w.a.mozart Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Bio je i neki program koji čuva bookmarkse u toolbaru... to je ono gde su kao ikonice ali se sad ne sećam koji je inače,to je ovaj deo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
winux59 Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 da li vi mozete da otvorite sajt www.bgdcafe.com ili samo ja nemogu, a ne mogu ni preko mobilnog sta je problem? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Ne, kada se ode na adresu, dobija se poruka "NOTICE: This domain name expired on 01/19/2012 and is pending renewal or deletion". Što verovatno znači da nije viŠe hostovan tamo (tj. istekao im je zakup). https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
winux59 Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Ne, kada se ode na adresu, dobija se poruka "NOTICE: This domain name expired on 01/19/2012 and is pending renewal or deletion". Što verovatno znači da nije viŠe hostovan tamo (tj. istekao im je zakup). ok hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Za bekapovanje Mozile preporučujem Mozbackup koji je program namenjen za backup svega sa mozilinih programa i ristor istih. http://mozbackup.jasnapaka.com/ I ako piše da radi do verzije 5.0. radi sa svim novim verzijama isto Magičan program. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Како да натерам глупи MS WORD 2003 да ми не преправља више i y I, кад сам уредно кликнуо на Stop autocorecting "i", а он никако да престане?? Наравно, све то се догађа са нашом латиницом... Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Како да натерам глупи MS WORD 2003 да ми не преправља више i y I, кад сам уредно кликнуо на Stop autocorecting "i", а он никако да престане?? Наравно, све то се догађа са нашом латиницом... Пиши ћирилицом :P сад ћу да видим, па ако успем јављам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 ипак не вреди....и са новом мозилом имам исти проблем...шта би то могло да буде? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Како да натерам глупи MS WORD 2003 да ми не преправља више i y I, кад сам уредно кликнуо на Stop autocorecting "i", а он никако да престане?? Наравно, све то се догађа са нашом латиницом... Идеш Tools-AutoCorrect Options, па AutoCorrect таб, и у њему имаш две опције: - или поништиш ,,Replace text as you type", тј. искључиш auto-complete у потпуности - или избришеш унос i - I, чиме ћеш и даље ћеш моћи да користиш остала мапирања (нпр. ( c ) u © ) (или оба, али то је сувишно) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 ипак не вреди....и са новом мозилом имам исти проблем...шта би то могло да буде? Kако гласи цела порука: <can't find...>? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Kако гласи цела порука: <can't find...>? we didn`t find results for...то се поновља неколико пута док покушавам да одем на страницу пре или после...некад и до дођем до странице а некад ме избаци (на пр, прекине ми филм...) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 we didn`t find results for...то се поновља неколико пута док покушавам да одем на страницу пре или после...некад и до дођем до странице а некад ме избаци (на пр, прекине ми филм...) А иза три тачке јел пише шта или је то цела порука? Ја бих: прво испробао исте странице из другог браузера (да видим да ли је проблем до firefox-a или до система).Ако ради како треба, онда је проблем дефинитивно до firefox-a обрисао кеш из firefox-a: мени - history - Clear Recent History, где бих чекирао само кеш и подесио Time Range to Clear на Everythingако то не успе онда: истим поступком обрисао и cookies, takođe Time Range to Clear - EverythingИмај у виду да ћеш након овога можда поново морати да се улогујеш на све онлајн налоге које имаш, зато припреми лозинке. Такође, ако играш неке мини игре преко нета врло вероватно ћеш изгубити прогрес (зависи од игре)ако ни то не успе: истим поступком бих побрисао све понуђено у прозорчићу (Time Range to Clear - Everything)ако опет не успе: почео редом да искључујем додатке - addons (не remove него disable)ако није ни то онда: реинсталирао firefox комплетно, деинсталација (са брисањем свих подешавања, ако понуди) па инсталацијаако ни то не помогне онда бих променио браузер (као што сам и сам урадио) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 А иза три тачке јел пише шта или је то цела порука? Ја бих: прво испробао исте странице из другог браузера (да видим да ли је проблем до firefox-a или до система).Ако ради како треба, онда је проблем дефинитивно до firefox-a обрисао кеш из firefox-a: мени - history - Clear Recent History, где бих чекирао само кеш и подесио Time Range to Clear на Everythingако то не успе онда: истим поступком обрисао и cookies, takođe Time Range to Clear - EverythingИмај у виду да ћеш након овога можда поново морати да се улогујеш на све онлајн налоге које имаш, зато припреми лозинке. Такође, ако играш неке мини игре преко нета врло вероватно ћеш изгубити прогрес (зависи од игре)ако ни то не успе: истим поступком бих побрисао све понуђено у прозорчићу (Time Range to Clear - Everything)ако опет не успе: почео редом да искључујем додатке - addons (не remove него disable)ако није ни то онда: реинсталирао firefox комплетно, деинсталација (са брисањем свих подешавања, ако понуди) па инсталација до сада није био проблем са другим браузером... избрисала сам history...a ово остало ми изгледа компликовано, тако боље да пређем на гугл хром... anyway, thanks... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 до сада није био проблем са другим браузером... избрисала сам history...a ово остало ми изгледа компликовано, тако боље да пређем на гугл хром... anyway, thanks... Није компликовано, просто уради ово: иди на мени (наранџасто дугме горе лево)-History (клик на стрелицу) - Clear Recent History и просто чекираш све и ставиш Time Range to Clear - Everything икликнеш на Clear Now (и спреми лозинке). И онда пробај да видиш како ће да ради. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 imam problem odnedavno sa kompom imam oko 3 gb slobodno na c particiji tj.disku i nisam skidala nista sa neta, medjutim stalno mi pokazuje da ima malo memorije na c disku, ne znam sta moze da bude. da li se nekome ovo desavalo? I sta mi savetujete da radim? ponekad zna da mi blokira (jako jako retko) a cak se jednom sam restartovao. jos ovo da dodam-primetila sam da komp radi odlicno dok nije konektovan na net pa ne znam da li to ima veza nekakvih. sto se tice browsera,koji je najbolji-Google Chrome ili Mozilla?treba da ga menjam pa zato pitam. Izvinjavam se sto sam ovako detaljna i izvinjavam se sto se stalno izvinjavam :) hvala unapred! http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука