Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

e, samo vas gledam  i ...

mislim da ?u uraditi kako sam prvobitno i zamislio ...

i na diskove (dvd i cd) i na hard diskove (možda duplo) ... a i na gmail skladište ...

nastavite , zanimljivo je "?uti" razne varijanre ...

Neces pogresiti... vise medija i vise razlicitih mesta... pa nam prenesi sta je prezivelo 0205_whistling)))

Подели на овим сајтовима

i na diskove (dvd i cd) i na hard diskove (možda duplo) ... a i na gmail skladište ...

Neces pogresiti... vise medija i vise razlicitih mesta... pa nam prenesi sta je prezivelo 319.gif)))

da da ... i na selo kod tašte jedna kopija ... 0205_whistling

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Neces pogresiti... vise medija i vise razlicitih mesta... pa nam prenesi sta je prezivelo 319.gif)))

Saaamo se ti smej... a sta bi bilo da imas samo jednu kopiju i samo tu jednu unistis...

Ovako, kad vec mozes, napravis vise... dobro ne moras na vise gradova da ih selis, ali bar ih na razlicite nacine cuvaj. Moja opcija je papir + hd... ustvari 2 hd https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smiley.gif))))

Inace, ako hoces da osiguras svoju arhivu, za to MORAS da napravis ja mislim dve kopije celokupne arhive. Tek tad mozes da je osiguras... To mi rece jedan profesionalni fotograf koji je osigurao sav svoj dosadasnji rad...

Подели на овим сајтовима

Saaamo se ti smej... a sta bi bilo da imas samo jednu kopiju i samo tu jednu unistis...

Ovako, kad vec mozes, napravis vise... dobro ne moras na vise gradova da ih selis, ali bar ih na razlicite nacine cuvaj. Moja opcija je papir + hd... ustvari 2 hd https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smiley.gif))))

Inace, ako hoces da osiguras svoju arhivu, za to MORAS da napravis ja mislim dve kopije celokupne arhive. Tek tad mozes da je osiguras... To mi rece jedan profesionalni fotograf koji je osigurao sav svoj dosadasnji rad...

ma, ja ozbiljno ...  kod tašte !

i kod sestre  ...možda

te tre?e kopije - samo NAJVAŽNIJE ... znaš ono ... porodi?ni video snimci ...

?uvam i stare video trake ... ne bacam ih ... i stara kamera i video (što koriste trake) još rade ...

?ak ?u i prepišem na par?e papira neke , najvažnije , adrese (internetske) koje skupljam ... i skupljam ...

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

? ?? ????? ?????? ???? ????? ? ??????????, ? ????? ?? ?? ??????? ?? ???? ?? ???? ?? ???? 15 ?????? ? ????? ?? ??? ????????, ????? ?? ??????? ?? ???? ? ?????? ????????? ???????? ???? ?? ???????? ?? ?????? ???? ?????? ???????? ? ????? ???????, ????? ??????? ?????? ???????? ????? ??????? ?? ??????, ??? ??? ??????? ?? ?? 99% ?????????? ?? ???? ?????.

??????? ?? ?? ???? ????? ?? ??????, ?? ?? ????? ????????? ???????????, ??? ???????? ??????? ?? ???? ??????????? ????? ????????, ??? ?? ?? ?????? ? ??????.

????????? ?? ????? ? ???????? ??,?? ?? ?????????...

???? ?? RCA ?????? ??????????? ????,?? ?? ???????? ?????? ? ?? ??? ? ?? ?????,??? ??? ???????? ?? ????????????? ?????????? ?????? ??????,?? ?? ??????? ????????? ?????????? ???????? ??????

CLV (constant linear velocity),?????? ???? ?? ? ???????? ? ????? ?? ??????? ????!????? ???? ???? ??? ?????????? ???????? ??????,???? ?? ???? ???? ?????? ?? ??????? ????? (? ??????) ? ??? ??????? ???? ?? ?????????? ????? ??? ?? ???? ???????? ????? ???? ???? ?? ?? ?? ???? ???? ?????? ????!?? ??????? ?????,?? ????? ?????,?? ???? ??? ??????? ????????? ??????? ????? ??? ???????? ? ???????? ?????? ???? ????? ????!??????? ?????? ???? ?? ????,????? ???? ?? ????????,?? ?? ? ????? ?? ?????? ??????? ????? ????? ??????? ?? ??????,??? ??? ??????? ? ???? ???? "????" ,??? ?? "????????" ????? ??????????!????? ???? ????????? ?? ???????? ?????? ????????????? ?????????,?? ???????? ?????? ???....? ???????? ???? ???? ??? ??? ? ??????? ????? ???? ?? ????!??? ????? ????? ??? ??? ?? ?????????? ?????,??????? ?? ?????? ?? ?? ?????? ???????.

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

?ak ?u i prepišem na par?e papira neke , najvažnije , adrese (internetske) koje skupljam ... i skupljam ...

E da, ja to odavno radim... imam onaj imenik koji smo nekad koristili... pa u njega upisujem sve brojeve telefona i neke e-mail adrese... A o vizitkama da ne pricam, njih tek cuvam...  I mirnaaaaaa 0205_whistling))

Подели на овим сајтовима

? ?? ????? ?????? ???? ????? ? ??????????, ? ????? ?? ?? ??????? ?? ???? ?? ???? ?? ???? 15 ?????? ? ????? ?? ??? ????????, ????? ?? ??????? ?? ???? ? ?????? ????????? ???????? ???? ?? ???????? ?? ?????? ???? ?????? ???????? ? ????? ???????, ????? ??????? ?????? ???????? ????? ??????? ?? ??????, ??? ??? ??????? ?? ?? 99% ?????????? ?? ???? ?????.

? ?? ?????!??? ?? ???? ???? ????? ????????? ?? ???? ?????? ?? ???? ??? ??????????!

??? ?? ?????? ?? ???????? ? ???!

??? ?? ???? ?? ?? ?????? "???????" ? ????? ???? ?????? ???? ??? ?? ???? ?????????!

??? ?? ??.????? ?? ?? ????????? !?????? ?? ???????? ?? ?? ????????? ??? ?? ?? ???? ???? ??????!?? ??? ?? ????????? ? ??? ?? ? ????? ?? 100(???) ?????????? ?? ????? ??? ?? ????? ?? ?? ?????!

???? ?? ???? ?????:

GROLIER MULTIMEDIA ENCIKLOPEDIA,Release 6,Manufactured by Packard Bell,Copyright 1993 Grolier Inc.Serial number 170187.?? ??? ???? ????? 1995.??????,???? ? ?????!

????? ?? ??????? ???? ????? ???? ???? ????,????????????? ?? ?????? ?? WINDOWS 3.11 ??? ???? ? ???? ?????????????? ??????????? ?????????(????? ??? ??????? ???? ??? ??? ?????? ??? ??????) ???? ? ????? ? ???????,? ??????? ?? ????? ??????.

????? ? ??????? ???? ???????,???? ?? ?? ??????,????? ???? ?? ?? ???? ????????,??? ????????????? ??? ???? ??????? ???? ? ????? ? ??????? ?? ???? ?? ?? ???? ?? ?? ??????? ?????????? ???? ???? ????,??? ??? ?? ???? ???????????? ???...????? ???????? ?? ????,?????,???? ? ????! ??? ?? ??? ??????????,???? ??? ?? ????? ?????????- ?? ?????? ????!

??, ? ??? ??? ?? ????????? ?? ??????? ???????? ?? ?? ???? ???????? ??????? ? ?? ????? ? ?????? ?????????.

?? ???????? ??????? ?? ??????? ?????????? ????????? ? ?????? ??????????? ????????? ????????? ????? ????????, ?? ??????? ?? ???? ??????????? ?????? ???? ?? ??????? ?? ??????.

??? ?? ??????, ????? ??????? ???????? ???? ??????? ? ???? ???? ?? ??????? ? ???????, ? ?? ?? ?????? ?? ??? ?????? ???? ????????????? ?? ??????, ??? ?????????? ???? ?? ???? ?????? ???? ? ???????????? ?? ???????????? ???? ?? ??????????????? ?? ???

? ????? ??????, ???? ?? ???? ?? ??????? ? ?????? ????? ?? ?? ???????? ???? ???????????? ? ????????????? ?????? ????????? ????????? ??????????? ? ?????? ?? ???? ?? ???? ? ??????, ? ???? ???? ?????? ??????????.

? ???? ????, ?????? ?? ?? ???? ??????? ?????? ??????????? ?? ???? ?????? ?????? ????????.

Подели на овим сајтовима

??????? ?? ?? ???? ????? ?? ??????, ?? ?? ????? ????????? ???????????, ??? ???????? ??????? ?? ???? ??????????? ????? ????????, ??? ?? ?? ?????? ? ??????.

????????? ?? ????? ? ???????? ??,?? ?? ?????????...

???? ?? RCA ?????? ??????????? ????,?? ?? ???????? ?????? ? ?? ??? ? ?? ?????,??? ??? ???????? ?? ????????????? ?????????? ?????? ??????,?? ?? ??????? ????????? ?????????? ???????? ??????

CLV (constant linear velocity),?????? ???? ?? ? ???????? ? ????? ?? ??????? ????!????? ???? ???? ??? ?????????? ???????? ??????,???? ?? ???? ???? ?????? ?? ??????? ????? (? ??????) ? ??? ??????? ???? ?? ?????????? ????? ??? ?? ???? ???????? ????? ???? ???? ?? ?? ?? ???? ???? ?????? ????!?? ??????? ?????,?? ????? ?????,?? ???? ??? ??????? ????????? ??????? ????? ??? ???????? ? ???????? ?????? ???? ????? ????!??????? ?????? ???? ?? ????,????? ???? ?? ????????,?? ?? ? ????? ?? ?????? ??????? ????? ????? ??????? ?? ??????,??? ??? ??????? ? ???? ???? "????" ,??? ?? "????????" ????? ??????????!????? ???? ????????? ?? ???????? ?????? ????????????? ?????????,?? ???????? ?????? ???....? ???????? ???? ???? ??? ??? ? ??????? ????? ???? ?? ????!??? ????? ????? ??? ??? ?? ?????????? ?????,??????? ?? ?????? ?? ?? ?????? ???????.

????? ?? ????????? ????????? ???? ???? ?????, ??? ?? ?? ???????? ???????? ?? ???? ???? ??? ?? ??????? ???? ????????? ?????????? ?????????????? ???? ???????? ?????? ?????????? ? ??? ???? ????? (? ?? ???? ????-????? ??? ??????????? ? ????? ??? ??????? ???? ??? ??????? ????????), ? ?????? ?? ???????? ?? ??????? ????????? ???????? ???? ?? ? ????? ?? ??????? ????? ????????? ????????? ?? ????? ? ??????????? ?? ????? ?????? ? ???????? ??????? ?? ??????? ?????? ?????? ?? 350-500 ?????????? (1x ??????) ??????? ?? 18,200-26,000 (52x ??????) ? ?????????? ???????? ?????????.
Подели на овим сајтовима

Компакт диск може да се успори,хард не може!Код хард диска се свашта заглави,откачи,растурали смо их и поправљали код лакших кварова некад давно!Слажем се да генерално ни један од њих није апсолутно поуздан,али од свега тога што ми данас знамо трака је најсигурнија мада има проблема са густином паковања!(Овде да додам да неко не замери,да треба да се складишти поштујући познату процедуру да је не би земљин магнетизам обрисао).И не бих се ни јављао да ниси посумњао да компакт диск стар петнаест година нормално ради и данас,чувам га правилно,што значи да ће да траје још најмање толико!Добро је имати неки "мастер" диск па се са њега реже диск "за сваки дан",а мастер се пажљиво чува!

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Зна ли неко постоји ли тема о самоубиству? И ако зна нека ми покаже линк. Имам нека питања.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

1405_love 0409_feel dada

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

pozzzz svima da li neko zna kako da podesim komp da mi otvara programe ma kompu,naime sve ikonice su mi sada ie 8 i ne mogu ništa da otvorim kako da vratim prethodni izgled ikonica na desktopu uz pomoć kog programa tj default da svaka ikonica može normalno kao pre da se otvara kada kliknem na nju a ne uz pomoć ie8 pomagajte hvalaaaaa,koristim windows7 ultimate ako može detaljne informacije

Подели на овим сајтовима

с друге стране, имао си част да упознаш у аљонки неког ко се годинама бави складиштењем и рестаурацијом управо музејских примерака фотографија и једина је која то ради у Србији, а нема само домаће образовање.

и због тога, мислим да је њено мишљење управо релевантије од свих твојих година искуства.

Жао ми је заиста што тек сад одговарам ,некако сам то пропустио!Никако не спорим било чије знање и звање,пототову не на поменутом пољу јер са тим ама баш додирне тачке немам!Али ћу да кажем да ни ви незнате са ким причате,па је на тему трајности овог или оног медујума са вама илузорно говорити а на основу ваших "тврдњи" о читању компакт диска!А резачи дискова кад су изашли...не причајте ми молим вас о томе,имао сам га по природи посла кад су коштали пар хиљада долара и кад су се умрежавали са рачунаром!Нисам хтео да ово износим јер не волим да се хвалим,међутим тон ме је иритирао да кажем реч две...Имам ја године искуства,мада нисам рекао у чему и није ни важно,али избегавајте паушалне оцене и лаичке тврдње! За материју о којој причамо-сам све али лаик нисам,далеко од тога! crvenilo

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

pozzzz svima da li neko zna kako da podesim komp da mi otvara programe ma kompu,naime sve ikonice su mi sada ie 8 i ne mogu ništa da otvorim kako da vratim prethodni izgled ikonica na desktopu uz pomo? kog programa tj default da svaka ikonica može normalno kao pre da se otvara kada kliknem na nju a ne uz pomo? ie8 pomagajte hvalaaaaa,koristim windows7 ultimate ako može detaljne informacije

????? ??????? ??? ????? ?????????? ???? ?????????? ??????? ???? ???????? ????????, ??? ???? ????? ?????? ?????? ?? ?? ?? ???? ?????????????.

????? ?? ?????? ??????? ?? ??????? ??? ??8?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...