Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

имам проблем са Јутубом!!! наиме има тон нема слике однносно све бијело, покушао сам  реинсталирати флес плејр..ЏАБА.... покушао сам са медија плугиновима ...ЏАБА ....

шта да радим, зна ли ко?

користим оперу, последњу верзију...

Подели на овим сајтовима

prebaci se na Mozzilu ili explorer,makar pokusaj preko njih ,jes siguran da nije do adobe-a?

покушао... ништа све исто.. појма немам до чега је.. значи укључио сам комп, кренуо на јутуб и то је то

Подели на овим сајтовима

имам проблем са Јутубом!!! наиме има тон нема слике однносно све бијело, покушао сам  реинсталирати флес плејр..ЏАБА.... покушао сам са медија плугиновима ...ЏАБА ....

шта да радим, зна ли ко?

Мени исто није хтело,али кад сам реинсталирао флеш плејер морао сам да рестартујем компјутер само..покушај и ти?

Подели на овим сајтовима

шта да радим, зна ли ко?

Ја имам на Хрому такав проблем. Морам да гледам на Мозили клипове, али нећу да се делим од хрома. Реинсталираћу га данас.

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

имам проблем са Јутубом!!! наиме има тон нема слике однносно све бијело, покушао сам  реинсталирати флес плејр..ЏАБА.... покушао сам са медија плугиновима ...ЏАБА ....

шта да радим, зна ли ко?

Мени исто није хтело,али кад сам реинсталирао флеш плејер морао сам да рестартујем компјутер само..покушај и ти?

ајд пошаљи ми линк за тај флеш плејр, покушао сам пет пута и  НИШТА! запалићу га 4chsmu1  greengrin

Подели на овим сајтовима

имам проблем са Јутубом!!! наиме има тон нема слике однносно све бијело, покушао сам  реинсталирати флес плејр..ЏАБА.... покушао сам са медија плугиновима ...ЏАБА ....

шта да радим, зна ли ко?

ајд пошаљи ми линк за тај флеш плејр, покушао сам пет пута и  НИШТА! запалићу га 4chsmu1  greengrin

Неће ни кад рестартујеш? http://www.sendspace.com/file/cirlu9

Подели на овим сајтовима

Evo o cemu je fora. Pokusajte ovo da uradite.

Ok i had the same issue to resolve it do the following

1- go to this link : http://www.youtube.com/swf_test.html

2- right click on the video

3- choose settings

4- remove the tick from enable hardware acceleration

5- check any video it must work.

If it works please let me know.

Meni radi odlicno YouTube sad  0110_hahaha

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

3- choose settings

Meni radi odlicno YouTube sad  :bla:

319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif

0205_whistling 0205_whistling :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: 0110_hahaha

1405_love 1405_love 1405_love dada :) bendoff

.hvala. .hvala. .hvala. .hvala. .hvala. .hvala.

0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh 0442_feel 0442_feel 0442_feel

Подели на овим сајтовима

3- choose settings

Meni radi odlicno YouTube sad  4chsmu1

319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif

:drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :bla: ;):drugarstvo:

bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff

.hvala. . hvala. .hvala. .hvala. .hvala. .hvala.

bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

Nema na cemu :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Večeras pokušavam da instaliram jedan .iso file koji sam skinuo sa torrenta.Samo je problemčić što je .iso prevelik za instalaciju na DVD-R formatu od 4.7gb (a stvarnih 4.38gb),pa da pitam,ako neko zna naravno, šta se radi u ovakvim slučajevima?

Pa ako ti samo treba da ga instaliras kod sebe, ne moras da ga rezes.

Samo otvori ISO u Alcoholu ili ga raspakuj sa 7zip-om.

facenew22222222

To je to,nisam imao blage veze da ima ta opcija uopste postoji,a skinuo do sada brdo .iso fajlova,hvala bracki :cheesy:

Nego,ja jednom drugom kompu pojavljuje se ova greska,u ovom slucaju pri pokretanju real pleyer-a.

Постављена слика

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Brutalni molim te savet za kupovinu monitora, reda veličine 22-23 inča.

Ono što sam ja video ... Takvi Samsunzi su oko 13-19.000 dinara...

Takvi LG su nešto skuplji...

Na kraju ono što mi se svidelo je ... LG E2350T-PN, (on je doduše i najskuplji (23.000 dinara), ali me je ovaj rivju malo uplašio...

http://www.gadgetreview.com/2010/06/lg-flatron-e2350v-23-inch-led-monitor-review.html

U principu znam da ću za bilo koji monitor naći neku lošu ocenu ako se potrudim, ali rekoh eto Brutalni zna.. 0405_feel

2. Kako mogu postići da mi se ne izvlači (nije to tako često, ali dešava se) kabl za napajanje monitora. Ja ga ponekad okrećem levo - desno, u zavisnosti da li nešto radim za kompom ili gledam film. Da li postoje neke žabice, neki vezovi...ili porsto da uguram šibicu,

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

E ovako, danas sam resio da na stari komp. instaliram Ubuntu 10.04. Nisam mogao da idem do prodavnice po prazni disk, a vidim da ima na netu kako se moze OS instalirati preko USB-a. Uradim sve kako treba i namestim da se botuje, ali je izlazio neki eror. Trazio sam kako da ga resim na netu nasao sam uradio sve kako treba ali dzaba opet isto. Setio sam se da mogu da instaliram Ubuntu zajedno sa Windowsom i uradim to nakon instalacije lepo preko ubuntua formatiram C disk i resim se Windowsa. Radio je Ubuntu super ali posle sam ugasio komp. Nakon nekog vremena pustim komp kad ono izlazi da nece da se botuje. Meni je od svega preko glave doslo i resio sam da formatiram komp iznova sa Winodowsom i da narezem na obicni CD Ubuntu, ali nece sad ni CD sa Windowsom da se botuje.

Kako da opet formatiram komp ?

Подели на овим сајтовима

E ovako, danas sam resio da na stari komp. instaliram Ubuntu 10.04. Nisam mogao da idem do prodavnice po prazni disk, a vidim da ima na netu kako se moze OS instalirati preko USB-a. Uradim sve kako treba i namestim da se botuje, ali je izlazio neki eror. Trazio sam kako da ga resim na netu nasao sam uradio sve kako treba ali dzaba opet isto. Setio sam se da mogu da instaliram Ubuntu zajedno sa Windowsom i uradim to nakon instalacije lepo preko ubuntua formatiram C disk i resim se Windowsa. Radio je Ubuntu super ali posle sam ugasio komp. Nakon nekog vremena pustim komp kad ono izlazi da nece da se botuje. Meni je od svega preko glave doslo i resio sam da formatiram komp iznova sa Winodowsom i da narezem na obicni CD Ubuntu, ali nece sad ni CD sa Windowsom da se botuje.

Kako da opet formatiram komp ?

Pogledaj:

1. Ubuntu, Mandriva ili bilo koji drugi Linuxovi OS se da nainstalovat s flash diska samo kod novijih PC, ako je stariji od 2-3 godine unazad dakle od 2007 otprilike to ti najvjerovatnije neće uspjet.

2. Najnovija edicija je 10.10 pronadjem ti link, moras narezat CD kod prijatelja ili prijateljice, kod te prijateljice dakle samo narezat CD, nista dalje, to bude sasvim dovoljno, hahaha! ISO Image moraš skinut s interneta dakle downloadovat pa narezat CD.

3. Ne moras imati tamo nista naformatirano na tom svojem PC, čak nikakav operativni sistem ni Wokno ni Linux, znači može i na PC bez ikakvog OS operativnog sistema, samo je važno da radi CD/DVD tj. nije pokvarena i funkcionira ti CD/DVD mehanika. Svi najvažniji   linuksovi operativni sistemi kao Ubuntu, Mandriva itd. su sposobni već nekoliko godina unazad nabotovat na prazan PC bez ikakvog OS pa čak i bez HD ili s nefunkčnim HD samo s RAM-kom ako je tamo. Naravno da bar ta nekakva RAM-ka tamo mora biti.

4. Kad uložiš CD samo dalje postupaš po uputstvima, ja pokušam pronaći srpsku verziju Ubuntu 10.10 a taj preporučujem, uzmi tu najnoviju verziju 10.10 jer je paradoksno mnogo bolja i oglednija za stare PC nego recimo osmice 8.04 što su primjer bile. Taj Ubuntu 10.10 sam upravo jučer nainstalovao, česku ediciju i prezadovoljan sam. Ali ako imaš stvarno star PC sa dosta starijim procesorom, malom Ram-kom i spor onda preporučujem najnoviji Xubuntu. Taj imam na kancelarijskom starom Dellu a to strašno potom ubrza rad jer Xubuntu je specijalno dizajniran za takve starije i problematičnije PC. Ako šta zatreba još napiši na PM ili opet ovdje! Poslije dodam te linkove.

Ovako izgleda Ubuntu 10.10 kad staviš to ISO Image CD u PC. Ustvari je to LIVE CD, živi OS, možeš ga prvo razgledati pa potom instalirati. Ja zbog tog nedostatka ikakvog OS na PC i starosti HW preporučujem ne gubiti vrijeme i odmah ići direkt na INSTALL tj. nainstalirati bez razgledanja, razgledati možeš poslije kad nainstaliraš do mile volje.

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...