Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Право да вам кажем, био сам озбиљно размишљао да пређем на ubuntu, али нисам из три крупна разлога:

1) Користим софтвер за обраду звука, а све апликације које раде под linux-ом су смешне (нпр. Audacity - смеј живи...).

2) Skype ради, то је тачно, али звук не ради. А признаћете да слика без звука не вреди много, и то што није никакава напуцана звучна карта, него обична Realtek.

3) Не могу ја да сконтам тај фајл систем у линуксу, па то ти је. Код виндоуса је просто: имаш корени каталог (root диска), директоријуме (фолдере) и поддиректоријуме. Просто и логично. Тамо - сачувала мајка Божја.

1) За аматерске потребе је Аудасити сасвим довољанм, мада има и професионалног софтвера.

2) Мени је лепо радио и онај стари, а лепо ми ради и овај нови Скајп.

3) Није толико страшна та уникс конвенција, само ти је чудно због навике. Рачунај свој home директоријум за еквивалент рут партиције у Виндовсу ако ти је тако лакше (иако није).

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

nema šanse da mogu naći validne ključeve za nod 5

ko požali ka da je pomoga

Измењено од Иван Цветковић
Немој јавно шифре... само на ПП коме треба.

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Олимп помаже браћи преко ПП-а :)

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Другари, шаљите овакве ствари на ПП, да не машемо баш тиме, ако ме разумете... ;)

Олимп, немој да остављаш ово овако, плиз.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Извињавам се због кршења правила. Коме требају кодови, ПП.

• Волим 1

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Извињавам се због кршења правила. Коме требају кодови, ПП.

Kasno bato ... ekipa je vec krenula ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Другари, шаљите овакве ствари на ПП, да не машемо баш тиме, ако ме разумете... ;)

Олимп, немој да остављаш ово овако, плиз.

Потпуно си у праву!

Занесох се.. већ месецима не могу то да нађем. crutches

Подели на овим сајтовима

Тотално сам заборавио да не сме да се поставља. Знам по себи да сам имао проблема да нађем. Па сам само хтео да олакшам неколицини. Свакако, моја грешка. Извињавам се још једном. Поздрав.

Достојевски

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Није то много, моја радна машина има 35GB Њиндоњс фолдер... :)

Има ту разних фолдера, неки су и са привременим фајловима које можеш да бришеш. Ево један програмчић који анализира колико шта заузима места: http://www.folder-size.com/

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...