sleki Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 link=topic=1218.msg397666#msg397666 date=1301514543]da li sam samo ja u pitanju ili firefox 4.0 radi očajno...sporo Можда ти помогне ово: http://download.cnet.com/8301-2007_4-20047349-12.html?tag=mncol;txt Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 :229229229: pogledcu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 0205_whistling Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 одлучио сам да све што не ради out of box и as is не употребљавам више. држим се онога што ваља и што ми обавља посао и ћао :229229229: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 nestajala mi struja pa mi se komp više puta restartuje sam... sad je kao ok ali šta da radim... da li je ovo rešenje http://www.ehow.com/how_4836283_repair-mbr-windows.html Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 To se meni desava, ali samo ocistim kuler na hardu i kuler od napajanja i gotovo. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 link=topic=1218.msg400440#msg400440 date=1301688764]nestajala mi struja pa mi se komp više puta restartuje sam... sad je kao ok ali šta da radim... da li je ovo rešenje http://www.ehow.com/how_4836283_repair-mbr-windows.html колико је то више пута?и шта се тачно деси са компом кад нестане струја? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 sad se primirio ali desilo se 3-4 puta... prosto se restartuje... gledao sam vrednosti procesora-nije menjao,što se ranije dešavalo... za sad je ok... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 mirise mi na situaciju kad je moj poceo da zeza...mozda je napajanje problem ne znam... savet:ako se to ponovo desava ako ti je komp na produznom kao meni izvuci ga iz glavnog utikaca i ostavi dok se malo struja ne stabilzuje meni komp bio riknuo zbog napajanja koje mi je i maticnu upropastio. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 imam i prednaponsku zaštitu i komp je par meseci star... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 link=topic=1218.msg401053#msg401053 date=1301702313]sad se primirio ali desilo se 3-4 puta... prosto se restartuje... gledao sam vrednosti procesora-nije menjao,što se ranije dešavalo... za sad je ok... подеси у биосу да се не враћа на претходно стање после нестанка струје (обично то буде укључен комп) већ да га угаси и да не покушава рестарт.добро је док је батерија функционална на тај начин, јер ако буде ресетовао на фабричке вредности - или је шокиран струјним ударом или није стигао да одреагује на нестанак струје. ако је шокиран, супер си прошао ал и фали преднапонска заштита у виду продужног кабла са осигурачем а ако није стигао да реагује онда није страшно. мислим да је само то у питању, биос подешавање. можеш и да тестираш са прекидачем на напајању да ли си добро подесио, симулирајући нестанак струје. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 kriminalac hvala Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 link=topic=1218.msg401075#msg401075 date=1301703170] kriminalac hvala kriminalac kriminalac клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 link=topic=1218.msg401200#msg401200 date=1301730423] facenew22222222 Имамо истог изабраног лекара Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука