Душко Дугоушко Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Право да вам кажем, био сам озбиљно размишљао да пређем на ubuntu, али нисам из три крупна разлога:1) Користим софтвер за обраду звука, а све апликације које раде под linux-ом су смешне (нпр. Audacity - смеј живи...). 2) Skype ради, то је тачно, али звук не ради. А признаћете да слика без звука не вреди много, и то што није никакава напуцана звучна карта, него обична Realtek. 3) Не могу ја да сконтам тај фајл систем у линуксу, па то ти је. Код виндоуса је просто: имаш корени каталог (root диска), директоријуме (фолдере) и поддиректоријуме. Просто и логично. Тамо - сачувала мајка Божја. 1) За аматерске потребе је Аудасити сасвим довољанм, мада има и професионалног софтвера. 2) Мени је лепо радио и онај стари, а лепо ми ради и овај нови Скајп. 3) Није толико страшна та уникс конвенција, само ти је чудно због навике. Рачунај свој home директоријум за еквивалент рут партиције у Виндовсу ако ти је тако лакше (иако није). Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Hvala svima na pomoci,pokusacu sta ste mi preporucili. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 (измењено) nema šanse da mogu naći validne ključeve za nod 5 ko požali ka da je pomoga Измењено Јул 17, 2012 од Иван Цветковић Немој јавно шифре... само на ПП коме треба. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Олимп помаже браћи преко ПП-а Oglo and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 kako si ovo izveo?? hvala Олимп and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Другари, шаљите овакве ствари на ПП, да не машемо баш тиме, ако ме разумете... Олимп, немој да остављаш ово овако, плиз. Олимп, Oglo and Andre Williams је реаговао/ла на ово 3 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 @Олимп брате ти си ЦАР!!!!! Oglo, Ignjatije, Олимп and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Извињавам се због кршења правила. Коме требају кодови, ПП. Oglo је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Извињавам се због кршења правила. Коме требају кодови, ПП. Kasno bato ... ekipa je vec krenula ... Oglo and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Другари, шаљите овакве ствари на ПП, да не машемо баш тиме, ако ме разумете... Олимп, немој да остављаш ово овако, плиз. Потпуно си у праву! Занесох се.. већ месецима не могу то да нађем. crutches Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 nema šanse da mogu naći validne ključeve za nod 5 ko požali ka da je pomoga куцај и отвориће ти се drlove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Тотално сам заборавио да не сме да се поставља. Знам по себи да сам имао проблема да нађем. Па сам само хтео да олакшам неколицини. Свакако, моја грешка. Извињавам се још једном. Поздрав. Andre Williams and Oglo је реаговао/ла на ово 2 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 30, 2012 Пријави Подели Написано Јул 30, 2012 Колико вам заузима Windows фолдер (win7)? Мени догурао до 20GB, партиција постала тесна, па не знам дал' да је проширујем или да га само реинсталирам? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 30, 2012 Пријави Подели Написано Јул 30, 2012 Није то много, моја радна машина има 35GB Њиндоњс фолдер... Има ту разних фолдера, неки су и са привременим фајловима које можеш да бришеш. Ево један програмчић који анализира колико шта заузима места: http://www.folder-size.com/ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 meni 11,2 giga Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука