drvce Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 П.С.Радим у линуксу, не знам зашто су плава слова, код мене су црна , када их пребацим поплаве, покушала да их поцрним неће. Још навикавам на линукс. Zato sto su se premetnula u link, doduse neispravan, ali imaju formu koja se interpretira kao hiperlink. Mirjani moraju da obracaju paznju i na takve ovozemaljstine. P.S. Pingvini nisu krivi, ne svedoci lazno protivu pingvina. Рапсоди, Плутон and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Zato sto su se premetnula u link, doduse neispravan, ali imaju formu koja se interpretira kao hiperlink. Mirjani moraju da obracaju paznju i na takve ovozemaljstine. P.S. Pingvini nisu krivi, ne svedoci lazno protivu pingvina. Извор drvce and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2015 Iz mog iskustva ne postoji dobar windows laptop. Uvek nešto fali (loš ekran, krš izrada, ružan ko da je pravljen za vojsku, bučan ventilator, loša tastatura i trakped itd). Ali sudeći po opisima, pregledima i testovima, ovaj novi Surface Book razvaljuje... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Може ли неко да ми каже због чега не могу нормално да гледам клипове 360" на ЈТ као остали? Клипови су обични, немам опцију да померам угао гледања, не излази ми она "шака" којом се помера слика. У чему је проблем? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Може ли неко да ми каже због чега не могу нормално да гледам клипове 360" на ЈТ као остали? Клипови су обични, немам опцију да померам угао гледања, не излази ми она "шака" којом се помера слика. У чему је проблем? Обично користе флеш или јава скрипт... можда неки реинстал од та два или апдејт... Дај неки линк за пример Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Обично користе флеш или јава скрипт... можда неки реинстал од та два или апдејт... Управо сам поново аинсталирао Адобле флеш. Јаву не могу да апдејтујем већ дуже време. Дај неки линк за пример Неће ни један 3Д снимак. Пробао сам више њих. Код других ради, код мене неће. Не знам због чега. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Може ли неко да ми каже због чега не могу нормално да гледам клипове 360" на ЈТ као остали? Клипови су обични, немам опцију да померам угао гледања, не излази ми она "шака" којом се помера слика. У чему је проблем? Који веб-браузер користиш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Који веб-браузер користиш? Мозилу. Али пробао сам и преко г. хрома, опет неће. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Управо сам поново аинсталирао Адобле флеш. Јаву не могу да апдејтујем већ дуже време. Пробај да укључиш HTML5 плејер: https://www.youtube.com/html5 Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Za chrometa imas ovaj dodatak, kazu da s njim to radi kako treba. Kolor Eyes 360 Video Player Inace, men` to lici da adobetov flash pravi neku svinjariju, ne bi mu bilo prvi put. Mozes da probas da i njega i mozilu uklonis skroz, svako parce, pa onda da inastaliras ponovo i probas. Za pedantnu deinstalaciju bez brige upotrebi geek uninstaller, portabilni programcic koji radi kao sat. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Evo, ja s`d na mozili neki 360 video, i nemam nikakvih problema... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Evo, ja s`d na mozili neki 360 video, i nemam nikakvih problema... Код мене неће. Пробао сам и онај додатак за хром ни на њему неће. Једно време док сам убацивао те неке додатке малопре изашло ми је испод 360 снимака текст да не могу да их глдам са том верзијом. Када сам отишао на мозилин сајт тамо ми честитају и кажу да користим најновију верзију. Значи да није ни верзија проблем. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Код мене неће. Пробао сам и онај додатак за хром ни на њему неће. Једно време док сам убацивао те неке додатке малопре изашло ми је испод 360 снимака текст да не могу да их глдам са том верзијом. Када сам отишао на мозилин сајт тамо ми честитају и кажу да користим најновију верзију. Значи да није ни верзија проблем. Ima jos nekih mogucnosti da probas - mozes da sklonis firefox, a instaliras Cyberfox. To je prakticno isti program, pokrece ga isti gecko endzin kao i firefox, razlikuje se samo u detaljima. Znaci, prvo onim programom za deinstalaciju sklonis firefox, moguce je da je nesto on zaglupeo, a onda instalnes ovaj. Osim toga, mozes da probas i da ocistis registry i ostalo programom Toolwiz Care, pa da onda probas reinstal firefox-a ili cyberfox-a, moguce je da tu negde lezi problem... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Ima jos nekih mogucnosti da probas - mozes da sklonis firefox, a instaliras Cyberfox. To je prakticno isti program, pokrece ga isti gecko endzin kao i firefox, razlikuje se samo u detaljima. Znaci, prvo onim programom za deinstalaciju sklonis firefox, moguce je da je nesto on zaglupeo, a onda instalnes ovaj. Osim toga, mozes da probas i da ocistis registry i ostalo programom Toolwiz Care, pa da onda probas reinstal firefox-a ili cyberfox-a, moguce je da tu negde lezi problem... Хвала на саветима. Испробаћу их па ваљда успе. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Код мене неће. Пробао сам и онај додатак за хром ни на њему неће. Једно време док сам убацивао те неке додатке малопре изашло ми је испод 360 снимака текст да не могу да их глдам са том верзијом. Када сам отишао на мозилин сајт тамо ми честитају и кажу да користим најновију верзију. Значи да није ни верзија проблем. Јел' ти укључено хардверско убрзање у опцијама браузера? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука