Милан Меденица :) Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1218.msg433838#msg433838 date=1304810760] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1218.msg433818#msg433818 date=1304808770] link=topic=1218.msg433801#msg433801 date=1304806607]hehe... medonjo,mene je zbunio rezultat koji mi windows prikazuje inače za sada nisam imao nikakav problem-šljaka ok za sve što sam radio ма капирам ја тебе брате мој, не сумњам а ни у тебе ни у моју ескпертизу ал windows и његови резултати ... 1340_womens мени дао чисту тројку све укупно а имам трипут бржи комп од тебе eheeeej womens 0110_hahaha Где ја да видим да добијем оцену? мораш д'инсталираш win 7 4chsmu1 Много оће он..има да поставим теби па ти оцени 4chsmu1 ајд, ја сам ти ко неки с'експерт овде :) клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 -Maticna-MSI K9I(tako nesto) -Амд Атхлон II x2 215 2.71 -Ram-4 GB Ram(ali sad mi pise 3,valjda zbog OS,neko mi rece ovde) -Radeon 4650 -Hard Disk-500 GB Oceni... 1340_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 -2 1340_womens eheeeej womens 0110_hahaha 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1218.msg433851#msg433851 date=1304811210] -2 womens 0110_hahaha 4chsmu1 :) Ne lazi za toliko znam da nije 1340_womens eheeeej Brate ja kad bih ocenjivao jednu cetvorku bih rokno sebi.. Razmisli..opet.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 довољно да потераш чак и неке новије игре, само зависи од разолуције монитора колико. оно што ти нико нигде не каже је да можеш да купиш машину која може да поднесе да избаци све лепо на 19 инча, а на 22 да умире а да имаш уствари сасвим фин рачунар ... а онда зависи и за шта га употребљаваш. овако, пошто сам кројач а не естета, треба ми пар штиклираних информација: - 3д графика - видео обрада - аудио обрада - игрице (и које) - 90% времена за шта ће бити употребљаван - 10% времена за шта ће бити употребљаван и у којем интензитету онда ће ти кажем колико је добро сашивено клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 @ок написаћу,па ти реци. А сад ово ми је нешто хитније.Значи играм кантер нормално већ неколико недеља од реинсталирања,сад долазим данас да упалим кантер,Авира антивирус ми показује као да има неки ђаво. Ovo izbaci na sredini Windows cannot access the specified device,path,or file.You may not have the appropriorate permissions to access the item. A avira u donjem desnom mi pise Guard Malware found A Virus or unwanted program? Сад сам ја нормално ишао на ремув мислећи да има нешто што сам можда накупио од неких демоа или нешто тако,кад он ми обрише кантер цео..ја поново да инсталирам,он неће ни да га инсталира,опет исто показује.. Узмем угасим Авиру на Антивир гуард Енабле,и хоће да уђе у кантер.Што ми значи да кад ми је антивирус упаљен не могу да играм кантер тј.да га упалим. Сад глупо је да стално палим и гасим,јер доста играм кантер,а забораван сам,па ако заборавим и покупим неки вирус има да се рокнем. Ае ко зна нека помаже.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 9, 2011 Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 скини ту ругобу авиру, за почетак, и инсталирај нешто пристојно што разликује инсталацију програма и његов крек/печ од вируса. нод32 ти је моја препорука :291291291: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 hvala facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 МОЛБА Јел има ко линк торента за МЕК ОС..а да није виртуелна машина.. За АМД процесор! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 МОЛБА Јел има ко линк торента за МЕК ОС..а да није виртуелна машина.. За АМД процесор! мек торент клијент .. .вероватно ћеш се изненадити на симплекс решењу http://www.utorrent.com/downloads/mac клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 Компјутер ми се некад сам од себе угаси а кад ставим руку на кућиште он је прегрејан.Зашто се прегреје(у питању је нов компјутер сасвим солидан)? У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 Компјутер ми се некад сам од себе угаси а кад ставим руку на кућиште он је прегрејан.Зашто се прегреје(у питању је нов компјутер сасвим солидан)? пааааа, можда зато што је запушен од прашине и/или нема адекватно хлађење и/или удаљење од страница стола и зида? поготово се солидни компови греју, што су солиднији, то се више греју. :291291291: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 МОЛБА Јел има ко линк торента за МЕК ОС..а да није виртуелна машина.. За АМД процесор! мек торент клијент .. .вероватно ћеш се изненадити на симплекс решењу 0102_laughhttp://www.utorrent.com/downloads/mac Ма не торент као програм ... већ оперативни систем..само торент база... Нисам се добро изразио... 0102_laugh Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 nemojte postavljati torrent linkove-biće obrisani... za sve nedoumice kontaktirajte me na pp.... ili se kontaktirajte na pp Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Набавио сам ИСО Мек.. Сада јел се и он инсталира преко биоса...и бут опције? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука