Милан Меденица :) Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Narode znate one viruse koji se kače na USB, one dosadne koje kao vi formatirate, a ono se ponovo pojavi kad ga ubacite u komp. Nisu opasni, ali su dosadni (bar ja mislim da nisu opasni, jer nisam primjetila da imam neku štetu, osim što sam ga raznijela po drugim računarima garant). Kako se riješiti te gamadi? Kad npr. antivirus ne pomaže?скини постојећи антивирус који је тотални крш јер не препознаје ту глупост, а ко зна онда оће ли нешто веће и инсталирај неки нормалан. 4chsmu1nod32 верзија 3 је очигледно решење, ако мене питаш 1000000001010 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Ako imaš neki pouzdan link bila bih ti zahvalna, i vječno dužna, a ako ne, hvala svakako. 4chsmu1 1000000001010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Može li neko da mi pomogne, imam uređaj koji mi je pošta dala, prilično glomazan, na njemu se nalaze dve antene i to čudo bije signal da nikome ne treba internet u okolini od 50m, samo kartica varles i kompjuter vam radi. Meni ni najmanje ne smeta što ga koristi ni ja neznam koliko ljudi, ali mi se dešava da mi naglo uspori internet i to drastično, onda ja isključim taj uređaj sa antenama malo sačekam i ponovo radi fino. Sad mi neko kaže da je potrebno da zaključam odnosno nekakvu šifru da stavim. Pitanje je. "ima li uopšte veze koliko se ljudi nakače a predpostavljam mnoooogo, ili je nešto drugo u pitanju"? наравно да има, и ја сам имао сличних проблема само мој нет могли су да користе сви у кругу од 200м, подесио сам тако што што сам позвао оператера и преко телефона смо подесили параметре на корисничком налогу, односно закључао сам мрежу тако да сада не може приступити нико без пасса... не би било лоше да промјениш у опцијама или на корисничком панелу статус мреже из "отворне" у "затворену"... а да пошто је код тебе вајрлес нет знају бити потешкоће и када је рецимо лоше вријеме, јаке падавине, грмљвина... узмеш фино ко човјек кабловски нет и рјешиш проблем 1000000001010... ја имам кабловски нет с тим да ми је на крају умјесто кабла РУТЕР и одлично ради 4chsmu1 Eee to imam i ja , taj ruter i na njemu dve antene, moj komp je uključen kablom u njega i on nema karticu, ostali su laptopovi po kući i njima ne treba ništa samo ih uključiš i koristiš, ali okolo ima zgrada i kuća i svi se pokačili . Znaš ono: ej zdravo komšija, super imam signal od tebe. Kažem, kad mi načisto ukoči ja isključim taj ruter na par minuta i kad uključim internet normalno radi. To je ovaj uređaj: http://intelconnect.pl/templates/instrukcje/podreczna_instrukcja_Pirelli_DRG-A226G.pdf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Фебруар 6, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2011 Narode znate one viruse koji se kače na USB, one dosadne koje kao vi formatirate, a ono se ponovo pojavi kad ga ubacite u komp. Nisu opasni, ali su dosadni (bar ja mislim da nisu opasni, jer nisam primjetila da imam neku štetu, osim što sam ga raznijela po drugim računarima garant). Kako se riješiti te gamadi? Kad npr. antivirus ne pomaže? Под хитно мењај антивирус али такође имај и неки Anti-Malware ја препоручујем ( Malwarebytes' Anti-Malware). Јер ако не очистиш свој комп од таквих гамади ништа ти не вреди форматирање USB-а. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 6, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2011 Kakve muke imate vi sa windowsom.... Svi ste zasluzili Raj.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Kakve muke imate vi sa windowsom.... Svi ste zasluzili Raj.... јес вала.чудо једно како линуксаши и мек фанови никад не открију шта уствари пропуштају битисањем у Рају клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 imam opet problem sa kompom-tacnije NOD-om(antivirusom). celog dana mi se na svakih 1 h pojavljuje prozor o ugradnji nekih update komponenata koji ne staje posle nekoliko sekundi,ako kliknem da se to ugradi trazi mi username i password ako ne kliknem isto trazi,ikonica nije promenila boju.....jedino smo imali nestanak struje zbog radova juce pa nije radio pa sam morala izvaditi iz zida produzni na kom je komp ukljucen da se ne daj Boze ne zezne nesto (kao prosli put 0110_hahaha). moje je pitanje Da li je u antivirusu samom problem ili je do servera? inace,kad otvorim prozor Nod-a jedino je deo Security sa crvenim znakom uzvika. (Zao mi je sto ne mogu da okacim sliku kao opis problema,nemam bluetooth ni kameru na telefonu) hvala unapred! http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Ima li neki web dizajner na 0110_hahaha??? Ako ima neka mi se javi na pp da se dogovorimo oko jednog zahvata... ili ako neko zna nekoga sa 0110_hahaha da se bavi dizajnom internet stranica neka ga preporuci... Hvala! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 па стави нови username и password 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Može li preko PP na FB da ti neko pošalje virus? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Može li preko PP na FB da ti neko pošalje virus? Колико ја знам не може али не могу да изричито тврдим осим ако те тај неко усмерава на неки линк па ти кликом на тај линк отвараш порт или пак ако од те особе преузимаш било који фајл па нека је то и слика ,примера ради ја ћу у оквиру слике да поставим неки keyloger и теби послати ту слику и наравно покупим ти све погуће лозинке на компијутеру које имаш или пак које будеш куцао на тастатури , хоћу рећи потребно је да те натерам да нешто преузмеш од мене ,односно од дотичне особе, или да те усмерим на неки сајт да одеш па самим кликом на тај линк ти мени дозвољаваш пут ка твом компијутеру , а овако како си ти описао ситуацију није могуће а ево и зашто, ма како да смислено тај неко пошаље приватну поруку она не може имати у себи малициозни код . Примера ради ево ја ћу ти послати приватну поруку и у њој један малициозни код , (скрипту ) и то јесте неки вирус али овако како изгледа он је безопасан јер мује потребна екстензија и ти када прочиташ поруку мада она ти ништа неће значити нити ће ти имати неки смисао, али и када отвориш поруку ништа не може се десити . Погледај приватну поруку! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 pa, jedan tip mi je nešto pretio da će to da uradi, i baš se tada desilo da je počelo sve nešto da mi koči kompjuter. Restartovao sam, pa je još malo z...... a, posle kao da ništa nije ni bilo. Posle, kada sam razmislio, on mi je , između ostalog, poslao i jednu PP, pa sam zato pitao. . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 skontali su da se iza tvog nika krije neki od vladika .please. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Ма можда је неки хомо,па је лоше протумачио ово музичар .please. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Stalno mi se ovo pojavljuje na ekranu... i po nekoliko puta na sat! Šta 'oće? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука