Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Imam problem sa otvaranjem odredjenih slika i video zapisa koje postavljaju moji prijatelji. Na primer ove reklame koje se nalaze na pocetnoj stranici foruma kod mene se ne otvaraju kao i filmovi koje postavljaju moji prijatelji na fejsbuku, pise mi da trenutno nije moguce otvoriti i da pokusam kasnije. Mislio sam da imam problem sa flash player-om ali kad sam pokusao da skinem adobe flash player pisalo mi je da moj pretrazivac(google chrome) vec sadrzi najnoviji flash player tako da nema potrebe da instaliram drugi. Ako neko zna o cemu se radi neka javi. Hvala unapred.

користиш ли firewall или неки блокер видео и сликовних записа или нешто што се тако понаша?
Подели на овим сајтовима

Imam problem sa otvaranjem odredjenih slika i video zapisa koje postavljaju moji prijatelji. Na primer ove reklame koje se nalaze na pocetnoj stranici foruma kod mene se ne otvaraju kao i filmovi koje postavljaju moji prijatelji na fejsbuku, pise mi da trenutno nije moguce otvoriti i da pokusam kasnije. Mislio sam da imam problem sa flash player-om ali kad sam pokusao da skinem adobe flash player pisalo mi je da moj pretrazivac(google chrome) vec sadrzi najnoviji flash player tako da nema potrebe da instaliram drugi. Ako neko zna o cemu se radi neka javi. Hvala unapred.

користиш ли firewall или неки блокер видео и сликовних записа или нешто што се тако понаша?

Milane pročitaj moje postove pre... isto sam pitao .... Argharhhhhh  4chsmu1 greengrin

Подели на овим сајтовима

Milane pročitaj moje postove pre... isto sam pitao .... Argharhhhhh  ;) :cheesy:

извини, само сам овлаш погледао твој пост 4chsmu1 8086.gif :)
Подели на овим сајтовима

Nije mi odmah pao na pamet sad cu da ga brisem.

само га подеси флексибилније ако тако нешто подржава, можда не мораш да га обришеш ...
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...