gore stvari nego što smo tada  mogli da prihvatimo, koliku je materijalnu štetu Srbija pretrpela i još važnije koliko je života izgubljeno zato što je on radio najbolje za Srbiju i srBski narod, zapitaj se po neki put.

Prvo je rusio Milosevica, a posle je pricao kako je Miloske jedini pravi covek za srbiju... ma daj bre... prolupan covek...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...