Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

radio je najnormalnije do pre 5 dana... windows 7 imam oko godinu dana i sve to vreme sam koristio mmaker bez problema... ne sećam se da sam nešto instalirao ili menjao... ekstentzije su .jpeg i .mp3 klasika... on ih otvara i pustaa preview ali je problem kad oću da sejvujem

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

radio je najnormalnije do pre 5 dana... windows 7 imam oko godinu dana i sve to vreme sam koristio mmaker bez problema... ne sećam se da sam nešto instalirao ili menjao... ekstentzije su .jpeg i .mp3 klasika... on ih otvara i pustaa preview ali je problem kad oću da sejvujem
A Sony Vegas ili Adobe Premiere?

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

78987898789.jpg

šta da radim s ovim... zeza me movie maker a nije ništa od ovoga što mi piše... slike koje ubacim su tu i nisam ih brisao niti pomerao po hardu

ова три решења сам нашао сурфујући по нету тај код ...

провери у таск менаџеру јел га имаш двапут стартованог

или

http://www.kbalertz.com/932390/encoder.cannot.Windows.Media.Audio.Voice.codec.after.install.Windows.Media.Player.computer.Windows.Media.Encoder.aspx

или

http://wmwiki.com/mcored/knowledgebase/kb-wme9errors.htm

Подели на овим сајтовима

ХВАЛА МЕДО...погледаћу... иначе није 2 пута покренут у тменаџеру

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

A Sony Vegas ili Adobe Premiere?

знам ал они су профи... чачкао сам их мало али ми треба што се оно каже idiot-friendly program

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

знам ал они су профи... чачкао сам их мало али ми треба што се оно каже idiot-friendly program

http://trac.videolan.org/vlmc/

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

da li je neko u skorije imao problem kada ode na neki sajt da se strana samo zamrzne i tek kad se ono ctrl alt delete uradi sve bude okej?meni se to desava kada odem na sajt eparhije krusevacke.Hvala!

Подели на овим сајтовима

da li je neko u skorije imao problem kada ode na neki sajt da se strana samo zamrzne i tek kad se ono ctrl alt delete uradi sve bude okej?meni se to desava kada odem na sajt eparhije krusevacke.Hvala!

ако имаш фајерфокс, онда је до неког бага новије верзије са одређеним антивирусима.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...